Mrb, Böteden mesleğe nasıl geçtiniz? yeniden sınava girerek mi ? ya da bir geçiş mi var ? yeniden sınava girdiyseniz çalışırken nasıl okudunuz ?Okul idaresine diplomanız ve bir dilekce sunmaniz yeterli. Onlar sisteme işliyor. Mezun olduğu okullar diye ayrı bir sekme var mebbiste. Şuan benim 3 lisans 1 yükseklisans kayıtlı orada meselakısmet olursa seneye dördüncü lisans bitecek. MEB e güven olmaz ne kadar çok mezuniyet o kadar kafa rahat. Böte boka sardı meslek lisesine geçtim şimdi de bilişim boka sardı adalete geçeceğim, o da sıkıntı yaparsa tarım bölumune atlarım. Oturup ağlamak yerine çözüm yolları aramak gerekiyor bu ülkede keza artık ağlayana da meme yok.
hocam bizim bulunduğumuz yerde bir değişiklik olmadı tef li arkadaş hala ortaokuldaBir degisiklik nasil olmayacak hocam okullarda norm fazlasi olduk yerimize baska bir arkadas atandi kadromuz doldu
Son il icinde kadro bos göründü mü hocamhocam bizim bulunduğumuz yerde bir değişiklik olmadı tef li arkadaş hala ortaokulda
Şaka mı yapıyorsun hocam ya! Ben çalışırken 3 lisans, 2 önlisans ve 1 yüksek lisans bitirdim . Bunlardan sadece 1 lisans AÖF diğerleri hepsi örgün ve sıfırdan başlandı. Yani calisiyorsunuz da sanki haftada 5 gün 8-17 çalışıyorsunuz. Yıllarca yarım gün çalıştım, sabah okula gittim öğleden sonra üniversiteye. Meslek lisesinde zaten 3 gün vs okul...Mrb, Böteden mesleğe nasıl geçtiniz? yeniden sınava girerek mi ? ya da bir geçiş mi var ? yeniden sınava girdiyseniz çalışırken nasıl okudunuz ?