Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
yok hocam tüm bağlantılar aktif sadece btr ek başvurusu açılmıyor:S sorun nedir anlıyamadım. Benim hesabımla ilgili olabilir mi acaba

Hocam bence sistemlerinde bir sorun var az önce (birkaç denemeden sonra) başvuruyu yapıp çıktıyı aldım

tomreader2010' Alıntı:
bende hesabimla ilgilimi diye merak ettim ek basvuruya tiklayinca sayfa gidiyor
Bende de aynı sorun var.. Dün akşam tercih yaptım çıktı almak istediğim anda sistem gitti ve çıktı alamadım.. Tercihi yapabildim mi mechul :) İli de aradım sürekli meşgul.. Ulaşıp sorabilen oldu mu acaba? Ne yapmamız gerekiyor ?

nsallah sistemdendir dun hangi okular acik diye girdim ciktim telefondan ondan degildir umarim

sisteme giremeyen arkadaşlar okulları seçip gönder butonuna basmış mıydı? Şahsen ben böyle yaptım hatta yazıcı bağlı olmadığı için bilgisayarıma pdf olarak kaydettim.Fakat sonraki girişlerimde başvuruda hata vermeye başladı?

tomreader2010' Alıntı:
nsallah sistemdendir dun hangi okular acik diye girdim ciktim telefondan ondan degildir umarim

merak etme hocam bende önce cepten girdim bugünde normal başvuruyu yaptım sorun cep değil yani :)
denemeye devam :) biraz zorlamak gerekiyo

glrh88' Alıntı:
sisteme giremeyen arkadaşlar okulları seçip gönder butonuna basmış mıydı? Şahsen ben böyle yaptım hatta yazıcı bağlı olmadığı için bilgisayarıma pdf olarak kaydettim.Fakat sonraki girişlerimde başvuruda hata vermeye başladı?
ben pdsini alamadim telefondan girmistim yine sizin elinizde pdf varmis bari

Arkadaşlar bende sadece bir lise var başka hiçbir seçenek yok, tüm ortaokullar açıldı mı sizde?

Arkadaslar bir sorunum var başvuru kagidini Müdüre imzalatmak zorunda miyim, malum müdür yok bi öğretmen vekâleten müdürlük yapıyor nazlaniyor dusunecekmis

Hayret bisey yaa kimlerin eline kaldik

bilisimcih' Alıntı:
Arkadaslar bir sorunum var başvuru kagidini Müdüre imzalatmak zorunda miyim, malum müdür yok bi öğretmen vekâleten müdürlük yapıyor nazlaniyor dusunecekmis

Hayret bisey yaa kimlerin eline kaldik

yerler onun düşüncesini. mecbur imzalayacak. aklınca geyik mi yapmaya çalışmış.

ben basvuru yaptım, çıktıyı yarın imzalatıcam, ilk denemede site açıldı.

ozaman bizde sIKinti var sadece cepten ilk gun girdik diyemi yarin arayip ulasmak lazim ozaman

teefon gecmisinden verdigi cikti daufadini buldum pdf kaydedince mudurun adi 2. sayfaya kaymis 2 sayfa olmus belge

Arkadaş biri de telefonu açmaz mı yaw. Mesaj bırakın kısmına küfürler edesim geldi. Onay kısmında görevden alınan müdürün ismi çıkıyor. İlçe milli eğitim değiştiremiyor. ne yapacağız diye soracağım açan yok. Bilen yok. Bu nasıl bi düzen yaw. Bide taa burdan Ankara ya mı gideceğim faks la çözülmüyor mu bu iş.

xozato' Alıntı:
Arkadaş biri de telefonu açmaz mı yaw. Mesaj bırakın kısmına küfürler edesim geldi. Onay kısmında görevden alınan müdürün ismi çıkıyor. İlçe milli eğitim değiştiremiyor. ne yapacağız diye soracağım açan yok. Bilen yok. Bu nasıl bi düzen yaw. Bide taa burdan Ankara ya mı gideceğim faks la çözülmüyor mu bu iş.
aynı durum bende de var hocam, eski müdürün adı çıkıyor müdür yardımcımız vekaleten bakıyor müdürlüğe imza bölümüne müdür adına yazıp imzaladı bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

ya arkadaşlar 1. tercihe fatih olan okullar çıkıyor kendi okulumuz çıkmıyor. Ben de bir tane kendime uygun okul seçtim şimdi de müdür sen ilk tercihe yazmamışsın gitme ihtimalin yüksek diye onay vermek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım aynı durumla karşılaşan var mı arkadaşlar?

Hocam fatih projesi kapsamında olmayan ortaokullara rehber öğretmenlik verilmiyor.. Müdürünüze bu durumu söyleyin ve var olan okullar arasından seçim yaptığınızı anlatın.. İmzalaması gerekiyor..

siteye girdim görevlendirme bilgisi kısmında okulum yazıyor. Bu kadar kısa srede sonuçlanması normalmidir. Bi bakın sizlerde.

Evet benimde kendi okuluma görevlendirildiğim yazıyor. Yarından itibaren görevimizi yapabilirmiyiz ? Ayrıca çok şaşırdım :)

BBNET
Geri