Bu konuda bir gelişme var mı arkadaslar? Artık aciklansa da adam gibi bir bölüme geçsek kurtulsak . Elimizde diplomalar bekliyoruz..
Hangi bölüme geçeceksiniz hocamBu konuda bir gelişme var mı arkadaslar? Artık aciklansa da adam gibi bir bölüme geçsek kurtulsak . Elimizde diplomalar bekliyoruz..
Bu konuda bir gelişme var mı arkadaslar? Artık aciklansa da adam gibi bir bölüme geçsek kurtulsak . Elimizde diplomalar bekliyoruz..
Adalet bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Kamu yönetimi bitirdim 2.universite olarak. Gerçi orda koordinatörluk vs nasıl bilmiyorum ama bilişim bölümü tıkanmış durumda her yerde norm fazlası hat safhada. Öyle şehirler var mı 70 kişi norm fazlası durumunda ve şehirdeki toplam bilişim öğretmeni 100 kadar . Varın gerisini siz düşünün. 285 puanla norm fazlası olunur mu arkadas. Delirmemek elde değilHangi bölüme geçeceksiniz hocam
hangi dersler oluyor hocam bölümde. ben de kamu mezunuyum artısı var mı geçiş için değer miAdalet bölümüne geçmeyi düşünüyorum. Kamu yönetimi bitirdim 2.universite olarak. Gerçi orda koordinatörluk vs nasıl bilmiyorum ama bilişim bölümü tıkanmış durumda her yerde norm fazlası hat safhada. Öyle şehirler var mı 70 kişi norm fazlası durumunda ve şehirdeki toplam bilişim öğretmeni 100 kadar . Varın gerisini siz düşünün. 285 puanla norm fazlası olunur mu arkadas. Delirmemek elde değil
kamu yönetimini okurken hangi dersleri aldıysanız onlara yakın dersler olacaktır.hangi dersler oluyor hocam bölümde. ben de kamu mezunuyum artısı var mı geçiş için değer mi
Meslek.meb.gov.tr adresinde çerçeve öğretim programı var oradan inceleyebilirsiniz. Ders kitapları da zaten eba'da var.hangi dersler oluyor hocam bölümde. ben de kamu mezunuyum artısı var mı geçiş için değer mi
Hocam Alanımız 2'ye ayrılıyor. Ondan bilgi güncelleme istediler. Biz de burada 16 sayfa konuştuk, tartıştık hatta konu kilitlendiArkadaşlar iki gün önce MEB atamada bana bir mesaj geldi muhtemelen size de gelmiştir. Mezun olduğunuz okullar mebbiste tanımlı olup olmadığıni kontrol edin gibi bir şeydi. Muhtemelen Mayıs ayında il içi ile beraber alan değişikliği de olacak keza mezun olunan tüm alan ve okulların güncellenmesi başka sebeple istenmez
Hocam, tahmininiz doğru. Branşta yaşanan köklü değişiklik nedeniyle alan değişikliği de açılacak. Dolayısıyla ek mezuniyeti olan arkadaşlar için eğer bulundukları yerleşim biriminde cazip branşlar varsa ayaklarına kadar büyük bir fırsat gelmiş olacak. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.Arkadaşlar iki gün önce MEB atamada bana bir mesaj geldi muhtemelen size de gelmiştir. Mezun olduğunuz okullar mebbiste tanımlı olup olmadığıni kontrol edin gibi bir şeydi. Muhtemelen Mayıs ayında il içi ile beraber alan değişikliği de olacak keza mezun olunan tüm alan ve okulların güncellenmesi başka sebeple istenmez
din kültüründe nasıl bir açık varsa ben 18 yıllık oldum hiç doyduğunu görmedim o branşınBenim bilidğim en çok açık olan branşlar din kültürü ve özel eğitim. Bunlar da muazzam açık var .
