erkutalp' Alıntı:Yazıdaki adrese başvuru yapmak için girdiğimde görevlendirme bölümünün altında kendi okulumun adı yazıyor. Ama bize gelen herhangi bir yazı yok, geçen hafta çıkan 2. görevlendirme yazısında da adım yoktu. Bu ne anlama geliyor şimdi. Görevlendirildim mi? Görevlendirilmedim mi? Arap saçı resmen.
xxxben' Alıntı:hangi siteden başvuru yapıyorsunuz http://www.ankaraegitici.net/ sitesinde sadece güncelleniyor yazısı var ?
Ankara mem ek binasıl içinde mi bu götürelecek yer arkadaşlarealtunbilek' Alıntı:Arkadaşlar ben de Keçiören'de bir ortaokuldayım. Kendi okulum açılmış ilk 2 tercihime. 3. tercihi de seçmedim. Kendi okulum dışında görevlendirilmek istemiyorumu seçtim. 31'ine kadar müdüre onaylatıp ile götürmemiz gerekiyormuş. Yine başvuru kağıdını Gazi ünv. nin(Beşevler Teknik okullar) arkasındaki yere mi vereceğiz?
sistem acikmi suanjacnkx' Alıntı:Başvuru ekranında ilk tercih listesi boş seçim yapılamıyor iki ve üçüncü seçenekler aktif
sizde de aynı durum var mı
bidene' Alıntı:çankaya da olup kendi okulu ikinci sırada olan var mı benim gibi?
tomreader2010' Alıntı:sistem acikmi suanjacnkx' Alıntı:Başvuru ekranında ilk tercih listesi boş seçim yapılamıyor iki ve üçüncü seçenekler aktif
sizde de aynı durum var mı