zKitap üzerinde çalışmalar devam ediyor arkadaşlar. Karşılaştığınız sorunları paylaşırsanız yazılım firmasına iletiyoruz.5. sınıf kitabı iniyor ama kurunca boş sayfalar var. hatalı sanırım
zKitap üzerinde çalışmalar devam ediyor arkadaşlar. Karşılaştığınız sorunları paylaşırsanız yazılım firmasına iletiyoruz.5. sınıf kitabı iniyor ama kurunca boş sayfalar var. hatalı sanırım
Öğretmenim ister buradan ister özelden hangi kurum olduğunu iletir misiniz?Siteye üye olurken istediği kurum bilgileri listesi güncel değil. İletişim kısmından da yazdım.
Yukarıda bir hocamız eksik olursa yazın daha geliştirme aşamasında demiş bende çözünürlüğün düşük olduğunu ya da yakınlaştırınca bulanıklaştığını yazmaya gelmiştim.Bende kitabı indirebildim. Bağlantı linkleri çalışıyor. Yazılar yakınlaştırınca bulanıklaşıyor. Çözünürlüğü biraz düşük kalmış. Ama daha da geliştireceklerini düşünüyorum. Diğer kitaplarda uygulamak zor olmuştu ama. Bu kitapta rahatça dersimi işleyebiliyorum. Ellerinize sağlık diyorum. Ben içerik olarak beğendim.
hem 5 hem 6. sınıf kitabında, sayfaları ekranın üst kısmına doğru sürüklediğimizde sayfalar ekrandan kayboluyor ve geri getirilemiyor. sayfayı değiştirmek isteseniz de bir daha sayfalar gözükmüyor (windows)zKitap üzerinde çalışmalar devam ediyor arkadaşlar. Karşılaştığınız sorunları paylaşırsanız yazılım firmasına iletiyoruz.
zKitap üzerinde çalışmalar devam ediyor arkadaşlar. Karşılaştığınız sorunları paylaşırsanız yazılım firmasına iletiyoruz.
Hocam dediğinizi denemek istedim ama yapamadım sanırım . kaybolunca aşağıda ekrana sığdıra basınca geri gelmiyor mu? denemediyseniz deneyebilir misiniz?hem 5 hem 6. sınıf kitabında, sayfaları ekranın üst kısmına doğru sürüklediğimizde sayfalar ekrandan kayboluyor ve geri getirilemiyor. sayfayı değiştirmek isteseniz de bir daha sayfalar gözükmüyor (windows)
Hocam, emeği geçen tüm meslektaşlarımın emeğine sağlık, çok teşekkür ederim. Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, okunabilirliğini artırmak için sayfayı büyütmeye çalıştığımda çözünürlük sıkıntısı oluşuyor ve yazılar dağılıyor, okunamıyor.zKitap üzerinde çalışmalar devam ediyor arkadaşlar. Karşılaştığınız sorunları paylaşırsanız yazılım firmasına iletiyoruz.
Haklısınız öğretmenim ama dediğim gibi yayınevi kitap satışının öğrenci tarafında artmasını istiyor. Bu sebeple ticari bir işletme olduğu için o konuda birşey diyemedik.Bu z kitap durumu öğrenciler için iyi olmadı maalesef. Kitap alamayan öğrencilere kitaptaki etkinlik ve ünite sonu soruları ev ödevi olarak veriyorduk öğrenciler pubhtml'den kolayca açabiliyordu kitabı. Bu şekiilde açmaları zor, mobil cihazlardan girenler hiç açamayacak.
Sakarya serdivandaki okullarda güncel değil.Öğretmenim ister buradan ister özelden hangi kurum olduğunu iletir misiniz?
Bunu belirttik öğretmenim. Düzeltecekler inşallahHocam emekleriniz için çok teşekkürler. O kadar emek var, karşılığı da olmalı bence sorun yok.
Uygulamaya gelince en önemli sorunun sayfaları büyüttüğümüzde çözünürlüğün düşmesi olduğunu ve bu durumun gözleri oldukça yorduğunu söyleyebilirim.
yeni müfredat demişsin ama yapay zeka konusunu görmedim hocam sunuda
evet hocam ekrana sığdır deyince geri geliyor oraya tıklamayı akıl edemedim.Hocam dediğinizi denemek istedim ama yapamadım sanırım . kaybolunca aşağıda ekrana sığdıra basınca geri gelmiyor mu? denemediyseniz deneyebilir misiniz?
Ekleme sanırım kitabın minimum 1 pikseli ( yatayda ya da dikeyde) ekranda kalacak şekilde sürüklediğinizde o pikselin üstünden- hizasından tutmazsanız geri getiremiyorsunuz sanırım aynı şeyden bahsediyorumdur da dediğim gibi ekrana sığdır deyince hemen heri geliyor ya da o görünen kısmın üzerinden tutup ortaya getirmeniz lazım.
Bir ekleme daha yukarıda bahsettiğim üzerinden tutup geri getirme yakınlaştırma yapmazsan geçerli. yakınlaştırınca ekranın dışına doğru sürükle bırak yapınca ekrandan tamamen çıkıyor ama alttaki ekrana sığdır a basınca geri geliyor