Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
enestar' Alıntı:
Hocam, yapmayın Allah aşkına

Bizi istemeyeni biz de istemeyiz.

Aç mezarı yok.
hocam bizi istemeyenle ne alakası var yapma allah aşkına siz böyle yaparsanız başkaları ne yapar yani.
alan bizim alanımız görev bizim görevimiz ama karar veren iş bilmez kibirli boş insanlar. bize düşen küsüp sırt dönmek değil yoksa daha çok başımız ağırır. bize düşen alanımıza sahip çıkmak. birlik olup topluca hareket ederek böyle insanlara bu işlerin keyfi olmadığını bizimle keyfi ve kafalarına göre hareket edemeyeceklerini göstermek lazım. bu konuda inan yapılacak şey basit. Ankarada ki bilişim öğretmenleri birlik olacaz topluca başvuruda bulunmayacaz okullar eksik kalacaz görecekler sonra kafalarına göre görev vermeyi bekletmeyi. sonra bak nasıl adam gibi bilişim öğretmenlerini dikkate alıyorlar bize sormadan iş yapmıyorlar. birlik olmak şart yani.

bu konuda tüm arkadaşların destek olması ve topluca hareket etmeliyiz işte o yüzden destek olalım

Bilişimle ilgili görevlere bilişim öğretmeni... Yok öyle ben anlıyorum ben geleyim vb. yok.. Kabul etmiyorum onu.. Bende fizikten anlıyorum, fizik öğretmeni olarak görevlendiriyorlar mı? Evet eskiden yoktu bilişimciler, diğer branşlar bu görevleri o zamanki şartlarda bir şekilde karşıladılar(öğretmenlere bilgisayar kullanım kursu vb.).. Şimdi alan zorlaştı, öyle 1 aylık kurslarla yapılabilecek işler değil..
Branş dışı olan bir arkadaşı olmadık kursları verirken gördüm(web tasarım vb.) Hem de inanılmaz vasattı..
Şunu demeyin "her bilgisayar öğretmeni biliyor mu?" diye. En azından alt yapı var, mantığını kavramış.. Çok kısa bir sürede en kralını verebilir..
Bu alan M.E.B'nda bizim.. Kusura bakmayın, kalite için, gelecek için biz olmak zorundayız..

bence bu olay sadece Ankara'nın değil tüm Türkiye'nin sorunu.. Tüm arkadaşlar destek vermeli.. Kendi illerinde de aynı durum var.. Ama en berbatı eğitimin göbeği Ankara'da!

sandikodasi' Alıntı:
bence bu olay sadece Ankara'nın değil tüm Türkiye'nin sorunu.. Tüm arkadaşlar destek vermeli.. Kendi illerinde de aynı durum var.. Ama en berbatı eğitimin göbeği Ankara'da!

Biz de bu sene buraya geldik meğer buralar da karışıkmış :(

ahmetfx' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:
Hocam banlanacaksın haberin ola :)
hocam bide banlanacak ne yaptım ki başlığı güncel tutuyorum o kadar. herşey bizim bölüm için

Hocam flood sayabilirler. İnşallah saymazlar :)
flood luk değil bence ama güncel tutyoruz başka ylu yok tek kişi sayfada. ama uzaktan flood la alakalı olabilir fakat niyette flood luk bişey yok bak geldiniz bne güzel sohbet ediyoruz :D

BBNET
Geri