Alan Değişikliği Geldi (BT-BÖTE)

Kodla Büyü
Böte mezunuyum ama felsefe mezuniyetim de var.... Böte mezunu olup 2.üniversiteden dolayı tercih ekranında çıkan var mı

Gelen yazı o kadar her yere çekilebilir türden ki fırsat olur mu acaba diye düşündüm. Sendikaya mesaj attım yazıyı incelesinler tarihi bir fırsatı kaçırmak istemem

Tef'li arkadaşlar da 2.üniversite mezuniyeti çıkan var mı ?

Bu hangi ihtiyacın sonucuydu acaba. Ben bir tefli olarak çoğu avantajımı kaybettim bu yapilanla. Bunun sebebi nedir ne açıklama yapıyorlar.

Tüm kademelerde, okullarda çalışabiliyorum diye tefe gittim okudum yillar oldu ve bugun bunu cikariyorlar.

Şu an ortaokulda çalışan Tef li arkadaşlar için ciddi sıkıntı bir durum bence . Sonuçta tef mezunusunuz , meslek lisesinde maaş + ek ders imkanlarının fazla olduğu bir yerde çalışma hakkı varken eğer böte seçerse bu hak elinden alınmış olacak.Burda iki seçenek var .ya hep ortaokulda kalacak ya da norm fazlası durumuna düşüp norm atamalarında meslek lisesine geçmeyi bekleyecek.Benim yazıdan anladığım bu.

Gelen yazı o kadar her yere çekilebilir türden ki fırsat olur mu acaba diye düşündüm. Sendikaya mesaj attım yazıyı incelesinler tarihi bir fırsatı kaçırmak istemem
Madde 4- Mezuniyetleri itibarıyla geçebilecekleri birden fazla alan olan öğretmenler için geçebilecekleri alanlar tercihe sunulacaktır.
Bu maddeye göre 2. mezuniyetin açılması lazım.Acaba sadece TEF mezunu arkadaşlara mı açılıyor farklı alan merak ettim.

Madde 4- Mezuniyetleri itibarıyla geçebilecekleri birden fazla alan olan öğretmenler için geçebilecekleri alanlar tercihe sunulacaktır.
Bu maddeye göre 2. mezuniyetin açılması lazım.Acaba sadece TEF mezunu arkadaşlara mı açılıyor farklı alan merak ettim.
Aynen TEF'lilerden rica ediyorum bu durumda olan varsa açılıp açılmadığı hakkında bilgi verirse sevinirim yıllardır Felsefe'ye geçmeyi bekliyorum..... Madde 4 kafa karıştırıyor

Öyle olsa benimde matematik-bilgisayar hocam
Matematik açılması lazım ama sadece böte var

Sendikaya ulaşmaya çalışıyorum meb madem garip garip işler yapıyor fırsat bu fırsat.... sizler de ulaşın bence farklı alana geçmek isteyenler

Aynen TEF'lilerden rica ediyorum bu durumda olan varsa açılıp açılmadığı hakkında bilgi verirse sevinirim yıllardır Felsefe'ye geçmeyi bekliyorum..... Madde 4 kafa karıştırıyor
Yeni karar nedeniyle alan değişikliği olduğu için, sadece böte ve bt seçilebilecektir.

Şu an ortaokulda çalışan bir TEF mezunu olarak her tayin hakkımda bütün ortaokul ve liseler karşıma çıkıyorken artık ya düz okullar ya meslek liseleri diye bir seçim yapmam gerekiyor.

Düz okul sayıca çok ve her yerde, meslek lisesinde ise ek ders avantajı var ama norm fazlası olarak bir belirsizliğe sürükleneceğim.

Arkadaşlar bu sağlık, turizm, ticaret vs tarzı , bilgisayar bölümü olmayan meslek liseleri bötenin mi tefin mi hakkı oldu.

Böteci arkadaşlar benim de Tarih diplomam var. 4. maddeye göre tercihlere koyulması gerekiyor. Bu konuyu takip edelim. Az zamanımız kaldı. Bence koyulması lazım tercihin

Arkadaşlar Halk Eğitim Merkezleri için hangi branştaki öğretmenlerin (böte mi tef mi) çalışabileceğine dair bir yazı yada ttkb kararı var mı?

Arkadaşlar bu sağlık, turizm, ticaret vs tarzı , bilgisayar bölümü olmayan meslek liseleri bötenin mi tefin mi hakkı oldu.
En son norm durumda yazılanlara bakılırsa Bilsem, Hem Bilişim Teknolojileri alanına verilmiş görünüyor.. Mesleki Eğitim Merkezleri, Çok Programlı Liseler ve Meslek liseleri Bilişim Teknolojileri alanına; Ortaokul, Anadolu ve Fen liseleri BÖTE alanına verilmişti.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar sadece bt böte değişikliği diyor. Madem öyle 4.maddeyi niye koydular?

BBNET
Geri