ankbilsim' Alıntı:
Arkadaşlar madem bu şekilde bir uygulama var, mağdur oluyoruz, o zaman ne diye halen daha Ankara'da bir lütufmuş gibi uygulanan BTR peşinde koşuyoruz?
Ankara'da böyle bir uygulama ilk defa yapılıyor ve bize düşen de BTR görevini reddetmek olacaktı ama biz her zaman olduğu gibi yine hakkımızı yediriyoruz.
Ek ders ihtiyacı olanlar için birçok okulda bilişim dersi boşta, bana göre bu da artık bahane değil. Şahsen BTR istemedim ve bundan sonra da istemeyi düşünmüyorum.
hocam ben bulunduğum okul dışında 1 okula daha gidip maaş karşılığını dolduruyorum. başka ek ders alacak yerde yok diyorlar. şimdi bu görev bu adamların babasının malımıda ben peşinden koşup koşmama muhabbetine girecem. bu görev bizim görevimiz ama görevi veren adamların görevle alakası olmayınca böyle şeyler oluyor.
kaç defa söyledim burada ki amaç veya söylemlerimiz ne olur bize görev verin söyle mi değil. veya bireysel olarak madem öyle başvurmuyorumla olacak bişey de değil. bu işler toplu olarak birlikte hareket ederek yapılacak işler. ankara da ki tüm bilişimciler hadi tümü olmasın da yarısı olsun btr yi protesto ederek başvuruda bulunmasın ben o şube müdürünü görürüm bak nasıl tıpış tıpış görev veriyor. o yüzden bu işlerde ben başvurmayacam demekle olmuyor ortada bir sorun varsa ve bu sorun daha sonrada devam edecek gibiyse toplu olarak birlikte hareket edilecekse iş yapılır yoksa bireysel olarak iş yapınca ben olmam başkası olur.
bu görev bizim amaç bu görevle alakası olmayıp o konuma gelen iş bilmez insanların orada bulunmasından kaynaklanıyor. bizim hakkımızıda başkasının vermesini beklemek yerine kendi hakkımızı kendimiz aramalıyız. çözüm topluca btr ye başvurmamak bence bunuda yapacak birlik lazım. onuda burada görelim deyince işte niye koşuyorsunuz deniliyor. zihniyet bu oluncada sonuç işte görüldüğü gibi çıkıyor.