Bu arada 2 saatlik seçmeli ağ projesi planı var mıydı ben mi kaçırdım
Seçmeli derslerin kitaplarına baktım ama göremedim. Bulabilen var mı?
tesekkur ederım hocam ama secmelı programlama dersi yok mmaalesefTaşındık
meslek.eba.gov.tr
tesekkur ederım hocam ama secmelı programlama dersi yok mmaalesef
budur hocam bencede çok tesekkurler zahmet olduProgramlama_Ortak.pdf
drive.google.com
Bu onceden yayınlanmıştı hocam. Yenisi yayınlanır mi bilemiyorum. Çerçeve öğretim programındaki kazanımlara uygun görünüyor
Rica ederim hocam. İşe yarasın önemli olan obudur hocam bencede çok tesekkurler zahmet oldu
Hocam doğru yazmışsınız.Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Haftalık Ders Çizelgesi - Talim ve Terbiye Kurulunun 24.08.2023 tarih ve 2023-40 Sayılı KararıTaşındık
meslek.eba.gov.tr
Ekli dosyayı görüntüle 73930
Ekli dosyayı görüntüle 73931
Bu yeni kurul kararı gereğince 9,10,11 ve 12.sınıf ders yükleri nasıl olacak şimdi ?
Kurul kararını görmeyenler için inceleyip buraya yorum yaparlarsa sevinirim.
Benim bu yazıdan anladığıma göre kendi yorumumu yazmak isterim.
9.sınıflar -->11 saat + 5 saat (Seçmeli) = 16saat ( Yeni kurul kararına göre,9.sınıftan itibaren kademeli ifadesi gereğince )
10.sınıflar -->14 saat + 0 saat (Seçmeli) = 14saat ( Eski karara göre )
11.sınıflar -->17 saat + 9 saat (Seçmeli) = 26saat ( Eski karara göre)
12.sınıflar -->24 saat + 7 saat (Seçmeli) = 31saat ( Eski karara göre)
Yorumumda hata varsa beni düzeltirseniz sevinirim
2020 yılı 21 sayılı karar gereğince Bilişim bölümü Haftalık Ders Çizelgesi Yükü
Ekli dosyayı görüntüle 73932
5 saat seçmeli kültür dersi hocam. Meslek dersi seçilemez.Merhaba arkadaşlar… 9.sınıflarda 11 saat zorunlu 5 saat seçmeliyi meslek dersi seçmek zorunda mıyız?
Evet hocam kitapta yok. Ama 9. Sınıf yeni çerçeve öğretim programındaki ders öğrenme birimlerinde ve ders bilgi formlarında blok tabanlı var görünüyor bir çelişki olmuş demek ki.Merhabalar. Programlama Temelleri dersinin meslek.eba.gov.tr de bulunan pdf ini incelediğim zaman blok tabanlı programlama öğrenme biriminin olmadığını gördüm.
Yıllık planda blok tabanlı öğrenme biriminin dağılımını yapacak mıyız? Bilginiz var mı?Evet hocam kitapta yok. Ama 9. Sınıf yeni çerçeve öğretim programındaki ders öğrenme birimlerinde ve ders bilgi formlarında blok tabanlı var görünüyor bir çelişki olmuş demek ki.
Hocam yıllık plan ders kitabına göre değil ders bilgi formuna göre yapilir. Bu durumda ders bilgi formunu esas almak gerekir.Yıllık planda blok tabanlı öğrenme biriminin dağılımını yapacak mıyız? Bilginiz var mı?
11.sınıfta 12 saat seçmeli(kültür veya meslek dersi) gözüküyor. Siz 9 saat seçmeli meslek dersi demişsiniz. Böyle bir şart var mı?11.sınıflar -->17 saat + 9 saat (Seçmeli) = 26saat ( Eski karara göre)
Teşekkürler hocam, emeğinize sağlık.Kıymetli hocalarım plan tasarımlarına başladık inşaallah, vakit müsait oldukça haftalık ders çizelgesinde yer alan sınıflarımızın ortak, dal ve seçmeli derslerini mümkün olabildiğince burada günlük olarak paylaşım yapacağım. Siz kıymetli hocalarımdan ricam lütfen plan sormamanız, bu paylaşımı takip etmenizdir. Teşekkürler...
9. Sınıf Bilişim Teknolojileri Alanı Yazılım Gelişim Dalı Planlar
Şu anda 11, sınıf olanlarda 9 saat seçmeli. Seneye 11 lerde aynı 9 olacak.11.sınıfta 12 saat seçmeli(kültür veya meslek dersi) gözüküyor. Siz 9 saat seçmeli meslek dersi demişsiniz. Böyle bir şart var mı?
Hocam Ağ Īşletmenliği dalı için de paylaşım yapacak mısınız. 12. Sınıfların okullardaki Işletmelerde Mesleki Eğitimi için plan var mıKıymetli hocalarım plan tasarımlarına başladık inşaallah, vakit müsait oldukça haftalık ders çizelgesinde yer alan sınıflarımızın ortak, dal ve seçmeli derslerini mümkün olabildiğince burada günlük olarak paylaşım yapacağım. Siz kıymetli hocalarımdan ricam lütfen plan sormamanız, bu paylaşımı takip etmenizdir. Teşekkürler...
9. Sınıf Bilişim Teknolojileri Alanı Yazılım Gelişim Dalı Planlar