2018000176 - 2.02.01.02.001 - Temel Algoritma ve Kodlama Kursu arkadaşlar bu kurs nerede olacak bilgisi olan var mı? 09.07.2018-13.07.2018 tarihleri arasında olacakmış
Kodlama dedin mi herşey yavaş işler bu ülkede hocam4.onay hala b yaziyor bu kursta red ya danonay hala yapilmadi anlamadim gitti
Hocam kursun icerigi hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz96 öğretene pazartesiden itibaren kocaelide bu kursu verecegiz. ama bizimki mahalli kurs...
Katıliyorumsamsun öğretmenlere verdiği eğitimlerle adını söz ettiriyor.... her türlü robotik kurs ücretsiz olarak öğretmenlere veriliyor
arduino nun tanıtımı, kısaca temel elektironik devreler ve devre elemanları, arduino ya nasıl kod atılır ve sonrası uygulamalar üstünden arduino kodlama.Hocam kursun icerigi hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz
Hocam eger imkan dahilinde ise dokumanlari paylasabilir misinizarduino nun tanıtımı, kısaca temel elektironik devreler ve devre elemanları, arduino ya nasıl kod atılır ve sonrası uygulamalar üstünden arduino kodlama.
tek kötü tarfı malzemeleri kursiyer sağlayacak
96 öğretene pazartesiden itibaren kocaelide bu kursu verecegiz. ama bizimki mahalli kurs...
Hizmet içi eğitim açmış mem hocam. kocaelide kodlab.org daki arkadaşlar zaten kurs veriyor ücret karşılığı yetişemediklerinden zoraki bana kitledilersiz zannedersem Arduino Uygulamaları Temel Seviye adında açacaksınız kursu