Cemal TANER' Alıntı:Sadece ana sayfaya takılmayın ben hep son 24 saate tıklarım sonkonular.php
ben de hep sayfadayım hocam

Cemal TANER' Alıntı:Sadece ana sayfaya takılmayın ben hep son 24 saate tıklarım sonkonular.php
Hocam dövüş bitti geç kaldınrock' Alıntı:Ne yani biz BT ciler diğer branşlardan az almıyoruz ki(formator olduğumuzda daha cok bile alıyoruz bazılarından) neden araba almayalım ya da ağlayalım? Hele bir de evliyse çift maaş 0 km bile alır ne var bunda? Babadan kalma evi vardır kira vermez, bir maaşı harcayıp bir maaşlada kredi ödeyip audide alır bmw de. Ben garipsenecek bişey göremedim. Tabiki geçim sıkıntısı çekenler de vardır o ayrı... Yani ilk sayfada bilgisayar ile ilgili başlık bulamayanlar, acaba ben neden açmıyorum diye düşünüyor mu? Ama şunu da söylemeden geçemiyce bazı konular bana göre de çok ama çok saçma, onlardan birini bu konuda bir arkadaşımız yazmış zaten.
İstanbul için iftar vakti.. Herkese İyi Bayramlar...
omd' Alıntı:karinca_52' Alıntı::lol: :lol:refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...
@refleto hocam hanım dövüş sanatları filan mı yapıyor nedir durum![]()
gececi' Alıntı:refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...
günde 2 şamar 3 fırça yiyen adam için normal post...
Arkadaşlar aslında bi başlık olsa "satılık" isminde. SAdece araç değil, her türlü elektronik ve diğer eşyalar için kullanabilsek. iyi olur bence.
Bizim mesleğimiz getirisi açısından diğer memurlara göre çok çok aşağı seviyelerde. Fakat ek iş yapma imkanı olan bir branşız. Eşi çalışan arkadaşlarda var, araba satın alabilmek-kullanmak gayet normal geliyor bana. Bu kadar üyeden arabası olanlarda hatırı sayılır bir yüzde oluşturuyordur...
Lainn' Alıntı:isteyen isediğini yazsın.. isteyen istediğini okusun. linklere hala tıklanarak giriliyor değil mi? kimse zorlamıyor!
refleto' Alıntı:Hanım Koş Kavga Var...