Değerli arkadaşlar biz işin yazma tarafındayız. Z kitap, dijital görünüm, satış, pazarlama bu kararların tamamını yayınevi alıyor ve uyguluyor. Bu kısmında biz sizden yanayız ve size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yayınevinin faaliyetlerini sürdürebilmesi için pubhtml5.com adresinden de herhangi bir ücret kazanamaması sebebiyle farklı bir sisteme geçmek istediler. Düşünün e-okul, eba, mebbis, e-devlet dahi sürekli hatalar verebiliyor. Başlangıç aşamasında bu hataları almamız normal. Muhtemelen gün içinde bu hatalara müdahale edeceklerdir.
dijital.sifirbiryayinlari.com.tr adresine gittikten sonra giriş yapmak için telefon numaranızı kullanın. e-posta adresiyle değil başında 0 olmadan telefon numarası ve şifrenizle giriş yapın. 5. sınıfların exe halinde sorun var. Bunu ilettik kendilerine. Ama çevrimiçi kullanımda bir sorun yok. Yayınevi size aynı zamanda bize (ki bende bir devlet ortaokulunda öğretmenim) bu hizmeti ücretsiz veriyor. Biraz anlayışlı olabiliriz diye düşünüyorum. Hata almaktan bende hoşlanmıyorum. Elbette hataları buraya yazınki kendilerine iletelim ve düzeltsinler ama yayınevinin bu politikasıyla bizim alanımızın birlik olamamasının bir bağının olduğunu düşünmüyorum.