Yok hocam,Benim de Tarih mezuniyetim var sadece BÖTE çıkıyor.Böte mezunuyum ama felsefe mezuniyetim de var.... Böte mezunu olup 2.üniversiteden dolayı tercih ekranında çıkan var mı
Hocam ama bu normal bir alan değişikliği değil.Böte mezunuyum ama felsefe mezuniyetim de var.... Böte mezunu olup 2.üniversiteden dolayı tercih ekranında çıkan var mı
ister ister. kime ne?TEF li olup ortaokulu bir insan neden ister ki![]()
Madde 4- Mezuniyetleri itibarıyla geçebilecekleri birden fazla alan olan öğretmenler için geçebilecekleri alanlar tercihe sunulacaktır.Gelen yazı o kadar her yere çekilebilir türden ki fırsat olur mu acaba diye düşündüm. Sendikaya mesaj attım yazıyı incelesinler tarihi bir fırsatı kaçırmak istemem
Aynen TEF'lilerden rica ediyorum bu durumda olan varsa açılıp açılmadığı hakkında bilgi verirse sevinirim yıllardır Felsefe'ye geçmeyi bekliyorum..... Madde 4 kafa karıştırıyorMadde 4- Mezuniyetleri itibarıyla geçebilecekleri birden fazla alan olan öğretmenler için geçebilecekleri alanlar tercihe sunulacaktır.
Bu maddeye göre 2. mezuniyetin açılması lazım.Acaba sadece TEF mezunu arkadaşlara mı açılıyor farklı alan merak ettim.
Öyle olsa benimde matematik-bilgisayar hocamMadde 4- Mezuniyetleri itibarıyla geçebilecekleri birden fazla alan olan öğretmenler için geçebilecekleri alanlar tercihe sunulacaktır.
Bu maddeye göre 2. mezuniyetin açılması lazım.Acaba sadece TEF mezunu arkadaşlara mı açılıyor farklı alan merak ettim.
Yeni karar nedeniyle alan değişikliği olduğu için, sadece böte ve bt seçilebilecektir.Aynen TEF'lilerden rica ediyorum bu durumda olan varsa açılıp açılmadığı hakkında bilgi verirse sevinirim yıllardır Felsefe'ye geçmeyi bekliyorum..... Madde 4 kafa karıştırıyor
BÖTE için fark etmiyor hocam zaten. Onlar otomatik BÖT'e geçecekler. TEF'liler için önemli.Bu anketi herkes seçmek zorunda mı? Yoksa tefler mi seçecek
Aynen ben sendikaya ulaşıcam varsa bir açık ordan bu tarihi fırsatı yakalayalım....Böteci arkadaşlar benim de Tarih diplomam var. 4. maddeye göre tercihlere koyulması gerekiyor. Bu konuyu takip edelim. Az zamanımız kaldı. Bence koyulması lazım tercihin
En son norm durumda yazılanlara bakılırsa Bilsem, Hem Bilişim Teknolojileri alanına verilmiş görünüyor.. Mesleki Eğitim Merkezleri, Çok Programlı Liseler ve Meslek liseleri Bilişim Teknolojileri alanına; Ortaokul, Anadolu ve Fen liseleri BÖTE alanına verilmişti.Arkadaşlar bu sağlık, turizm, ticaret vs tarzı , bilgisayar bölümü olmayan meslek liseleri bötenin mi tefin mi hakkı oldu.
Meslek lisesi ise BT yani tef.Arkadaşlar bu sağlık, turizm, ticaret vs tarzı , bilgisayar bölümü olmayan meslek liseleri bötenin mi tefin mi hakkı oldu.