Akıllı Tahta İçin Sıfır Bir Yayınları Ders Kitabı

Kodla Büyü
Giriş için hesap oluşturmak istiyor hesap oluşturdum sayfaya giriş yapmıyor kitabın exe dosyasını buraya ekleyebilecek olan var mı arkadaşlar?
Devletin bizlere sunduğu bir kitap yok birkaç özel yayınevinin kitaplarını kullanmak istiyoruz onda da engeller yaşıyoruz.
bence de indiren arkadaşlar burdan paylaşırsa teşekkürler.

Kitap içeriği ile ilgili ilk 20 sayfasıyla alakalı dijital kimlik konusundan sonra yapay zeka ilgili kazanımlar olması gerekiyor sanırım ama kitapta bilgisayar sistemlerini çözümleyebilme konusuna geçilmiş.

1759072562133.webp

Kitap içeriği ile ilgili ilk 20 sayfasıyla alakalı dijital kimlik konusundan sonra yapay zeka ilgili kazanımlar olması gerekiyor sanırım ama kitapta bilgisayar sistemlerini çözümleyebilme konusuna geçilmiş.
Kitap, daha önce yayımlanan taslak öğretim programına göre hazırlanmış.
Taslak öğretim programına göre yapay zeka konusu, ilk tema içinde olmayıp resmi olarak kabul edilen öğretim programında ilk temaya eklenmiş. Kitabı hazırlayan hocalarımız, açıklamışlardı Hocam.

Son düzenleme:

HTTP Hatası 500.50 - URL Yeniden Yazma Modülü Hatası.​

"HTTP_X_FORWARDED_FOR" sunucu değişkeninin ayarlanmasına izin verilmiyor. Sunucu değişken adını izin verilen sunucu değişkenleri listesine ekleyin.​

Akıllı Tahta İçin Sıfır Bir Yayınları Ders Kitabı siteye bile giriş yapılmıyor. yardımlarınız için teşekkürler ..​

HTTP Hatası 500.50 - URL Yeniden Yazma Modülü Hatası.​

"HTTP_X_FORWARDED_FOR" sunucu değişkeninin ayarlanmasına izin verilmiyor. Sunucu değişken adını izin verilen sunucu değişkenleri listesine ekleyin.​

Akıllı Tahta İçin Sıfır Bir Yayınları Ders Kitabı siteye bile giriş yapılmıyor. yardımlarınız için teşekkürler ..​

siteye girerken bazen bu hata veriyor bazen hata vermeyip giriyor. indirme kısmına gelince hem İDM ile hem de tarayıcı üzerinden indirmeyi denedim hep hata verdi %46- %13 gibi indirme yapıyor bağlantı kesiliyor. Ya siteden kaynaklı ya da anlık bir yüklenmeden olabilir. Muhtemelen ilerleyen süreçte normale dönecektir. Ha yukarıda bir arkadaşın dediği gibi indiren varsa buraya ya da başka bir siteye yükleyip paylaşabilir mi?

Arkadaşlar biraz anlayışlı olalım hocalarımız gayet güzel bir çalışma yapmışlar emeklerine sağlık ve bunları bizim içinde ücretsiz paylaşıyorlar, sıkıntıları en kısa sürede hallederler emin olun.
Emeklerine sağlık hocalarımızın kıymetli bir kaynak, bizim sitemimiz yayınevinin oluşturduğu mağduriyete. exe formatına sorunsuz aktarılana kadar kitabın erişimi kısıtlanmayabilirdi. Aslında belki vesile oldu Yetsis ve Barbaros yayınları ücretsiz örnek kitap göndermişti inceledim onlarda fena değil sade ve aktarılabilir güzel bir içerik hazırlamışlar

yetsis eski öğretim programına göre hazırlamış 6.sınıfı.6.Sınıf tymm ye göre işleyen pek öğretmen yok.

5.sınıfların kitabını indiribildim zorda olsa ancak şöyle bir hata veriyor ve herhangibir içerik görünmüyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20250929_094650.webp
    IMG_20250929_094650.webp
    83 KB · Görüntüleme: 159
Yayın evi ve hazırlayan arkadaşların eline sağlık ama ticari kaygıları var ve haklılar. Onun yerine meb kitabı çıkıncaya kadar, tema ve konu bazında sunum ve içerik hazırlayan arkadaşların paylaşımlarını alabilir miyiz, Özgür Şeremet hocamızın yaptığı gibi.

