Ayın 15'inde parası biten tek ben miyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bilalca' Alıntı:
Ben bekarim pek fazla harcamam yok. Ailemle kaliyorum. Araba yok, ev yok, eş yok. Maaşin ve ekdersin büyük bir kismi bana kaliyor.
Bu ay ödemelerim
Kredi Karti : 163 TL
Cep Tel : 18 TL
Elektrik : 55 TL
Su :35 TL
İnternet : 63 TL
Doğalgaz : 30 TL
Yemek: 200 TL
TOPLAM HARCAMAM : 600 - 700 tl civari (üç aşaği beş yukari)
İnşallah hedefim iyi bir ev almak.
Bu gün yarın farklı eve çıkınca anyayı konyayı anlarsın. :mrgreen:

bilalca' Alıntı:
Ben bekarim pek fazla harcamam yok. Ailemle kaliyorum. Araba yok, ev yok, eş yok. Maaşin ve ekdersin büyük bir kismi bana kaliyor.
Bu ay ödemelerim

ailenle kalıp elektirik, doğalgaz, su, yemek ödemek de ilginç geldi bana :) ama bu biriktirme hızıyla seni -ev araba eş - üçlüsü bekliyor hocam.

xtasy' Alıntı:
mellow' Alıntı:
çok şükür hocam halimize, küçük bebeğimiz var 3 kişilik aileyiz, bu ay 55 tl su, 150 elektrik 190 da ısınma geldi ki elektrikli aletleri gece 10dan sonra çalıştırıyorum. Asgari ücretli nasıl geçiniyor anlamak zor, gerçekten mucize

hocam sudan kısılmaz hadi de elektrik çok değil mi?

bilmiyorum hocam işte gün içinde sürekli çalışan tv var, laptop var. Elektrikle ısınmıyoruz doğalgaz var. Son aylarda hep böyle anlamış değilim acaba elektrik şirketleri arasında fark var mı elektrik kw ücretlerinde. İzmirde yaşıyoruz. Klimayla ısınan eşe dosta 300 tl civarı fatura geliyo.

1 akkor lamba 5 tasarrufluya bedel. akkor kullanıyorsanız sebep budur ama diğer türlü tv yada buzdolabı harcayabilir. bence bi sıkıntı var hocam sen bi el at o işe. örneğin tvdense yeni nesil tasarruflu led alsan aradaki fatura farkıyla taksit taksit yeni tv sahibi olmuş olursun...

xtasy' Alıntı:
bilalca' Alıntı:
Bu ay ödemelerim

ailenle kalıp elektirik, doğalgaz, su, yemek ödemek de ilginç geldi bana :) ama bu biriktirme hızıyla seni -ev araba eş - üçlüsü bekliyor hocam.
Sadece bu kalemlerde aileme destek oluyorum. Kira niyetine diyelim. :)

xtasy' Alıntı:
1 akkor lamba 5 tasarrufluya bedel. akkor kullanıyorsanız sebep budur ama diğer türlü tv yada buzdolabı harcayabilir. bence bi sıkıntı var hocam sen bi el at o işe. örneğin tvdense yeni nesil tasarruflu led alsan aradaki fatura farkıyla taksit taksit yeni tv sahibi olmuş olursun...

tv led zaten hocam söylemesi ayıp:) başımızı o mu yakıyo acaba yıllarca eşin dostun baskısına direnip koskaca tv ünitesinde 37 ekran tv kullandık. Led geldi mertlik bozuldu:)

mellow' Alıntı:
xtasy' Alıntı:

tv led zaten hocam söylemesi ayıp:) başımızı o mu yakıyo acaba yıllarca eşin dostun baskısına direnip koskaca tv ünitesinde 37 ekran tv kullandık. Led geldi mertlik bozuldu:)

valla ben çözemedim o zaman. sen evin odalarını bi tekrar gez bi yerlerde gizliden fabrika falan çalışıyor kesin :)

BBNET
Geri