Öğretmene somut fayda sağlayacak bir şey var mı gerçekten eğitim kolundaki görüşmelerde
O bir kaç taneyi müthiş zafer kazanim diye sağa sola yazar yellowsenİçerik henüz belli değil.
Eski maddeler aynen korunmuş olmalı. Bir kaç tane de yeni kazanımlar vardır diye tahmin ediyorum.
Kaç lira olmuş çok merak ettim gerçekten. Gerçi 2026 eylül e kadar o miktar da erir ama neyseBakan Işıkhan: Eğitim-Öğretime hazırlık ödeneğinde artış gerçekleşmiş (2026'dan itibaren).
Kaç lira olmuş çok merak ettim gerçekten. Gerçi 2026 eylül e kadar o miktar da erir ama neyse
Ne kadar olduğunu Nerden öğreneceğizŞimdi 5 bin alacagiz herhalde.2026'da bu biraz daha artıyor zaten.2026'da acaba 10 bin lira mı oldu?
Seçime çok var. Şimdi yaparlarsa halk unutur. Seçim senesi zamlar gelir tahminlerime göre. Erkenden yüksek zam gelseydi erken seçim olacağından şüphelenirdim şahsen.Tiyatro bitti... Hani halk arasında bir laf vardır: "Alavere, dalavere, .... Mehmet nöbete" diye. Bu kural yine değişmedi. Nedense hükümet, zenginlere hiç dokunmuyor. Mali yük, sürekli dar gelirlilerin sırtına yükleniyor. Bence böyle yapmakla, kendi ayaklarına sıkıyorlar.
Yukarıdaki genel metinde öğretmenler için hiç bir şey yok . Yazık. Egitim kolunda da bir şey çıkmayacak. Eski verilenler tekraren yazacak herhalde12. Maddede bahsedilen artış maalesef öğretmenleri ve okul idarecilerini içermiyor.
Bu nasıl bir üslup terbiyesiz sanami soracam nereye üye olacağımı gücün yetiyorsa seçimde yık, klavyeden erkeklik yapma.Burada suç memur sende değil. Ona üye olan omurgasızlarda.
Bu platformda yüzlerce benim gibi memursen üyesi arkadaş var. Böyle söylemeniz çok ayıp olmuş. Yazarken lafın nereye gideceğini bilerek yazın. Bilmem diyorsanız burada size yer yok.Burada suç memur sende değil. Ona üye olan omurgasızlarda.
Bu sadece toplu sözleşme ile alakalı bir durumda değil. Müdürlük atamalarında usulsüzlük den başlayarak yillardir siyasi gücü kullanarak liyakat siz her işte parmağı var sendikanizin şimdi çıkıp terbiyesizlik ile suclayamazsiniz kimseyi. Önce yillardir yenilen kul haklarındaki payınıza bakın sonra usluptan bahsedin lütfen.Bu nasıl bir üslup terbiyesiz sanami soracam nereye üye olacağımı gücün yetiyorsa seçimde yık, klavyeden erkeklik yapma.
hocam öyle alavere dalavere dönüyor ki memur sen üyeleri de bunun farkında ama kendileri de belki işim düşer veya işim düştü hallettiler mantığıyla istifa etmiyorlar. bireysel çıkarları yüzünden bütün memurların çıkarlarını görmezden geliyorlar. yanlış anlaşılmasın ama liyakatli bir insan kimseye boyun eğmez. Allah var gam yok der. bireysel çıkarlarınız yüzünden (ki çoğu torpil morpil işleri) oturduğunuz koltukların hesabını Allah sormaz mı sanıyorsunuz? zerrenin hesabını soracağım diyen Allah sormaz mı? kul hakkıyla yanıma gelmeyin demiyor mu? o halde neden makam mevki torpil için sendika üyesi oluyorsunuz? Allah'tan korkunuz yok mu? kul hakkı yemekten korkmuyor musunuz?Malum sendika üyesi arkadaşlar. Nasılsınız? Yıllarca; belki idareci yaparlar, daha rahat yerlere görevlendiriler, falsom olursa görmezden gelirler, ders programımı istediğim gibi yaparlar diye üye olduğunuz sendikanızın bu sürece yaptığı yüksek katkıları görmekten mutlu musunuz?
sahadaki tepkiyi gördüler mi acaba diyeceğim ama zerre inancım yok. tiyatroda 2. perde devam ediyor.Memur-Sen hükümetin sunduğu zam teklifini Hakem Heyeti'ne götürme kararından vazgeçti. Başkan Ali Yalçın "Hakem Heyeti'ne başvurmayacağız, inisiyatif hükümette" dedi.