arabalarımızın marka ve modellerini yazalım

Kodla Büyü
HAYIRLISIYLA Bİ ALSAM...
EN ÇOK OPEL ASTRA HATCHBACK İSTİYORUM
O OLMASA FORD FOCUS HEATBACK İSTİYORUM
OLMASSA WOLSVAGEN BORA İSTİYORUM
ama şimdi TABANVAY kullanmaktayım. bakıp bakıp iç geçirmek ne demek bilir misiniz dostlar...
Allah kaza bela vermesin tüm arkadaşlara...

Ekli dosyalar

• celikf_man635.jpg
    celikf_man635.jpg
    24.8 KB · Görüntüleme: 506
Fender' Alıntı:
Citroen C4 SX-PK HDI (Dizel) MCP (Tiptronik)

memo41' Alıntı:
ya birde öğretmen az kazanıyor deriz..ama maaşallah herkeslerde son model arabalar..demekki neymiş..iyi kazanıyoruz...gerisi hikaye

memo41 Hocam ; Öğretmen nasıl araba alıyor ? Sorusunun cevabını Mur47 Hocam güzel açıklamış.
(otomobil-klubu-f177/arabami-zararina-satiyorum-baska-arac-almak-icin-t72620-45.html)

Mur47' Alıntı:
Ben öncelikle eşinizin seçimini yerinde bularak sonuna kadar desteklediğimi belirtmek isterim. Onu çok iyi anlıyorum. Eğer otomobil tutkusu varsa güzel bir seçim, ama ayağımı yerden kessin diyen zihniyette (memur zihniyeti) olsaydı zaten pejo v.b. muadilleri yeterli gelirdi. allah korusun ama pejo ile kaza yapsanız içinden sağ çıkma şansınızla eşinizin kafa yapısındaki kişilerin tercih ettiği arabalardan sağ çıkma şansınız aynı olmadığı aşikar. canımızdan kıymetli olmadığını düşünüyorum ben. güvenlik+konfor+keyif+performans beklenti olarak karşılayacak bir seçim yapıyorsunuz sonuçta. hayatta seçimlerden ibaret. kimi 3+1 eve verir o parayı kimi de arabaya.
bizde karı koca memuruz ama gençliğimden beri favorim olan bmw'yi tercih ettim aile reisi olarak. kredimi çektim paşalar gibi ödemesinide bitirdim. 2 yıl oldu ne bir pişmanlık var ne de incir ağacı olayı.her sabah o heyecan hala bitmemiş bir şekilde oturuyorum direksiyonuna. bundan büyük mutluluk yok benim için. lpg konunda da bir daha düşünmenizi tavsiye ederim. motorun da ömründen ömür gidecek arabadan da alacağınız keyife engel olmuş olacak. iphone alıp kontör hesabı yapmak gibi geliyor bana. hem satacak olursanız yarın bir gün fiyat kaybı yaşamadan elden çıkarabilirsiniz. ben satacak olsam 5 tane hazır müşterisi var + 5000 lira kar ile, ama allah sattırmak zorunda kalmasın. lpg takılmamış olması, bakımları düzenli yapılmış olması hep avantajınıza olur. siz onu üzmezseniz o da sizi üzmez:)
sonuçta bu otomobil tutkusu bir hastalık, eşinizde de varsa yapacak birşey yok, o insignia alınacak, keyifle binilecek. iki memur insigniaya da biner mercedesede biner. içiniz rahat olsun doğru karar veriyorsunuz. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...... Bir Dost!

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    83.2 KB · Görüntüleme: 491
Arkadaşlar Allah daha iyilerini nasip etsin herkese inşallah diyerek bir parantez açıyorum. Ortalamanın üstünde bir arabaya binerse bir öğretmen, vaaaavvv nasıl almış nasıl yapmış konuşulur durur ama aynı camiada lüks evler alınır en kral bindiğimiz arabanın 3-4 katı fiyatına ona kimse laf etmez :) ben bunu çözebilmiş değilim Allah'tan evlerin markası yok. Sonuçta 3 aşağı 5 yukarı maaşlar birbirine yakın, herkesin tercihi değil mi, kimisi keyfine yatırım yapar kimi geleceğine. Parantezi kapattım.

gecen fast food tan aldım :))

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    5.6 KB · Görüntüleme: 484
bu başlık yerine keşke şu marka araçlar bu marka araçlar buraya diyerek başlık açılsaydı, daha faydalı olurdu sanırım..hem kıyaslandırma yapılır hem sorunlar paylaşılırdı hem bazı tartışmalar yapılmamış olurdu sanırım ...saygılarımla..
en iyi araç sahip olduğun araçtır diyerekten:) birileri açarmı yoksa açayım diye bekliyorum....
renaultcular
hondacılar
opelciler
vs
böyle de bi başlık varsa affola:)

seba' Alıntı:
Mercedes E 250 CGI 2010 çok para gitti ama güzel araba
yok artık lebron.... en az 150.000 TL. Bunun için ayda 1500 TL den 100 ay demek. yani çift maaş bile olsa 9 yıl bir maaşı görememek demek. uzun hikaye

2010 model flo
sıkıldım artık değiştiricem bu sene :mrgreen: :mrgreen:

Ekli dosyalar

• 48892226nu1.jpg
    48892226nu1.jpg
    6.8 KB · Görüntüleme: 420
Çok güzel arabalarınız var Allah daha iyilerini versin, bizde niyetliyiz almaya ama zor görünüyor şimdilik tabanvaya devam.:)

BBNET
Geri