serefogluh
Site Gezgini
tomreader2010' Alıntı:bendede durum aynı şimdi yarın göreve başlayacakmıyız
Görevlendirilme yazınız okula gelmeden başlamamak gerekir diye düşünüyorum.
tomreader2010' Alıntı:bendede durum aynı şimdi yarın göreve başlayacakmıyız
mantıklı olanda o sanırımserefogluh' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:bendede durum aynı şimdi yarın göreve başlayacakmıyız
serefogluh' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:bendede durum aynı şimdi yarın göreve başlayacakmıyız
drejog' Alıntı:Arkadaşlar 1. terchite Fatih kapsamındaki liseler olmasına rağmen kendi okullarınıza mı görevlendirmeniz çıktı.
desene hocam ilk dönemin sonunda ancak başlarızspring' Alıntı:serefogluh' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:bendede durum aynı şimdi yarın göreve başlayacakmıyız
yazı gelmeden baslayamıyoruz ..2. grubun yazıları hala gelmedi...
ili aradınızmı hocam??maki02' Alıntı:Ek görevlendirme sonuçları belli oldu mu acaba. tercih yaptığımız sitede Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen linkine tıkladığımda bir şey gelmiyor nerden öğrenebiliriz sonuçları acaba.
Aradım hocam daha belli değil diyor ildekiler. ne saçma bir sene oldu bu.spring' Alıntı:ili aradınızmı hocam??maki02' Alıntı:Ek görevlendirme sonuçları belli oldu mu acaba. tercih yaptığımız sitede Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen linkine tıkladığımda bir şey gelmiyor nerden öğrenebiliriz sonuçları acaba.
sesumut hocam sistemden siz görebiliyor musunuz görevlendirme durumunuzu. iki önce görünüyordu görevlendirme durumu. iki gündür görevlendirme durumu sayfası açılmıyor. herkes demi aynı durum var yoksa sadece bende mi? hocam bi bakıp cevap verirseniz sevinirim.sesumut' Alıntı:Bu sene çok ilginç oldu gerçekten de..
Rehber öğretmenlik bölümünü tıklayınca hiçbirşey açılmıyor hocam bendedemaki02' Alıntı:sesumut hocam sistemden siz görebiliyor musunuz görevlendirme durumunuzu. iki önce görünüyordu görevlendirme durumu. iki gündür görevlendirme durumu sayfası açılmıyor. herkes demi aynı durum var yoksa sadece bende mi? hocam bi bakıp cevap verirseniz sevinirim.sesumut' Alıntı:Bu sene çok ilginç oldu gerçekten de..
Eyvallah hocam sağoltomreader2010' Alıntı:Rehber öğretmenlik bölümünü tıklayınca hiçbirşey açılmıyor hocam bendedemaki02' Alıntı:sesumut hocam sistemden siz görebiliyor musunuz görevlendirme durumunuzu. iki önce görünüyordu görevlendirme durumu. iki gündür görevlendirme durumu sayfası açılmıyor. herkes demi aynı durum var yoksa sadece bende mi? hocam bi bakıp cevap verirseniz sevinirim.sesumut' Alıntı:Bu sene çok ilginç oldu gerçekten de..
Cuma günü biten başvuruların yazısı bugün teslim ediliyorsa, işlerin böyle yürümesi çok normal.. Beklemeye devam yaza gelir herhalde görevlendirme yazılarımızogretmen006' Alıntı:Valiliğe bugünyazılmış ne zaman döneceklerini onlarda bilmiyor kaynak sağlam![]()
maki02' Alıntı:sesumut hocam sistemden siz görebiliyor musunuz görevlendirme durumunuzu. iki önce görünüyordu görevlendirme durumu. iki gündür görevlendirme durumu sayfası açılmıyor. herkes demi aynı durum var yoksa sadece bende mi? hocam bi bakıp cevap verirseniz sevinirim.sesumut' Alıntı:Bu sene çok ilginç oldu gerçekten de..
Bu sadece Çankaya için mi geçerli ? Başvuru sayfamızda kendi okulumuza görevlendirildiğimiz yazıyor ...framus1' Alıntı:Arkadaşlar İlden aradılar. (Çankaya için ) Açık kalan 2 liseden birisini hiç kimse istemediği için (Aziz Altınpınar), boş kaldığı için ortaokullara görevlendirme yapılmayacak dediler. :x :x :x
başvuru sayfası açılmıyorkiotherm' Alıntı:Bu sadece Çankaya için mi geçerli ? Başvuru sayfamızda kendi okulumuza görevlendirildiğimiz yazıyor ...framus1' Alıntı:Arkadaşlar İlden aradılar. (Çankaya için ) Açık kalan 2 liseden birisini hiç kimse istemediği için (Aziz Altınpınar), boş kaldığı için ortaokullara görevlendirme yapılmayacak dediler. :x :x :x
Ben Çankaya'da olduğum için sadece burayı biliyorum. Öyle söylendi ama ne yapacakları belli olmaz. Bugünkü toplantıda 2 liseye görevlendirdiklerini söylemişlerotherm' Alıntı:Bu sadece Çankaya için mi geçerli ? Başvuru sayfamızda kendi okulumuza görevlendirildiğimiz yazıyor ...framus1' Alıntı:Arkadaşlar İlden aradılar. (Çankaya için ) Açık kalan 2 liseden birisini hiç kimse istemediği için (Aziz Altınpınar), boş kaldığı için ortaokullara görevlendirme yapılmayacak dediler. :x :x :x