Akıllı Tahta İçin Sıfır Bir Yayınları Ders Kitabı

Kodla Büyü
Hocam tekrardan Eba üzerinde yayınlama gibi girişim var mı? Birde z-kitap yayınlanana kadar kitapların tamamını pubhtml5'te tekrar yayınlama durumu olabilir mi?
EBA kısmı için bakanlığın da onay vermesi gerekiyor.
Z Kitap birkaç gün içinde hazır olacağı söylendi. Süreç uzarsa rica ederiz öğretmenim.

Bu arada maalesef z Kitap yine çevrim içi kullanılabilecekmiş. Bu haberi verdiğim için üzgünüm ancak yayınevi ve z kitabı hazırlayan firma güvenlik gerekçesiyle böyle bir anlaşma yapmışlar. Öğretmenlere yine ücretsiz ulaşım imkanı verilecek.

Bu arada maalesef z Kitap yine çevrim içi kullanılabilecekmiş. Bu haberi verdiğim için üzgünüm ancak yayınevi ve z kitabı hazırlayan firma güvenlik gerekçesiyle böyle bir anlaşma yapmışlar. Öğretmenlere yine ücretsiz ulaşım imkanı verilecek.
peki yayınlandı mı hocam, kullanabilir miyiz?

Eski düzen iyiydi.20 sayfaya düşürülmüş.Niye anlamadım.Çocuklar bilgisayarlarından hemen açabiliyordu.
Varolan düzeni keşke bozmasalardı

Bu üyelik müyelik işi zorlaştırırsa başka yerden işlerim dersi

Kendim denedim, bir problem yaşamadım üyelik kısmında. İster indirip çevrim dışı kullanın isterseniz doğrudan internet üzerinden açın. Açıkçası benim için en büyük kolaylık karekodlar tıklanabilir hale geldi.

Kılavuz kitap yokluğunda çok iyi geldi hocam. Teşekkürler.

edit: 6.sınıfların kitabı çalışıyorken, 5.sınıflar boş açıldı. sonra bir daha deneyeceğim indirmede sorun yaşamış olabilirim.

edit2: 5.sınıf kitabı pardusta çalışıyor az önce denedim lakin z-kitapdaki çözünürlük pubhtml sayfasındaki kadar güzel değil. yakınlışınca puslaşıyor. pubhtml ne kadar yakınlaşırsan yakınlaş çok net.

Son düzenleme:
üye olurken, görev yeri belgesi yerine okulun web sitesinden vs kontrol sağlansa daha doğru olmaz mı? TC ve kurum sicil numarasının görünmesi ne kadar sağlıklı?

Biraz önce kendim tüm kitapları windows için denedim. Hepsi iniyor. Ama 5. sınıfların exe dosyasında hata var. Onu bildirdim. Düzeltirler muhtemelen. Çevrimiçi kullanımda sıkıntı yok.

Arkadaşlar Pardus ve macOS'da deneme şansım yok. Bu ortamlarda da deneyebilen olursa varsa hataları yayınevine iletelim.

arkadaşlar bir sorum olacak konyada çalışıyorum...sene başı maarif kursunda 5-6 larda maarif modele geçilecek dendi sonra konya bilişim guruplarında 6. sınıflarda maarif model değil eski plana göre gidilecek dendi... sizde durum nedir bilgi verebilir misiniz???

link hatası alanlar bu sayfadan indirmelisiniz. site linklerinde sıkıntı var https://dijital.sifirbiryayinlari.com.tr/books/
Giriş için hesap oluşturmak istiyor hesap oluşturdum sayfaya giriş yapmıyor kitabın exe dosyasını buraya ekleyebilecek olan var mı arkadaşlar?
Devletin bizlere sunduğu bir kitap yok birkaç özel yayınevinin kitaplarını kullanmak istiyoruz onda da engeller yaşıyoruz.

ilksms
Geri