2013 İl Dışı Ankara İsteyecekler

Kodla Büyü

bas_kan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
768
Arkadaşlar 2013 için yeni puanlarımızı isteyeceğimiz ilçe ve okul türlerini paylaşarak birbirimize yardımcı olalım..

129 puanım var, Teknik eğitim mezunuyum, sincan, etimesgut, pursaklar, yenimahalle meslek liselerini, açılırsa halk ve mesleki eğitimleri istemeyi düşünüyorum..
 
keşke okulların bir taban puanı falan olsa da okula bakınca atanıp atanamıyacağımızı anlasak
mesele abc ortaokulu'na sadece 70 puan ve üstü atanabilir gibi bir tanımlama olsa da boşuna heveslenmesek.
ya da tercihler sırasında kendi yerimizi görebilsek. mesele abc ortaokulunu isteyen en yüksek puanlı öğretmenin puanını görsek de istemesek mesela. yani bu işlemi anlık olarak görebilsek.
 
bakalım bu sene olmayacak ama seneye insallah geleceğiz bakalım
 
il içine aldandık ters köşeye yattık yine merkezde açık meslek lisesi yok.. Bakalım nasıl olacak tercihler...
 
Peki şöyle bir fikir yüretebilirmiyiz ? Eşim matematik öğretmeni
Ben böte mezunuyum.
Ankaranın 2 hafta önce yayınladığı genel tüm okulların öğretmen ihtiyaclarından il içi ve il dışını çıkartırsak geriye kalan okullar eş durumu özürüne açılırmı?ihtimal % kaçtır?
 
bala haymana kalecik çamlıdere güdül çpl buraları yazmayı düşünen tefli varmı varsa kaç puanı var?
bide ankara isteyecek tefli arkadaşlar merkezde ortaokul mu tercih ederler yoksa buraları mı ?
 
tam bir hayal kırıklığı... acaba yarın bakımdan sonra açık olan okullar listeye eklenir mi? merkez ilçenin birinin atama biriminden bir abimi aradım tam 17 norm boşta dedi. ama listede 1 tane bile yok ki bu ilçe en küçük ilçelerden biri... ben böyle anlayışa varya... ne olacak o kadar ders boş mu geçecek... :-1:
 
Puanlar dusebilir. Tercih yapmayacaklar olacaktir. Merkez ilceler disinda yazmayacagim. Merkez ilcelerde 105 puanla bana kalmaz. İl sinirindan gireyim diyen arkadaslar bence bu sene sizin seneniz. Bence 70-80 puanla ankaraya gelinebilir. Tabii hangi ilcesi olur bilemem.
 
Bilgisi olan arkadaşlara bir soru?
Geçen sene 11 eylülde göreve başladım, ancak önümüzdeki eş durumunda tayin isteyebilir miyim yoksa 31 ağustos sonrası olduğu için bir sonrakine mi kalırım? İl dışı aday olduğunuz için yapamazsınız diyor mebbis.
 
Peki şöyle bir fikir yüretebilirmiyiz ? Eşim matematik öğretmeni, ben böte mezunuyum.
1. Ankaranın 2 hafta önce yayınladığı genel tüm okulların öğretmen ihtiyaclarından il içi ve il dışını çıkartırsak geriye kalan okullar eş durumu özürüne açılırmı?ihtimal % kaçtır?
2. Ayrıca eşime 4 tercih ben ise 1 tercih yapıp aynı ve tek İL e. Benim çıkmaz ama eşime çıkarsa, ben ağustos ta eş durumundan yararlanabilirmiyim? 1 sene bekleme olayı var mı? klavuzda açıklayıcı böyle bir madde göremedim.

Fİkirlerinize ihyacım var arkadaşlar..
 
hocam eşinizin tayini çıkarsa sizde ağustosta eş durumundan istersiniz. %90 kalan merkez okullardan birinede atanırsınız. ama senaryo kötü işlerse eş durumundan il emrini çıkardılar mesafe gözetmeksizin bu açılan okullara benzer merkez ilçelerden birine atayabilirler. örnek kazan bilmem ne okulu yada 1 yıl beklersiniz.
 
okadar kadrodan açılan yerlere bak :verymad: şaka gibi açılan yerler en az 1 saat merkeze. sincan etimesgut bile açılmadı ben böyle işin
 
Ankara adam gibi bir yer yazmak isteyene bu senede hüsran. Yazıklar olsun, merkezde 300'e yakın norm açığı var 3 tane dağın başını zor açmışlar. Yazıklar olsun :x
 
@ Demhar bilgi için teşekkürler..
Bu kontenjana göre düşündüğünüz yerler var mı acaba?
 
Öğrenciyken beğenmediğimiz pursaklar şimdi en merkeze yakın tercihlerden biri...

Tef mezunuyum gün itibarıyle 96 puanım var, ankarada meslek lisesi düşünüyordum ancak bu seçeneklerden sonra imkansız oldu... Merkeze yüksek puanlılar gider bize de pursaklar falan kalır gideriz diyordum... deyiş o deyiş patladı gitti...
 
daha tercihi yapmadım salıya kadar belemeyi düşünüyorum listeler falan değişir umuduyla.. Ama şuanki durumda tek tercih
129 puanla pursaklar saray eml olacak
 
Bu listelerde duzeltme felan yapılmıcak galiba ders zorunlu oldu dedik okadar norm var niye açık degil hayret birsey madem açık olan her yer gozuksede belli bir sayıda puan sıralaması yapılsa ........ Mebin herseyi karaduzen
 
Geri
Üst