Alan Değişikliği Geldi (BT-BÖTE)

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bir defaya mahsus alan değişikliği hakkı verilmiş. Hayırlı olsun...(Diğer başlıktan banlandığım için yeni başlık açtım.)

BAŞVURU LİNKİ:

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    144.4 KB · Görüntüleme: 899
  • 2.webp
    2.webp
    122.5 KB · Görüntüleme: 896
Son düzenleme:
Tefli arkadaşlar iyi düşünmeli alan değiştirirken. Ortaokullarda yabancı dil ağırlık sınıfları yaygınlaşıyor ve birçok arkadaşımız norm fazlası ve sayı artarak devam ediyor. Hani bi deyim var ya "aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık" diye durum aynen bu. Sizler için zor bir karar olacak

Hocam başlığa böte ama ben böte ile ilgili bir ibare göremedim sadece bt öğretmenlerine hak tanınmış

Biz niye böteyken böteyi seçip kaydediyoruz anlamadım. Ben bir işlem yapmamız gerektiğine dair bir ibare göremedim

Böte'li arkadaşlara sadece Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri çıkıyor.

Ekli dosyalar

• 89581b61-a495-4334-a55b-70ac3ee43259.webp
    89581b61-a495-4334-a55b-70ac3ee43259.webp
    122.6 KB · Görüntüleme: 718
Ben de Gazi ESEF mezunuyum BT olarak seçtim ve kaydettim. Şu an ortaokulda çalışıyorum. Proje okulu olan meslek lisesine tayin istemiştim bir ay önce. 5 arkadaşın 4 yılı dolmuştu hepsi devam etti bizim atamamızı yapmadılar. Şimdi ne olacak bilmiyorum.

böte mezunuyum ben onaylamadım ama form onaylanmış şekilde geldi ben de otomatik yapıldı galiba

Böyle yapınca tüm sorunlar çözülecek mi?
Tek sıkıntı bu muydu?
Bakanlık ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Her okula BTR kadrosu verse, hiçbir sıkıntı kalmayacak.
Böyle yapınca norm sorunu mu çözülecek

Böyle yapınca tüm sorunlar çözülecek mi?
Tek sıkıntı bu muydu?
Bakanlık ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Her okula BTR kadrosu verse, hiçbir sıkıntı kalmayacak.
Böyle yapınca norm sorunu mu çözülecek
Brt normu verilse meslek liselerinde bt öğretmeni kalmaz hocam

Ortaokuldaki BÖTE mezunları da formu dolduracak mı ?
7. Modül üzerinden kayıt işlemi yapmayan öğretmenlerin alanları mezuniyet alanları dikkate alınarak kadrolarının bulunduğu kurum türüne uygun olarak Bakanlıkça belirlenecektir.
Bu madde gereğince eğer tercih yapmazsanız Tefli de olsanız ortaokuldaysanız BÖTE olarak seçim yapmış sayılacaksınız. Ama böteliyseniz zaten kadronuz ortaokuldadır o yüzden böte olarak kalacak yapmasanız da bir şey olmaz.

BBNET
Geri