bosvernapcan' Alıntı:75 eş durumu olmazsa ildışı
Önce İl dışı Sonnra Eş durumu yapılır.
135 İzmir-Menderes
Eğer Çıkarsa Denizli Yazaçak Arkadaşlara tavsiye ederim.
bosvernapcan' Alıntı:75 eş durumu olmazsa ildışı
craxx' Alıntı:bosvernapcan' Alıntı:75 eş durumu olmazsa ildışı
Önce İl dışı Sonnra Eş durumu yapılır.
135 İzmir-Menderes
Eğer Çıkarsa Denizli Yazaçak Arkadaşlara tavsiye ederim.
abdulhey84' Alıntı:114 hatay
hayat86' Alıntı:su anda 95 puanım var eger 31 temmuz ve sonrası bir tarih baz alınırsa tayin isteyebileceğim o zman da puanım 99 100 civarı olur memleketim olan aydın a merkez -nazilli -didim isteyeceğim ama önceliğim NAZİLLİ olacak lütfen yazmayın 7 senedir bekliyorum![]()
![]()
Internet' Alıntı:hayat86' Alıntı:su anda 95 puanım var eger 31 temmuz ve sonrası bir tarih baz alınırsa tayin isteyebileceğim o zman da puanım 99 100 civarı olur memleketim olan aydın a merkez -nazilli -didim isteyeceğim ama önceliğim NAZİLLİ olacak lütfen yazmayın 7 senedir bekliyorum![]()
![]()
120 ye yakın puanım var NAZİLLİ listemde.
smhs' Alıntı:arkadaşlar klavuz henüz yayınlanmadı ama.. yine de iki sorum olacak..
şu an ücretsiz izindeyim ve 2 temmuz'da iznim bitecek. bu şehirde 3 yılı doldurdum. ücretsiz izindeyken il dışı tayin isteyebilir miyim?
bir de eğer isteyemezsem, ücretsiz iznimi bozdurmak için kaç gün önceden dilekçe vermem gerekli?
inikat' Alıntı:ücretsiz izindeyken herhangi bir işlem yapamazsınız. işlemden hemen önce izni bozdurmanız yeterli. çalıştığınız kuruma danışın dilekçe olayını. ücretsiz izinde olduğunuz süreler hariz 3 yıl dolmuş durumda değil mi @smhs hocam? ücretsiz izinli süreleri çalışma sürelerinden sayılmaz çünkü
Internet' Alıntı:hayat86' Alıntı:su anda 95 puanım var eger 31 temmuz ve sonrası bir tarih baz alınırsa tayin isteyebileceğim o zman da puanım 99 100 civarı olur memleketim olan aydın a merkez -nazilli -didim isteyeceğim ama önceliğim NAZİLLİ olacak lütfen yazmayın 7 senedir bekliyorum![]()
![]()
120 ye yakın puanım var NAZİLLİ listemde.