Beyler norm fazlası atamalarında başvuru yapmak zorunda mıyız? Başvuru yapmazsak ANKARA dışında bir yere verme ihtimalleri nedir? Re'sen atamayı kesin yaparlar mı yoksa blöf mü yapılıyor?
Hakikaten gidecek yer yok, nereye verebilecekler ki...safenerli' Alıntı:hocam ankara dışı nereye vercekler heryer norm fazlası bilgisayar öğretmeni ile dolu gitcek yer yok![]()
sbil' Alıntı:hocam bende kendi okulumda tek bilgisayar öğretmeniyim ama norm kadro vermemişler.(anadolu sağlık meslek lisesi olduk bu yıl)20 saat dersim var.
bende kararsızım müdür bey bilmem diyor risk almak istiyorsan tercih yapma dedi.ama gönderirlerse sizi birşey yapamam dedi.
Bilişimcinin normunun olduğu yer köy okulu olmaz Ankara'da diye düşünüyorum.elf.krc' Alıntı:gidecek yer olmadığı içinn enn ücradakii yerr boşturrr![]()
teknik eğitim mezunumusunuz birde 28 ocak itibariylemi 55 puanınızelf.krc' Alıntı:arkadaşlar keçiören de açık olan okullar listesi, 1. aşamada tercih edecek olanlar puanlarıyla yazarlarsa fikir olur hepimize
puanım 55 bana sıra gelirse kanuni yi ilk yazman istiyorum
cyberyahya' Alıntı:buda mamak ilçesi için
fgur' Alıntı:sbil' Alıntı:hocam bende kendi okulumda tek bilgisayar öğretmeniyim ama norm kadro vermemişler.(anadolu sağlık meslek lisesi olduk bu yıl)20 saat dersim var.
bende kararsızım müdür bey bilmem diyor risk almak istiyorsan tercih yapma dedi.ama gönderirlerse sizi birşey yapamam dedi.
Hocam sen nasıl norm fazlası oluyorsun anlamadım anadolu sağlık mesleğin zorunlu bilgisayar dersleri var, 20 saat derse giriyorum diyorsun bu şartlarda nasıl norm fazlası olduğunu söylermisin bende seninle aynı durumdayım ama norm fazlası değilim.
cyberyahya' Alıntı:hocam BÖTE için sadece 7 tane.Diğerleri meslek lisesi, yani başvuru yapamıyoruz. bu 7 tanede mamağın uzak yerleri.
yenerakman' Alıntı:arkadaşlar puan paylaşımlarına da başlasak fena olmaz değil mi? en azından ona göre plan yaparız, benim puanım 64[/quo
hocam hangi ilçe