Bende de aynı sorun var.. Dün akşam tercih yaptım çıktı almak istediğim anda sistem gitti ve çıktı alamadım.. Tercihi yapabildim mi mechultomreader2010' Alıntı:bende hesabimla ilgilimi diye merak ettim ek basvuruya tiklayinca sayfa gidiyor
tomreader2010' Alıntı:nsallah sistemdendir dun hangi okular acik diye girdim ciktim telefondan ondan degildir umarim
ben pdsini alamadim telefondan girmistim yine sizin elinizde pdf varmis bariglrh88' Alıntı:sisteme giremeyen arkadaşlar okulları seçip gönder butonuna basmış mıydı? Şahsen ben böyle yaptım hatta yazıcı bağlı olmadığı için bilgisayarıma pdf olarak kaydettim.Fakat sonraki girişlerimde başvuruda hata vermeye başladı?
bilisimcih' Alıntı:Arkadaslar bir sorunum var başvuru kagidini Müdüre imzalatmak zorunda miyim, malum müdür yok bi öğretmen vekâleten müdürlük yapıyor nazlaniyor dusunecekmis
Hayret bisey yaa kimlerin eline kaldik
aynı durum bende de var hocam, eski müdürün adı çıkıyor müdür yardımcımız vekaleten bakıyor müdürlüğe imza bölümüne müdür adına yazıp imzaladı bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorumxozato' Alıntı:Arkadaş biri de telefonu açmaz mı yaw. Mesaj bırakın kısmına küfürler edesim geldi. Onay kısmında görevden alınan müdürün ismi çıkıyor. İlçe milli eğitim değiştiremiyor. ne yapacağız diye soracağım açan yok. Bilen yok. Bu nasıl bi düzen yaw. Bide taa burdan Ankara ya mı gideceğim faks la çözülmüyor mu bu iş.