tcoalngsau' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:starboardda yazı yazıp çizdikten sonra son hamlede elini kaldırmadn önceki anda aşağı taşı diye bişey beliriyor ve sayfa değişimi oluyor.aşağı taşı diye ifade nasıl geliyor nasıl gidicek
yön-kaydırma butonundan pasif yapmanız gerek..sağ alt köşede saatin orada olması gerek..
Yeşil tahtanın arkasında Access Point cihazı var hocam, tabletler ile iletişim kuracak. Diğer kablo ona ait. Ama ikisi de spiral içinde olması lazımdı.endorfinnn' Alıntı:Arkadaşlar bizim etkileşimli tahtalarda iki adet fiş var. Birisi mahfazasız ki bunu prize takıp çalıştırıyorum. Diğeri spiral plastik bir koruyucu ile sarmalanmış olan.
Bu ikinci fiş nedir? Ne işe yarar bilen var mı?
Teşekkür ederim hocam.ahmetfx' Alıntı:Yeşil tahtanın arkasında Access Point cihazı var hocam, tabletler ile iletişim kuracak. Diğer kablo ona ait. Ama ikisi de spiral içinde olması lazımdı.endorfinnn' Alıntı:Arkadaşlar bizim etkileşimli tahtalarda iki adet fiş var. Birisi mahfazasız ki bunu prize takıp çalıştırıyorum. Diğeri spiral plastik bir koruyucu ile sarmalanmış olan.
Bu ikinci fiş nedir? Ne işe yarar bilen var mı?
hocam nasıl böyle demiş anlamadım 32 bit yada 64 bitlik versiyon olup olmadığına dikkat ettiniz miendorfinnn' Alıntı:Sayın hocalarım; Tahtalar için en uygun ücretsiz antivirüs hangisi?
AVG indirdim ancak, "bu platforma uygun değildir" uyarısı aldım.
Link verebilicek var mı ?
Valla etmedim hocam. x86 yazıyordu, indirdim.elzonur' Alıntı:hocam nasıl böyle demiş anlamadım 32 bit yada 64 bitlik versiyon olup olmadığına dikkat ettiniz miendorfinnn' Alıntı:Sayın hocalarım; Tahtalar için en uygun ücretsiz antivirüs hangisi?
AVG indirdim ancak, "bu platforma uygun değildir" uyarısı aldım.
Link verebilicek var mı ?
Olabilir hocam. Avira daha iyi diyorsanız onu indireyim.elzonur' Alıntı:hocam x86 32 bittir tahtalar ise 64 bit ondan öyle demiştir ayrıca ben size avirayı kurun derim siz bilirsiniz
musti007' Alıntı:Starboardta normal kalemle yazı yazarken "ileri","geri" ve "sürükle" yazıları çıkıyor ve diğer sayfalara geçiş oluyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
Forumda okuduğum kadarıyla sağ alt köşede saat tarih bölümünde el simgesini kapatarak sorunun çözüldüğü ama öyle bir simge yok..Denetim masasında kalem ve dokunma bölümünde hangi seçeneği iptal etmek gerekmekte..yardımcı olursanız sevinirim..
joomlaci' Alıntı:musti007' Alıntı:Starboardta normal kalemle yazı yazarken "ileri","geri" ve "sürükle" yazıları çıkıyor ve diğer sayfalara geçiş oluyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
Forumda okuduğum kadarıyla sağ alt köşede saat tarih bölümünde el simgesini kapatarak sorunun çözüldüğü ama öyle bir simge yok..Denetim masasında kalem ve dokunma bölümünde hangi seçeneği iptal etmek gerekmekte..yardımcı olursanız sevinirim..
hocam sağ alt taraftaki simgelerin içerisinde bi tane el ve kalem simgesi var. ona tıklayınca "denetim masasındaki ayarlara git" şeklinde bi ibare çıkıyo. oraya tıkla ve ayarları aç. sonra ordaki en üstte bulunan kutu içerisindeki tik işaretini kaldır düzeliyo.
bilisim' Alıntı:tahtanın birinde oluşturulmuş bütün klasör adlarının altı çizili hale gelmiş. yeni bi klasör oluşturuduğumda da klasör isminin altı çizili oluyor? klasör seçeneklerinden bi çözüm bulamadım. sizce nedendir ve nası düzeltilebilir arkadaşlar?