Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Arkadaşlar sadece proje kapsamına alınan ortaokullar mı var? Okulların çok az bir kısmı var listede.

Arkadaşlar Yenimahalle de hiç bir okul yok listede( oysa kendi okulumun yanında ki okul boş)..nasıl bir sistem anlayamadım..bilgi verir misiniz?

Herkese kendi okulu açılmadı mı yani ben anlamadım. Bana kendi okulum açılmış ve 2. okul tercihi de açık onu pasif edemedim. Birde keçiören de çok az okul açılmış.

Keçiören'deki görünen okullar bilişim öğretmeni olmayan okullar mı yoksa sadece açılan okullar mı?

Bizde tek Anadolu Lisesi var, Fatih Projesi dolmamış.
1. Anadolu Lisesi
2. Anadolu Lisesi (aynı)
3. Farklı ilçeler

Bir okul boş kaldı diye kendi okulumuz yok listede. Madem böyle bir durum var liselerde zorunlu olsun ders.

erkutalp' Alıntı:
Yazıdaki adrese başvuru yapmak için girdiğimde görevlendirme bölümünün altında kendi okulumun adı yazıyor. Ama bize gelen herhangi bir yazı yok, geçen hafta çıkan 2. görevlendirme yazısında da adım yoktu. Bu ne anlama geliyor şimdi. Görevlendirildim mi? Görevlendirilmedim mi? Arap saçı resmen.

hocam halk eğitimdeysen olmuyor görevlendirme benimde sene başından beri görev durumu yazıyordu ama pazar günü kaldırdılar. görev kaydı bulunamadı diyor. ek listede de çıkmadı adım ama sayfamda aylarca görevlendirme durumu yazdı mal gibi 2 ay gittik geldik kesin yazı gelecek diye oyaladılar.

merhaba 1. tercihte 2 okul var anadolu lisesi ve sosyal bilimler lisesi
2. tercihte kendi okulum da var. ancak 1. tercihte kendi okulum gözükmüyor. ne yapmalıyım sizce

Boş kalan okulları doldurmak için "zorunlu" olarak tercih yaptırılıyor. Nasıl bir sistem yaptılarsa artık. Kendi okulunuzda görev almak için 1 ve 2. tercihlere başka okullar yazıyorsunuz. Aynı durumda 10 kişi varsa bunların 2'si kendi okulunda değil de farklı okulda görev alacak, diğer kalanlar kendi okulunda olacak. Şimdi bu iki kişi neye göre belirleniyor? Açıkça bir haksızlık var burada.

Arkadaşlar ben de Keçiören'de bir ortaokuldayım. Kendi okulum açılmış ilk 2 tercihime. 3. tercihi de seçmedim. Kendi okulum dışında görevlendirilmek istemiyorumu seçtim. 31'ine kadar müdüre onaylatıp ile götürmemiz gerekiyormuş. Yine başvuru kağıdını Gazi ünv. nin(Beşevler Teknik okullar) arkasındaki yere mi vereceğiz?

Bir kaç okula görevlendirme yapacaz diye bütün Ankara'ya işkence ettiler sanki seri bağlantı ne kadar saçma sapan bir uygulamadır bu? Müdürler bu saatten sonra zaten onay falan vermez. Kasım gelmiş hala yok o okul dolsun yok bu okula alacaz ona almıcaz.Oyuncak ettiler. :-1:

ealtunbilek' Alıntı:
Arkadaşlar ben de Keçiören'de bir ortaokuldayım. Kendi okulum açılmış ilk 2 tercihime. 3. tercihi de seçmedim. Kendi okulum dışında görevlendirilmek istemiyorumu seçtim. 31'ine kadar müdüre onaylatıp ile götürmemiz gerekiyormuş. Yine başvuru kağıdını Gazi ünv. nin(Beşevler Teknik okullar) arkasındaki yere mi vereceğiz?
Ankara mem ek binasıl içinde mi bu götürelecek yer arkadaşlar
birde tercih sayfasına tıklayınca açılmıyor sizde durum ne arkadaşlar

öğleye kadar halledelim dedik başvuru ekranı açılmıyor durum sizde nasıl arkadaşlar bir deneseniz

değerli hocalarım. ben Ankaraya bir ortaokula İstanbuldaki bir meslek lisesinden özür grubuyla yeni geldim. bu btr ile daha önce işim olmadığımdan ilgilenmedim. bugün gelen yazı nedeniyle "BT sınıfı olan ortaokullara atama " adında yazı geldi. ben geldiğimden bu yana bu işin hamallığını çektim şu an bt sınıfımı 15 bilgisayarla aktif kullanıyorum. akıllı tahta falan da okulda yok. şimdi biri gelse ne iş yapacak burda?? benim ekdersimi kesmekten başka... detaylı bilgi nasıl elde ederim. biraz açıklamaya ihtiyacım var

el insaf başvuru ekranınızda sorun varmı diye sorduk cevap vermeye tenezzül eden yok

başvuru ekranında şu an sorun var. yaklaşık 45 dk. önce tercihi yaptım çıktı aldım ama şu an sorun var bende

Başvuru ekranında ilk tercih listesi boş seçim yapılamıyor iki ve üçüncü seçenekler aktif
sizde de aynı durum var mı

bende de sistemde sııntı var hocam. Yönlendirme döngüsü hatası veriyor. Dün başvuru yapıp formun pdf sini kaydetmiştim ama dün akşamdan beri sistemde sıkıntı var :( Herkeste aynı sorun yok sanırım

BBNET
Geri