katılıyorum arkadaşlar. Şimdi gerçekten ülkem çok zor bir süreçten geçiyor. Yüce Rabbim hepimize yardım etsin. Şehitlerimize Allahtan Rahmet ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Ama gerçekten gidipte orada davul zurna çalınmayacak. Bir dakikalık saygı duruşu yapılır. Söze şehit ailelerimize ve Türkiyemize baş sağlığı ile başlanır. Bence hiç kimse planlarını bozmasın eylemle ilgili de karamsarlığa düşmesin.funda.d' Alıntı:arkadaşlar eylem öncesi malesef bu hazin olay gerçekleşti. hepimizin yüreğine kor düştü. tabi hepiniz acaba bu eylemi yaparak onlara saygısızlık etmiş olurmuyuz düşüncesini taşıyorsunuz. biz o gün eğlenmeyeceğiz. o gün hakkımızı arayacağız. geleceğimiz için önemli bir adım olacak. tabi şehitlerimizi de unutmayacağız.
şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacağız. onlar yüreklerimizde olacak.
o gün onlar için yapabileceğimiz bişey yok. evde oturup tv izleyerek şehitlerimize saygı göstereceğinizi düşünüyorsanız, diyecek lafım yok. ancak bu eylem ne iki günde kararlaştırılan bir eylem ne de erteleme şansı olan bir eylem. bu süreç bizleri çok yordu. uğraştık emek sarfettik. başka gün ayarlasak ve o günde bişey olsa yine aynı duruma düşeceğiz. hüznü yaşayarak yapacaklarımızı erteleyemeyiz. istenen zaten bu. ara ara şehit haberleri geliyor ve insanlar hüznüyle oturuyor. bunlar bizi durdurmamalı. biz bilinçli bir toplum için, eğitim için eylem yapıyoruz. bu eylem menfi bir eylem olarak algılanırsa işte orada yanlış bişeyler var demektir.
ARTIK MEB BİLİŞİMCİLERE YAPTIĞI YANLIŞ UYGULAMALARDAN DÖNMELİDİR.