Tüik enflasyon verilerine güvenen var mı kiEnflasyon farkı her halükarda maaşlara yansıyor mu arkadaşlar? Yoksa her toplu sözleşmede ayrıca belirtilmesi mı gerekiyor? Not: enflasyon farkı zam değildir biliyorum hemen carlamayın...![]()
Enflasyon farkı her halükarda maaşlara yansıyor mu arkadaşlar? Yoksa her toplu sözleşmede ayrıca belirtilmesi mı gerekiyor? Not: enflasyon farkı zam değildir biliyorum hemen carlamayın...![]()
Şu an gündemde olan oran zammı değilmi? Bundan önceki toplu sözleşme metinlerinde hep bir madde olarak eklenmiş enflasyon farkı diye. Ama bu sözleşmede ben göremedim ama??Oran zam verdiğinde enflasyon farkı da oluyor.
Sadece seyyanen zam verilirse ve enflasyon için özel bir açıklama olmazsa , 2014'teki gibi, o zaman fark olmuyor.
Şu an gündemde olan oran zammı değilmi? Bundan önceki toplu sözleşme metinlerinde hep bir madde olarak eklenmiş enflasyon farkı diye. Ama bu sözleşmede ben göremedim ama??
hiç bir cacık çıkmadı. Ben de sendikamdan istifa ettim.Hiç bi cacık çıkmaz. Yazdıklarının 5/1'ini alırarsa o da revize etmeden öp başına koy.
hocam eline sağlık. şu dirayeti öğretmenlerin yarısı gösterse en düşük öğretmen maaşı 75 bin lira olabilirdi ve alınan bütün ücretler emekliliğe yansıtılırdı.hiç bir cacık çıkmadı. Ben de sendikamdan istifa ettim.
10. Maddede sayılıyorsa ödenir, sayılmıyorsa ödenmez diye anladım ben.Yüksek lisans ve doktora yapanlara ait ek ders ücretinin arttırımlı alınması işe ilgili madde. BTR'yi kapsıyor mu ben anlayamadım:
Ekli dosyayı görüntüle 79727
10. Maddede sayılıyorsa ödenir, sayılmıyorsa ödenmez diye anladım ben.