bilgogrt61
Aktif Üye
Bizdeki bir tahtada ses problemi var nedeni ne olabilir?
Tahtanın sol altında dokunmatik ses açıp kapatma düğmesi var. Acaba ordan ses kapalı olabilir mi?bilgogrt61' Alıntı:Bizdeki bir tahtada ses problemi var nedeni ne olabilir?
osghe23' Alıntı:Hocam, bizim okulumuzda bir akıllı tahtada problem var. Tahtayı açınca ekranda fatih projesi logosu geliyor, sonra ekran kararıyor ve tekrar aynı logo geliyor.
Bir türlü masaüstüne gelmiyor. Bir klavye taktım, f8'e bastım, tahtada logo kaldı ama hiçbir şekilde değişiklik yok tepki vermiyor. Problemi nedir, ne yapmak lazımdır?
Hocam usb klavye takın açılışta f8 e basın ve bilgisayarı onar seçeneğini seçin. Belli bir süre bekledikten sonra bilgisayarı onarma işlemi başlar ve büyük ihtimalle de düzelir. Bunun dışında güvenli kip te açıp sistem geri yükleme de yapabilirsiniz.sevdalina' Alıntı:Arkadaşlar ACİL yardıma ihtiyacım var!!!!
Elektrikler gidip geldi ve tahtalardan birinde sıkıntı yaşandı, sıkıntı şu:
Açılıyor ama hiç bir simge yanıt vermiyor, herhangi bir şeyi açmaya çalıştığımda windows gezgini yanıt vermiyor diyor??? Sizce neden olabilir???
Yardımcı olursanız sevinirim...
ferdierdem55' Alıntı:Hocam usb klavye takın açılışta f8 e basın ve bilgisayarı onar seçeneğini seçin. Belli bir süre bekledikten sonra bilgisayarı onarma işlemi başlar ve büyük ihtimalle de düzelir. Bunun dışında güvenli kip te açıp sistem geri yükleme de yapabilirsiniz.sevdalina' Alıntı:Arkadaşlar ACİL yardıma ihtiyacım var!!!!
Açılıyor ama hiç bir simge yanıt vermiyor, herhangi bir şeyi açmaya çalıştığımda windows gezgini yanıt vermiyor diyor??? Sizce neden olabilir???
sevdalina' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Hocam usb klavye takın açılışta f8 e basın ve bilgisayarı onar seçeneğini seçin. Belli bir süre bekledikten sonra bilgisayarı onarma işlemi başlar ve büyük ihtimalle de düzelir. Bunun dışında güvenli kip te açıp sistem geri yükleme de yapabilirsiniz.sevdalina' Alıntı:Arkadaşlar ACİL yardıma ihtiyacım var!!!!
Hocam dediklerinizi yaptım ama olmuyor, daha doğrusu onar dediğimde sorun algılanmadı diyor, sistem geri yükleme yaptığımda geri yükleme noktası yok diyor![]()
F8 ile başlangıcı onar seçenekleri içinde windowsu yeniden yükle seçeneği var, onu denesem herşey silinir mi acaba????
hocam çözüm bulduysanız yazarmısınız. bulamadıysanız flash veha haricyi çıkarıp başlatın iyi çalışmalarbilisim' Alıntı:düzetl düzelt bitmiyor sorunlar... benim bi akıllı tahta da açılmıyor; imaj yükleme yapıyorum yüklemeyi tamamlıyor yeniden başlatınca fatih logosu gözüküyor sonra siyah ekran bootmsr is missing hatası veriyor, f8 ile onarım yapayım diyorum ama açılışta ama f8 çalışmıyor? ne yapmalı?
Hocam F2 ile boot ayarlarına girin. Başlangıç olarak hard disk i seçin.cihanaa' Alıntı:hocam çözüm bulduysanız yazarmısınız. bulamadıysanız flash veha haricyi çıkarıp başlatın iyi çalışmalarbilisim' Alıntı:düzetl düzelt bitmiyor sorunlar... benim bi akıllı tahta da açılmıyor; imaj yükleme yapıyorum yüklemeyi tamamlıyor yeniden başlatınca fatih logosu gözüküyor sonra siyah ekran bootmsr is missing hatası veriyor, f8 ile onarım yapayım diyorum ama açılışta ama f8 çalışmıyor? ne yapmalı?
bir tane maymuncuk anahtar yaptırın öğretmenler her tahtayı bir anahtarla açsınlarsusudes' Alıntı:bizim ciddi bir anahtar sıkıntımız var... usb giriş panellerinin anahtarları her tahtada farklı :S öğretmenlere karışık dağıttık toparlayamıyoruz.
cihanaa' Alıntı:hocam çözüm bulduysanız yazarmısınız. bulamadıysanız flash veha haricyi çıkarıp başlatın iyi çalışmalarbilisim' Alıntı:düzetl düzelt bitmiyor sorunlar... benim bi akıllı tahta da açılmıyor; imaj yükleme yapıyorum yüklemeyi tamamlıyor yeniden başlatınca fatih logosu gözüküyor sonra siyah ekran bootmsr is missing hatası veriyor, f8 ile onarım yapayım diyorum ama açılışta ama f8 çalışmıyor? ne yapmalı?
hocam neden servisi aramıyorsunuz?bilisim' Alıntı:cihanaa' Alıntı:hocam çözüm bulduysanız yazarmısınız. bulamadıysanız flash veha haricyi çıkarıp başlatın iyi çalışmalarbilisim' Alıntı:düzetl düzelt bitmiyor sorunlar... benim bi akıllı tahta da açılmıyor; imaj yükleme yapıyorum yüklemeyi tamamlıyor yeniden başlatınca fatih logosu gözüküyor sonra siyah ekran bootmsr is missing hatası veriyor, f8 ile onarım yapayım diyorum ama açılışta ama f8 çalışmıyor? ne yapmalı?
hala bi çözüm bulamadım hocam. yedek kurulum da yaptım ama sorun aynı devam ediyor. açılışta F' F8 hiç bir tuşu da algılamıyor. en son servise kaldı iş.
glsnn' Alıntı:arkadaşlar starboard programında masaüstüne aracından masaüstüne bağlandığımız zaman pdf dosyalarınında kalem kullanılmıyor kalem yazmıyor.. bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba?
suckan10' Alıntı:arkadaşlar şunlara bir yardımcı olabilir misiniz?
1-starboard'ı çift açma şansımız var mı? yani iki ayrı pencere olarak açmak istiyorum.
2-word'teki kaydırma sorununa çözüm nedir?
3-starboard içine word'ten aldığımız bir metni kopyalayabilirmiyiz?
4-starboard'ta konu listesi kısmına bir çok belge ekliyorum ama sıralamasını değişiremiyorum.
cevaplar için şimdiden teşekkürler