Değerli arkadaşlar biz işin yazma tarafındayız. Z kitap, dijital görünüm, satış, pazarlama bu kararların tamamını yayınevi alıyor ve uyguluyor. Bu kısmında biz sizden yanayız ve size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yayınevinin faaliyetlerini sürdürebilmesi için pubhtml5.com adresinden de herhangi bir ücret kazanamaması sebebiyle farklı bir sisteme geçmek istediler. Düşünün e-okul, eba, mebbis, e-devlet dahi sürekli hatalar verebiliyor. Başlangıç aşamasında bu hataları almamız normal. Muhtemelen gün içinde bu hatalara müdahale edeceklerdir.
dijital.sifirbiryayinlari.com.tr adresine gittikten sonra giriş yapmak için telefon numaranızı kullanın. e-posta adresiyle değil başında 0 olmadan telefon numarası ve şifrenizle giriş yapın. 5. sınıfların exe halinde sorun var. Bunu ilettik kendilerine. Ama çevrimiçi kullanımda bir sorun yok. Yayınevi size aynı zamanda bize (ki bende bir devlet ortaokulunda öğretmenim) bu hizmeti ücretsiz veriyor. Biraz anlayışlı olabiliriz diye düşünüyorum. Hata almaktan bende hoşlanmıyorum. Elbette hataları buraya yazınki kendilerine iletelim ve düzeltsinler ama yayınevinin bu politikasıyla bizim alanımızın birlik olamamasının bir bağının olduğunu düşünmüyorum.

Kitap, daha önce yayımlanan taslak öğretim programına göre hazırlanmış.
Taslak öğretim programına göre yapay zeka konusu, ilk tema içinde olmayıp resmi olarak kabul edilen öğretim programında ilk temaya eklenmiş. Kitabı hazırlayan hocalarımız, açıklamışlardı Hocam.
Öğretmenim biz içeriği taslak müfredata göre hazırladık. Biliyorsunuz kesinleşmiş müfredatlar 11 Eylülde açıklandı. Kitaplar çoktan satışa çıkmıştı o tarihte. Ancak bahsettiğiniz konu aslında kitapta yer alıyor. Taslak müfredatta yer alan Yapay zeka temasının ilk bölümünü birinci temanın içerisine kaydırmışlar. Yani o bölüm yapay zeka temasında ilk bölüm. Oradan takip edebilirsiniz.

6 lar maarif kapsamında degil hocam. seneye gecilecek
Arkadaşlar 6. sınıfların yeni kitabı eski konuların %90'lık bir kısmını kapsıyor. Sadece ilk temada işletim sistemleri, dosya türleri ve dosya sıkıştırma konuları yok. O konuları da 5. sınıf kitabında bulabilirsiniz. Öteki taraftan ben kendi yaptığım şeyi söyleyeyim. Yeni müfredata göre gidip anlatılmayan konularla ilgili eklemeler yapıyorum. Biran önce maarif modeline alışmak için bunu yaptım. Ayrıca kimsenin de gelip neden siz maarif modeline göre ders anlatıyorsunuz diyeceğini zannetmiyorum.

Öğretmenim biz içeriği taslak müfredata göre hazırladık. Biliyorsunuz kesinleşmiş müfredatlar 11 Eylülde açıklandı. Kitaplar çoktan satışa çıkmıştı o tarihte. Ancak bahsettiğiniz konu aslında kitapta yer alıyor. Taslak müfredatta yer alan Yapay zeka temasının ilk bölümünü birinci temanın içerisine kaydırmışlar. Yani o bölüm yapay zeka temasında ilk bölüm. Oradan takip edebilirsiniz.
Evet Hocam. Ben de bir arkadaşımızın sorusu üzerine cevap olarak yazmıştım. Daha önce Emrah Hoca'mız belirtmişti.
(Hazırladığınız kitapta zaten yapay zeka konusu var, oradan ders işlenebilir).
Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: omd
ilksms
Geri