Ben öncelikle eşinizin seçimini yerinde bularak sonuna kadar desteklediğimi belirtmek isterim. Onu çok iyi anlıyorum. Eğer otomobil tutkusu varsa güzel bir seçim, ama ayağımı yerden kessin diyen zihniyette (memur zihniyeti) olsaydı zaten pejo v.b. muadilleri yeterli gelirdi. allah korusun ama pejo ile kaza yapsanız içinden sağ çıkma şansınızla eşinizin kafa yapısındaki kişilerin tercih ettiği arabalardan sağ çıkma şansınız aynı olmadığı aşikar. canımızdan kıymetli olmadığını düşünüyorum ben. güvenlik+konfor+keyif+performans beklenti olarak karşılayacak bir seçim yapıyorsunuz sonuçta. hayatta seçimlerden ibaret. kimi 3+1 eve verir o parayı kimi de arabaya.
bizde karı koca memuruz ama gençliğimden beri favorim olan bmw'yi tercih ettim aile reisi olarak. kredimi çektim paşalar gibi ödemesinide bitirdim. 2 yıl oldu ne bir pişmanlık var ne de incir ağacı olayı.her sabah o heyecan hala bitmemiş bir şekilde oturuyorum direksiyonuna. bundan büyük mutluluk yok benim için. lpg konunda da bir daha düşünmenizi tavsiye ederim. motorun da ömründen ömür gidecek arabadan da alacağınız keyife engel olmuş olacak. iphone alıp kontör hesabı yapmak gibi geliyor bana. hem satacak olursanız yarın bir gün fiyat kaybı yaşamadan elden çıkarabilirsiniz. ben satacak olsam 5 tane hazır müşterisi var + 5000 lira kar ile, ama allah sattırmak zorunda kalmasın. lpg takılmamış olması, bakımları düzenli yapılmış olması hep avantajınıza olur. siz onu üzmezseniz o da sizi üzmez

sonuçta bu otomobil tutkusu bir hastalık, eşinizde de varsa yapacak birşey yok, o insignia alınacak, keyifle binilecek. iki memur insigniaya da biner mercedesede biner. içiniz rahat olsun doğru karar veriyorsunuz. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...... Bir Dost!