Bir defaya mahsus alan değişikliği hakkı verilmiş. Hayırlı olsun...(Diğer başlıktan banlandığım için yeni başlık açtım.)
BAŞVURU LİNKİ:
BAŞVURU LİNKİ:
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Gerek yokmuş hocam. Girince uyarı veriyor zaten birden fazla alan varsa işlem yapılmalı diyeMezuniyeti sadece böte olanlar bir işlem yapmayacak değil mi ?
Yazıya göre gerek yok hocam, bakanlık yapacakMezuniyeti sadece böte olanlar bir işlem yapacak mı yoksa otomatik mi geçirecek sistem.
Az önce sistem izin vermemişti o yüzden sordum , şuan girebildim ve tek böte çıkıyor problem yok.Yapacak hocam yine alanımızı seçip kaydedeceğiz
başvuru ekranı açıldı ama şu an aktif mi sistem?Başvuru Linki:
5. Maddede zorundadir yaziyor. Yapmaliyiz anladigim kadariyla. Bunuda buyuk ihtimal yarin dava filan acilirsa kendin yaptin demek icin istiyor olabilirler.Biz niye böteyken böteyi seçip kaydediyoruz anlamadım. Ben bir işlem yapmamız gerektiğine dair bir ibare göremedim
BÖTE mezunuyum. Bende sadece BÖTE vardı. BÖTEyi seçip onayladım.Mezuniyeti sadece böte olanlar bir işlem yapacak mı yoksa otomatik mi geçirecek sistem.
Maşallah hocam, bütün yazılardan ve duyurulardan haberiniz oluyor...
Onay verdim ama hala Mebbis değişmemiş. Sanırım bakanlık kontrol edip onaylayacak.BÖTE mezunuyum. Bende sadece BÖTE vardı. BÖTEyi seçip onayladım.
Brt normu verilse meslek liselerinde bt öğretmeni kalmaz hocamBöyle yapınca tüm sorunlar çözülecek mi?
Tek sıkıntı bu muydu?
Bakanlık ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Her okula BTR kadrosu verse, hiçbir sıkıntı kalmayacak.
Böyle yapınca norm sorunu mu çözülecek
7. Modül üzerinden kayıt işlemi yapmayan öğretmenlerin alanları mezuniyet alanları dikkate alınarak kadrolarının bulunduğu kurum türüne uygun olarak Bakanlıkça belirlenecektir.Ortaokuldaki BÖTE mezunları da formu dolduracak mı ?