evet hocam bu konuda cuma günü haber vermişlerdi.spring' Alıntı:yarın saat 10 da toplantı varmış??? haberiniz varmı arkadaşlar?
yarın gazi mesleki eğitimde 10 da toplantı olacak.
evet hocam bu konuda cuma günü haber vermişlerdi.spring' Alıntı:yarın saat 10 da toplantı varmış??? haberiniz varmı arkadaşlar?
bu web siteine girişteki şifre ve kullanıcı adını idareden mi alacağız arkadaşlarxozato' Alıntı:bugün yazı geldi okula. 27-31 ekim arasında başvurular alınacaktır diye. ankara.meb.gov.tr/bilisim/sistem adresinden yapılacaktır diyor. henüz başvuru ekranı yok ama bende. haberiniz olsun kaçırmayın başvuruları.
teşekkürler hocam ankaraeğitici deki şifreyle giriş yaptım ama herhangi bir değişiklik yok görevlendirme durumu var sadecexozato' Alıntı:şifre ilk defa giriş yapıyorsanız tc numaranızın son 10 hanesiydi sanırım. ilk rakamı yazmıyordunuz. ankaraegitici sayfasındaki şifreyle aynı.
Başvuru yaptık ama görevlendirme yazısında ismim yoktu. ek görevlendirme yapıldıya 2. sefer o listede adım yoktu. Hatta 3. bir ek görevlendirme yapılırmı diye aradık ili. Yapılabileceği söylenmişti. Şimdi de bu linkte görevlendirme bilgisi bölümünde kendi okulumun adı yazıyor. Takıldığım nokta BTR olarak çalışacakmıyım, nitekim 1 saatimi bile fazladan heba etmek istemiyorum artık. 2 aydır haybeye çalıştık çünkü sabah 8 akşam 5.sesumut' Alıntı:Hocam başvuru yaptıysan görevlendirildin demekki. Yazu gelmemiş olabilir. ..
erkutalp' Alıntı:Başvuru yaptık ama görevlendirme yazısında ismim yoktu. ek görevlendirme yapıldıya 2. sefer o listede adım yoktu. Hatta 3. bir ek görevlendirme yapılırmı diye aradık ili. Yapılabileceği söylenmişti. Şimdi de bu linkte görevlendirme bilgisi bölümünde kendi okulumun adı yazıyor. Takıldığım nokta BTR olarak çalışacakmıyım, nitekim 1 saatimi bile fazladan heba etmek istemiyorum artık. 2 aydır haybeye çalıştık çünkü sabah 8 akşam 5.sesumut' Alıntı:Hocam başvuru yaptıysan görevlendirildin demekki. Yazu gelmemiş olabilir. ..
sesumut' Alıntı:erkutalp' Alıntı:Başvuru yaptık ama görevlendirme yazısında ismim yoktu. ek görevlendirme yapıldıya 2. sefer o listede adım yoktu. Hatta 3. bir ek görevlendirme yapılırmı diye aradık ili. Yapılabileceği söylenmişti. Şimdi de bu linkte görevlendirme bilgisi bölümünde kendi okulumun adı yazıyor. Takıldığım nokta BTR olarak çalışacakmıyım, nitekim 1 saatimi bile fazladan heba etmek istemiyorum artık. 2 aydır haybeye çalıştık çünkü sabah 8 akşam 5.sesumut' Alıntı:Hocam başvuru yaptıysan görevlendirildin demekki. Yazu gelmemiş olabilir. ..
Hocam sende şöyle bir durum olmuş olabilir. Ben geçen sene okul dönüşümünden ötürü okulum değiştiği için 2. dönem btr ye başvurmadım. Ancak okulumun adını ildeki arkadaşlara bildirdim. Ama benim gönderdiğim okul adı yanlışlıkla ona listesine eklenmiş. Bana 2. dönem btr görevlendirmesi geldi. Ancak ben okulumda bt labı olmadığı için görevlendirmenin yanlış olduğunu ildeki arkadaşlara bildirdim. Sonradan hiçbir işlem yapmadım. Ancak şuan mebbis de geçen sene btr görevlendirmesi yaptığım yazıyor. Acaba senin durumda onayda adın olmamasına rağmen yanlışlıkla oraya işlenmiş olabilir mi? Ankara eğitici yi arasan daha sağlıklı bir sonuç olur
Tercih ekranı bende de kapalı hocam..sanirim başvurular başlamadı.zafer_can' Alıntı:tercih ekranı bende açılmamış. Açılan var mı ?