Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
bizde okul mail adresi şifresi felan yok toplantıya kimler katılıyormuş konusu neymiş

Arkadaşlar sizler orada bu görevlendirmenin yapılmamasından dolayı birçok bilişim öğretmeninin mağdur olduğunu söyleseniz?

bugün yazı geldi okula. 27-31 ekim arasında başvurular alınacaktır diye. ankara.meb.gov.tr/bilisim/sistem adresinden yapılacaktır diyor. henüz başvuru ekranı yok ama bende. haberiniz olsun kaçırmayın başvuruları.

xozato' Alıntı:
bugün yazı geldi okula. 27-31 ekim arasında başvurular alınacaktır diye. ankara.meb.gov.tr/bilisim/sistem adresinden yapılacaktır diyor. henüz başvuru ekranı yok ama bende. haberiniz olsun kaçırmayın başvuruları.
bu web siteine girişteki şifre ve kullanıcı adını idareden mi alacağız arkadaşlar

Yine şahsen yazıyor. Arkadaşlar ben Şereflikoçhisardayım, oraya gitmem en az 2 saatimi alır. Başka bir şekilde ulaştırsak kabul edilmiyor mu? Hiçbir yerde de böyle bir uygulama yoktur herhalde. Bilişim diyoruz Teknoloji diyoruz ama hala elden kağıt götürüyoruz. Bu işleri normalde ilçeler yapmıyor mu? Yoksa ilçeye ne gerek var anlamadım.

şifre ilk defa giriş yapıyorsanız tc numaranızın son 10 hanesiydi sanırım. ilk rakamı yazmıyordunuz. ankaraegitici sayfasındaki şifreyle aynı.

xozato' Alıntı:
şifre ilk defa giriş yapıyorsanız tc numaranızın son 10 hanesiydi sanırım. ilk rakamı yazmıyordunuz. ankaraegitici sayfasındaki şifreyle aynı.
teşekkürler hocam ankaraeğitici deki şifreyle giriş yaptım ama herhangi bir değişiklik yok görevlendirme durumu var sadece

Yazıdaki adrese başvuru yapmak için girdiğimde görevlendirme bölümünün altında kendi okulumun adı yazıyor. Ama bize gelen herhangi bir yazı yok, geçen hafta çıkan 2. görevlendirme yazısında da adım yoktu. Bu ne anlama geliyor şimdi. Görevlendirildim mi? Görevlendirilmedim mi? Arap saçı resmen.

Hocam başvuru yaptıysan görevlendirildin demekki. Yazu gelmemiş olabilir. ..

sesumut' Alıntı:
Başvuru yaptık ama görevlendirme yazısında ismim yoktu. ek görevlendirme yapıldıya 2. sefer o listede adım yoktu. Hatta 3. bir ek görevlendirme yapılırmı diye aradık ili. Yapılabileceği söylenmişti. Şimdi de bu linkte görevlendirme bilgisi bölümünde kendi okulumun adı yazıyor. Takıldığım nokta BTR olarak çalışacakmıyım, nitekim 1 saatimi bile fazladan heba etmek istemiyorum artık. 2 aydır haybeye çalıştık çünkü sabah 8 akşam 5.

erkutalp' Alıntı:
sesumut' Alıntı:
Başvuru yaptık ama görevlendirme yazısında ismim yoktu. ek görevlendirme yapıldıya 2. sefer o listede adım yoktu. Hatta 3. bir ek görevlendirme yapılırmı diye aradık ili. Yapılabileceği söylenmişti. Şimdi de bu linkte görevlendirme bilgisi bölümünde kendi okulumun adı yazıyor. Takıldığım nokta BTR olarak çalışacakmıyım, nitekim 1 saatimi bile fazladan heba etmek istemiyorum artık. 2 aydır haybeye çalıştık çünkü sabah 8 akşam 5.

Hocam sende şöyle bir durum olmuş olabilir. Ben geçen sene okul dönüşümünden ötürü okulum değiştiği için 2. dönem btr ye başvurmadım. Ancak okulumun adını ildeki arkadaşlara bildirdim. Ama benim gönderdiğim okul adı yanlışlıkla ona listesine eklenmiş. Bana 2. dönem btr görevlendirmesi geldi. Ancak ben okulumda bt labı olmadığı için görevlendirmenin yanlış olduğunu ildeki arkadaşlara bildirdim. Sonradan hiçbir işlem yapmadım. Ancak şuan mebbis de geçen sene btr görevlendirmesi yaptığım yazıyor. Acaba senin durumda onayda adın olmamasına rağmen yanlışlıkla oraya işlenmiş olabilir mi? Ankara eğitici yi arasan daha sağlıklı bir sonuç olur

Görevlendirme Kaydınız Bulanamamıştır.
diyor. başkada bir şey yok. başvuru da yapamıyorum. bu ne anlama geliyor sizce.

keçiörende görevlendirme yapılmayan önceki tercihlerde 1 tane okul vardı ismini biliyorum. o okula görevlendirme yapıldı mı acaba?

Anladığım kadarıyla o okula görevlendirme yapıldıysa tüm ortaokullar açılacak galiba.

sesumut' Alıntı:
erkutalp' Alıntı:
sesumut' Alıntı:

Hocam sende şöyle bir durum olmuş olabilir. Ben geçen sene okul dönüşümünden ötürü okulum değiştiği için 2. dönem btr ye başvurmadım. Ancak okulumun adını ildeki arkadaşlara bildirdim. Ama benim gönderdiğim okul adı yanlışlıkla ona listesine eklenmiş. Bana 2. dönem btr görevlendirmesi geldi. Ancak ben okulumda bt labı olmadığı için görevlendirmenin yanlış olduğunu ildeki arkadaşlara bildirdim. Sonradan hiçbir işlem yapmadım. Ancak şuan mebbis de geçen sene btr görevlendirmesi yaptığım yazıyor. Acaba senin durumda onayda adın olmamasına rağmen yanlışlıkla oraya işlenmiş olabilir mi? Ankara eğitici yi arasan daha sağlıklı bir sonuç olur

Belkide öyle bir durum oldu bilemiyorum. Dediğiniz gibi il ile görüşmek en doğru çözüm olur galiba. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben Şereflikoçhisardayım. 1. Tercih Anadolu Lisesi gözüküyor sadece, diğer tercihte de bir tane Ortaokul var, kendi okulum yok. Şimdi burada demek ki Fatih Projesi okulları dolmamış. Ama neden bizim okul yok olabilir? Başka ortaokul var bir tane.

BBNET
Geri