Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Ben geçen sene kendi okulumda derse girdim başka bir okulda da BTR öğretmeni olarak çalıştım. 2 okula birden gitmek inanın çok yorucu ve 2 kat daha fazla başınız ağrıyor ve 2 kat fazla yoruluyorsunuz.. 2 okulun bilgisayarları, web sitesi, idarecileri, öğretmenleri... Bugün yeniden mail gönderdim ile. BTR görevlendirmeleri hakkında. İlk mailime liselere görevlendirme bittikten sonra ortaokullara yapılacaktır diye cevap gelmişti.. Bakalım bu kez ne olacak... :?

Sacma sapan bahanelerle yok belge gondermedinuz yok tutanaklariniz eksik deyip bunca insani magdur etmeseler kimsenin kalbi de calisma sevkide kirilmaz:(( gelin okullarimiza eksik gedik bisey varsa btr vermeyin ama belgeler burokrasi vb. Seylerle yormayin bizi..

arkadaşlar zihniyetleri bozuk sanki lütuf ediyorlar o işi bize onlar veriyor gibi görüyorlar böyle insanlar olda oldukça daha çok ıkıntı çekeriz. toplu hareket edersek ancak bunların ağızlarının payını veririz.

birde bu adamlar hiç demiyormu bu fatih projesi diğer okullarda işliyorda neden ankarada sıkıntılı sorunu birde kendinde görseler anlayacaklarda bunlarda öyle bir anlayış yok

bu arada maile de bakıyorum blki mailden bişey gelir diyede bu adamların vaktinde iş yapacakları yok hadi hayırlısı

ancak o zaman bu iş tam anlamıyla rayına oturur. yoksa normun bu okulda sen şu okula git sen gel burada git le olacak iş değil

bu iş dediğim gibi olacak ama ne zaman biz görecekmiyiz bilmiyorum :)
gerçi ankara harç tüm iller geçer ankara yine geçmez bu sisteme

aslında bu başlıktan sonra her okula ders saatinden bağımsız 1 btr normu için de başlık açmak lazım nelr yapabiliriz konuşmak lazım

yılda 2 defa şu illetle uğraşmaktan bii sadece bu anlayış kurtarır. çözüm her türlü bu ama şu çözümü bile göremiyorlar mı işlerine mi gelmiyor anlamıyorum

BBNET
Geri