Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
arkadaşlar yukarıda dediğim gibi dün bi ara yayınladılar. sonradan anladık ki yanlışlıkla açık bırakmışlar görevlendirme sonuc sayfasını bende aradım sırdum böyle böyle sonuçlanmış galiba ne zaman başlarız dedim. yok sonuçlanmadı yanlışlıkla açık bırakmıştır dedi. dün yarın açıklanacak dediler. 10 gün sonrada başlarsınız demişler mi bende bugün açıklanmıştır diye hiç bakamadım ili de arayıp sormadım. şimdi gördüm halen açıklanmamış yarın lütfen herkes arayıp sıkıştırsın açıklanması adına.

bugün yine aradım öğleden sonra arayıp tekrar sorun dediler. ne zaman göreve başlarız dedim. önümüzdeki hafta ortasına doğru falan dediler. arkadaşlar biraz arayıp sizde sıkıştırın adam artık sesimden tanıyor beni. bir kişinin sorması ile de bu işler hızlanmaz. günde 50 kişi arasa 5 dak. açıklanır.

yataylimit' Alıntı:
BTR olarak sistemde onaylanıp okula resmi yazısı ulaşan var mı acaba?
ek başvuruarı diyorsanız. öğleden sonrada aradım. adamların inanın salladığı yok. biz görevleri verdik onaya yolladık bi 10 güne belli olur dedi. bende göreve başlamamız 1 ayı bulurmu dedim yok o kadar olmaz diyorlar. çok şüküür ankara hızlıca bitirecek gibi. ama böyle iş bilmezler yüzünden bu durumdayız. sözde bunlarda çakma bilişimci.

arkadaşlar siz siz olun bir yere gelirseniz zümrelerineze yardımcı olun birde siz ezmeyin.

Bu nasıl iş arkadaş nerdeyse 80 il ortaokullar dahil bitirdi
Bizim üstün çalışan başkent Ankara'nın ili bi liseleri bitiremedi
(Şimdi arasan standart cümle: "gece ikilere kadar çalışıyoz hocam yaaaaa"

jacnkx' Alıntı:
Bu nasıl iş arkadaş nerdeyse 80 il ortaokullar dahil bitirdi
Bizim üstün çalışan başkent Ankara'nın ili bi liseleri bitiremedi
(Şimdi arasan standart cümle: "gece ikilere kadar çalışıyoz hocam yaaaaa"
aynen öyle hocam. ne berbat bir il anlamadım gitti. tüm samimiyetimle söylüyorum. diğer illerde çalışırken böyle bişey yok. köy okuluna dahi sorgusuz sualsiz veriyorlar. ankarada bu ne havadır bune kendini beğenmişliktir anlamadım adamları 2 haftadır sürekli arıyorum. kendilerini birşey zannediyorlar. altı üstü bir görevlendirme yapacaklar. cuma günü son gündü üstelik online alındı herşey. pazartesi günü açıklamaları lazımdı. salıda göreve başlatma. ama adamları arıyorum 10 gün sonra belki diyorlar. siz kimsiniz diyeceksin olmayacak. böyle adamlar yüzünden bilişimciler bölümü bırakıp müd. yar. falan geçmeye çalışıyorlar.

neden ankaradan bilişimci yok anlamıyorum. herkes görevlendirildi mi yani. ortaokullarda kiler nerede

Beklemedeyiz hocam. Aradım sordum, henüz belirli birşey yok. Bütün bilişimciler arasa belki birşeyler elde ederdik

xxltc' Alıntı:
neden ankaradan bilişimci yok anlamıyorum. herkes görevlendirildi mi yani. ortaokullarda kiler nerede

Ben de anlamıyorum, ortaokulda görev yapan bt öğretmenleri neden tepki göstermiyor?
Okulda btr olup olmadığınıza bakmıyorlar, işleri olunca yine size geliyorlar, dersim bitti diye çıkıp gidemiyoruz maalesef :(

xxltc' Alıntı:
Biz varız ben de kaç kere aradım numaraları 191 deki adama bi türlü ulaşamadım 195 de ki amca acıyor diyoki 191 i ara acmiyorlar
bekliyorum ortaokul gorevlendirmesi ders yok bişey yok seçmeli ders verecekler iste

arkadaşlar inanın ankarada ki adamlar o kadar keyfi konuşuyor ki 10 gün sonra belli olur diyor adam pişkince. öyle deyince diyeceksin ki terbiyesiz maden 40 yıl önce ki gibi böyle ağırdan alıp iş yapacaksın bari o online sistemi kurmada saçma sapan elden ile istediğin belge gibi bunuda elden yapalım enazından o zaman bu işler böyle deriz. hem online iş yapıyorlar hemde 15 gün sonra ancak görevlendirme veriyorlar.

