hafize hocayla da görüşmüştük, gerçekten kendisi de çok ilgili bu konuyla, umarım yeterince insana ulaşabilirsiniz ve katılımınız iyi olur.. şimdiden emeğinize sağlık..tubisss' Alıntı:ben ankara üniversitesi 3. sınıfım katılacağımızdan emin olabiirsiniz..... eylem bizide çok memnun etti...
sensei' Alıntı:Birbirinize iyi gaz veriyorsunuz maşallah. Bir de işin içine çaktırmadan eğitim iş i sokuyorsun. Sendikanın reklamını da yapıyorsun.Reklam kokan hareketler bunlar hocaaaa. Özel sektörde olsaydın böyle ciyaka satar mıydın. Kesinlikle satamazdın, adamı hemen kapı dışarı ederler. Ama devlete kapağı atmışsın ya kral sensin. Neyse bir öğretmenin asli vazefesi nedir. EĞİTİM ÖĞRETİMİN devamını sağlamaktır.![]()
ozgur917' Alıntı:hocam aslında 2,5 aydır bu iş için çaba sarfediyoruz ve hatta ilk konunun mesajlarına bakarsanız sürekli erteliyoruz tarihi. Emin olun ki insanlar artık yoruldu. Tabiki ileride yine eylem yapılacaktır. Hatta dernek çatısı altında tekrar yapılır fakat, ilk mesajda belirtmiş olduğumuz nedenlerden dolyı hızlı hareket etmek zorundayız. Emin olun dernekle yapılacak eylemde de hepimiz yer alacağızdır, zaten derneğin üyeleri biz olacağız(kendi adıma formu gönderdim zaten). Bu yapılacak 2. eylemolacak, 3.sü de yapılır dördüncüsü de, ben ayda bir ankaraya gelmeye razıyımyeter ki birlik olalım ve tepkisiz kalmayalım. siz de zaten sorunlarımıza duyarlısınız, eminim eyleme zaten geleceksiniz ve çalışacaksınızdır. Erken olmasının dezavantajını ancak böyle birlikte yoğun çalışarak yenebiliriz. şimdiden teşkkür ettim. takrar kolay gelsin..
Hocam sensei isimli arkadaşa cevap vererek kendinizi yormuşsunuz. Öncelikle arkadaş süreci bilmediği için organizasyonu Eğitim-İş yapıyor zannediyor. Eğer başlangıçtan beri konuya hakim olabilseydi kesinlikle bizlerden özür dilerdi. Eğer kendi uygun gördüğü sendika varsa söylesin onun ismi geçsin. Gerçi bende boş yere cevap veriyor oldum. Sizin gibi zihniyetler olduktan sonra...omurilik' Alıntı:sensei' Alıntı:Birbirinize iyi gaz veriyorsunuz maşallah. Bir de işin içine çaktırmadan eğitim iş i sokuyorsun. Sendikanın reklamını da yapıyorsun.Reklam kokan hareketler bunlar hocaaaa. Özel sektörde olsaydın böyle ciyaka satar mıydın. Kesinlikle satamazdın, adamı hemen kapı dışarı ederler. Ama devlete kapağı atmışsın ya kral sensin. Neyse bir öğretmenin asli vazefesi nedir. EĞİTİM ÖĞRETİMİN devamını sağlamaktır.![]()
size cevap verme ihtiyacı hissettim. sizin bilgisayar öğretmeni olmadığınız, bizim sıkıntılarımızdan haberdar olmadığınız belli. bizler görevlendirmeyle norm fazlası olarak formatörlüğe zorlanan, artık öğretmenliği unutan öğretmenleriz. derslerimiz sadece 2. kademede 1 saat, o da seçmeli. okulda ne kadar angarya iş varsa bizim üzerimizde. teknik servisin yapması gereken işler bile bizlerden beklenir durumda. bırakın bilgisayar ve yan donanımları, telefonu bozulan bile bize getirir durumda. her şey idarenin insiyatifine bırakılmış. atamalarımız sorunlu; gerek il içi, gerek il dışı, gerek ilk atama, çünkü okullarda norm oluşturacak kadar ders kalmadığından ve görevlendirmeler norm oluşturmadığından nerede duracağımızı bilemez durumdayız. mesai desen, hem memursun, hem öğretmen, hem teknik servis, hem internet kafe işletmecisi... ve tüm bu iş yüküyle uğraşırken diğerlerinin gözünde yatan öğretmensin...
sendika konusuna gelince, ben o sendikaya üye değilim, oladabilirdim, herkes olabilir. sendikalar bizim hakkımızı korumak için var. daha önce sefa hocamızın önderliğinde başka bir sendikayla bu işe girişildi. sağolsun çok da emek verdi. bizim için uğraşan her sendikanın yanında oluruz, olmalıyız. sendikalar izinlerin alınmasını kolaylaştırıyor, desteği arttırıyor.
son olarak sizi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaya davet ediyorum. bir öğretmenin asıl vazifesinin eğitim öğretimi devam ettirmek olduğunu söylemişsiniz. siz neye dayanarak aksini yaptığımızı iddia ediyorsunuz. bizde devam edecek ders kalmadı. sorunlarımız hakkında en ufak bir fikriniz yok! biraz daha duyarlılık, biraz daha empati lütfen!
pinarsan83' Alıntı:Bende umuyorum hocam İnşallah eylemimiz güzel olacak..Az ya da çok Biz bu işi yapacağızz...Tabii dileğimiz katılımın üst seviyeden olması..Ama gördüğünüz gibi 10000 kişilik bir zümrede eyleme gelecek 100 kişiyi zorla buluyoruz...Ama bu sefer BÖTE öğrencileri bizimle birlikte olacaklar............