din kültüründe nasıl bir açık varsa ben 18 yıllık oldum hiç doyduğunu görmedim o branşın![]()
Hocam aslında sinif öğretmenliğinde <12500> daha fazla açık var dkab <9bin> a göre. 23 bin açıkla birinci özel eğitim.din kültüründe nasıl bir açık varsa ben 18 yıllık oldum hiç doyduğunu görmedim o branşın![]()
Diplomanızla beraber İlçe mem e giderek yaptırabilirsinizHocam mebbiste kayıtlı olan atandığımız bölümden başka bir bölüm nasıl ekleniyorki. Atandığız bölüm olmaz mı sadece. Ben de çocuk gelişimi okudum sonradan. Bunu mebbise nasıl işleteceğiz anlamadım
Okul idaresine diplomanız ve bir dilekce sunmaniz yeterli. Onlar sisteme işliyor. Mezun olduğu okullar diye ayrı bir sekme var mebbiste. Şuan benim 3 lisans 1 yükseklisans kayıtlı orada meselaHocam mebbiste kayıtlı olan atandığımız bölümden başka bir bölüm nasıl ekleniyorki. Atandığız bölüm olmaz mı sadece. Ben de çocuk gelişimi okudum sonradan. Bunu mebbise nasıl işleteceğiz anlamadım
Diğer başlıklardan okuduğum kadarıyla 1120 normları modüle eklenmeye başlamış. 1119 normlu Anadolu lisesinde çalışan bir tefli olarak bizim normumuzun ne olacağı konusunda bir bilgi açıklama yok. Tedirgin beklemedeyiz.Hocam Alanımız 2'ye ayrılıyor. Ondan bilgi güncelleme istediler. Biz de burada 16 sayfa konuştuk, tartıştık hatta konu kilitlendi
Ya 1119 ya da 1120 olucaz. Eğer iki okulu da okumuşsak 1119-1120 beraber mi olacak yoksa tercih mi ettirecekler onu bilemiyorum. Belki artacak norm fazlalığını azaltmak adına alan değişikliği de olur.
idareci olanlar çok fazla ama en önemli etkileyen seçmeli dersler bencedin kültüründe nasıl bir açık varsa ben 18 yıllık oldum hiç doyduğunu görmedim o branşın![]()
Hocam bi ara tıp okusaydın ya. Öğretmenlik komple nanayOkul idaresine diplomanız ve bir dilekce sunmaniz yeterli. Onlar sisteme işliyor. Mezun olduğu okullar diye ayrı bir sekme var mebbiste. Şuan benim 3 lisans 1 yükseklisans kayıtlı orada meselakısmet olursa seneye dördüncü lisans bitecek. MEB e güven olmaz ne kadar çok mezuniyet o kadar kafa rahat. Böte boka sardı meslek lisesine geçtim şimdi de bilişim boka sardı adalete geçeceğim, o da sıkıntı yaparsa tarım bölumune atlarım. Oturup ağlamak yerine çözüm yolları aramak gerekiyor bu ülkede keza artık ağlayana da meme yok.
önceliğim para değil boş zaman. Öğretmenlik bunu bana fazlasıyla sağlıyor. Haftada 3 gün okul ve yılda 180 iş günü... Dünyada başka hiç bir meslek bunu sana sağlamaz. Bu sayede gezmedigim çok az yer kaldı vs .Hocam bi ara tıp okusaydın ya. Öğretmenlik komple nanay![]()
özel değilse kalan boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz hocam(flört sorusu gibi oldu kusura bakmayın yanlış anlaşılmasın iş anlamında yaniönceliğim para değil boş zaman. Öğretmenlik bunu bana fazlasıyla sağlıyor. Haftada 3 gün okul ve yılda 180 iş günü... Dünyada başka hiç bir meslek bunu sana sağlamaz. Bu sayede gezmedigim çok az yer kaldı vs .
Geziyorum dedim yaözel değilse kalan boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz hocam(flört sorusu gibi oldu kusura bakmayın yanlış anlaşılmasın iş anlamında yani)