Allah bunları bildiği gibi yapsın. bunları görünce insan ankarada kalmak istemiyor. ankaralı olmasak hiç çekilmez bu dengesizler.

hergün bunlarla telde konuşuyorum ve her gün bana yazıklar olsun bizi bunlarla muhatab edenlere diyorum

neden bu kadar peşine düşüyorsunuz anlamıyorum, görevlendirmeleri yapanlar bu konuyu okusalar "Ankara'daki bt öğretmenleri bize ne kadar muhtaçmış" diyeceklerine eminim. görevlendirme yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa bizde hiçbir işe elimizi sürmeyiz. gerisini müdürler düşünsün.

kesinlikle hocama katılıyorum... bilgisayarlara kilit vursunlar...kullanmasınlar... Müdürler düşünsün.
Okulumda 12 adet akıllı tahta, 35 adet bilgisayar, 20 adet projeksiyon, 2 adet dizüstü, 1 adet sunum amaçlı Smart TV, 1 adet (15+1) BT sınıfı var...
Ne olacak bakalım...

benim sayfamda evrak eksik diye görevlendirme yapılamayacağı yazıyordu, ben de görev istemedim.. hadi bakalım tablete, akıllı tahtalara, bilgisayarlara vb. resmi yazı olmadan elimi sürersem! yazıklar olsun, eğitimin göbeğinde çekilenlere bak! herkes bir el çekse, yapmıyorum dese ne güzel olacak. İl formatörünün yanında herkes el pençe, yapmayın böyle ya! ağırlığınızı koyun..

üzgününüm ama bizi sallayan yok arkadaşlar.
öğretmenler
veliler
öğrenciler
müdürler hiçbiri bizi öğretmen olarak, dersimizide ders olarak görmüyorlar.
milli eğitim zaten adam yerine bile koymuyor; ne kitap bastığı var ne de derdimizi dinlediği. :verymad:

ben 2 hafta önce başka bir okula btr olarak görevlendirilmek istedim. gideceğim okulda da başka bir branştan biri geçen yıl btr imiş. meğer adam geçen yıl istenen belgelerden bir tane bile göndermemiş, ildeki görevlilere açıklma yapma gereği bile duymamış. bu yıl sordum hocanın branşı başka olduğu ve hiçbir evrak hazırlamadığı halde önceliğin onda olduğunu söylediler.

sonuç olarak hoca 2 haftadır btr ve ekdersini alıyor bişey yaptığını da sanmıyorum.
ben geçen yıl bütün evrakları titizlikle hazırladım, 20 küsur derse girdim, sınıf öğretmenliği, nöbet hepsini yaptım. bu yıl da 1 eylülden beri amele gibi çalışıyorum + derse giriyorum btr görevlendirilmesi yapılmadı ve o hocanın yarısı kadar ekders alıyorum.

ben böyle adaletin de dünyanın da meb in de ....

xxxben' Alıntı:
neden bu kadar peşine düşüyorsunuz anlamıyorum, görevlendirmeleri yapanlar bu konuyu okusalar "Ankara'daki bt öğretmenleri bize ne kadar muhtaçmış" diyeceklerine eminim. görevlendirme yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa bizde hiçbir işe elimizi sürmeyiz. gerisini müdürler düşünsün.
hocam kesinlikle size katılıyorum ancak ders saati az olup başka okullara görevlendirilen, ders arayan arkadaşlarıda düşünmek lazım yapacaklarsa ortaokullara görevlendirme söylesinler yoksa kesin yok desinler millet başının çaresine baksın tüm iller neye göre görevlendirme yaptı ankara neye göre yapmıyor biri açıklık getirsin

Hocam yukardada yazdım kimse bizi sallamıyor, adam yerine koymuyor.
Keşke ankarada çalışanlar olarak ortak karar alsak ve kimse ders anlatmak dışında hiçbirşeye elini sürmese. Bak o zaman müdürler mebi nasıl ariyor

İki haftadır okulda idarenin ve öğretmenlerin işlerini yapmadığım için birçoğu benimle konuşmuyor... İdare ise çıkarabileceği her türlü sıkıntıyı çıkarıyor... Formatörlüğü geçtim görev tanımımızı birileri bunlara anlatsa.... Ben anlatıp, anlaşılamamaktan yoruldum artık..

s_handan' Alıntı:
İki haftadır okulda idarenin ve öğretmenlerin işlerini yapmadığım için birçoğu benimle konuşmuyor... İdare ise çıkarabileceği her türlü sıkıntıyı çıkarıyor... Formatörlüğü geçtim görev tanımımızı birileri bunlara anlatsa.... Ben anlatıp, anlaşılamamaktan yoruldum artık..

aynı durumdayım ama yapmıyorum hocam.. müdür resmi yazıyla bana görev versin yaparım diyorum..

gorevlendirme yapmayanlara tepki olsun diye okuldaki butun ikili iliskilerimizi hic mi edelim arkadaslar, toplu sekilde gorusmeye gitsek nasil olur acaba gerekirse bakanliga

BBNET
Geri