A-DAMAR' Alıntı:eski garajlardan yaklaşık saatte bir esenköy minübüsleri kalkıyor, hizmetiçi eğitim merkezine kadar bırakıyor. sadece otogardan eski garajlara 10 dk civarı araç mesafesi var. bir ihtimal eski garajlara gideceğini söylersen hocam otobüse otogara gitmeden yakın bir yerde indirebilirler. ben 2 sene önce öyle yapmıştım.
kalimero' Alıntı:uçakla gelecek arkadaşlar için daha rahat aslında Atatürk hava limanına oradan pendik pendikten deniz otobüsü yalova zaten terminalin yanı deniz otobüsü oradanda ve elini çınarcık otobüs yorucu oluyor ben antepden 27 saate çıranrcıkta olmuştum ama uçak en iyisi benedn tavsiye![]()
Giden arkadaşın söylediğine göre 25 saatlik bir kurs ve kurs içeriği de;selcuklu' Alıntı:Daha önce aynı içerikte kursa katılan oldu mu acaba. Kaç saat, nelerden bahsediliyor genel olarak.
Kıyafet konusunda bir netlik var mı. Uzun yoldan geleceğiz malum. +1000 km.
hocam hayırlı olsun da Eskişehir'den Yalova'ya nasıl yürüyerek gidiliyor onu merak ettim.amip33' Alıntı:Benimki de onaylanmış. 4 tane O var. :mrgreen: Ama ben yakınım, bilet almama gerek yok, yürüyerek bile gelirim![]()
selcuklu' Alıntı:Enstitünün 3 labı görünüyor sitede bilgisayar taşımaya gerek yok gibi...
Resmi kıyafet isterler mi acaba...