arabalarımızın marka ve modellerini yazalım

Kodla Büyü
Keşke arabam olsa da yazsam marka ve modelini :) Daha ileri bir tarihte inşallah, Allah herkese sağlıkla sıhhatle ,kazasız belasız binmek nasip etsin..

iki sene önce bu başlığı açtığımda hyundai accent eram vardı daha sonra yeni doblo premio aldım, şimdi ise 94 model toyota corollaya biniyorum, bu süre zarfında anladım ki arabaya para verilmez.

köy yollarında yüsek performans sağlıyor.2009 model karakaçan.. :puhaha:

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    10.7 KB · Görüntüleme: 523
2008 Ford Focus TDCI Trend sedan 109 Ps (Makyajlı Kasa). Gerek güç, gerekse tüketim olarak oldukça iyi. Sağlamlık ve yol tutuşu ise tartışılmaz. 5. aracım ve son 3 ü Ford. Herhalde sonraki de Ford olacak. C-Max yada Mondeo..

ozlem22' Alıntı:
tuncay2744' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
2005 ford fiesta 1.4 tdci comfort..ama süremiyorum kapının önünde yatıyo henüz :D

niye hocam ya, fiesta sürümü çok kolay bi araç. Özgüven sorunumu var yoksa :mrgreen:

özgüven yok panik çok..satıcaz sanırım arabayı..araba maceram kısa sürdü :D

yapma özlem ilk başlarda panik normaldir ama alıştığında çocuk oyuncağı gibi gelir araba sürmek.
ben d eilk başlarda çok korkuyordum hatta kabuslar görüyordum
ama aaraba süremyi öğrendikçe kendine güven geliyor...hatta artislik patinajlar bile yapıyorsun sonra :)
tavsiyem satma arabayı

only61' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
tuncay2744' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
2005 ford fiesta 1.4 tdci comfort..ama süremiyorum kapının önünde yatıyo henüz :D

niye hocam ya, fiesta sürümü çok kolay bi araç. Özgüven sorunumu var yoksa :mrgreen:

özgüven yok panik çok..satıcaz sanırım arabayı..araba maceram kısa sürdü :D

yapma özlem ilk başlarda panil normaldir ama alıştığında çocuk oyuncağı gibi gelir araba sürmek.
ben d eilk başlarda çok korkuyordum hatta kabuslar görüyordum
ama aaraba süremyi öğrendikçe kendine güven geliyor...hatta artislik patinajlar bile yapıyorsun sonra :)
tavsiyem satma arabayı

yaa olmuyoo beceremiyoruumm her gün arabada ağlamaktan zırlamaktan mide ağrıları çekmekten yoruldum..satıp otomatik alırım belki ve de daha ucuz bişey, en azından bi yerlere çarptığımda içimi acıtmicak dandik bişey olabilir..

BBNET
Geri