monster neden yok.
:arrow: :+1:karinca_52' Alıntı:Lenova kullanıyorum memnunum... Anketten asus çıkmış şaşırdım açıkcası .. Asus çatlama yapıyor kenarından...
kendir_li' Alıntı::arrow: :+1:karinca_52' Alıntı:Lenova kullanıyorum memnunum... Anketten asus çıkmış şaşırdım açıkcası .. Asus çatlama yapıyor kenarından...
Uzak duracagim, bir suru kronik sorunu olan bir marka Asus.
adnan54' Alıntı:5 yıldır Casper kullanıyordum. Lenovaya geçtim. Bence Casper Lonovadan kasa ve sağlamlık açısından çok daha iyi. Toshiba, asus da kullandım. Fazla para vermeye gerek yok. Bence parasını en çok hak eden casper.l
casper markasının geçmişini biliyorum. arkadaşım kendi akrabası casper satıyodu gitti ondan aldı sonra çok pişman olmuştu hem pahalıydı hemde ufak bir sıkıntı çıkmıştı teknik molarak gitti bilgisayar bi daha 2 ay sonra geldigokhan_keskin55' Alıntı:adnan54' Alıntı:5 yıldır Casper kullanıyordum. Lenovaya geçtim. Bence Casper Lonovadan kasa ve sağlamlık açısından çok daha iyi. Toshiba, asus da kullandım. Fazla para vermeye gerek yok. Bence parasını en çok hak eden casper.l
Bir gün anakartın bozulduğunda anlarsın...çevremde casper kullanan 5 kişinin anakartı bozuldu ve paraları çöp oldu... Casper dan uzak durmak lazım
ben toshiba kullanıyorum memnunum ama Asus daha iyi .....
s_kajmeran' Alıntı:4 yıllık Acer deneyimimden sonra MSI bana uzay gemisi tadı veriyor, MSI dedim o yüzden![]()