ayazoglu' Alıntı:vay be eski günlerim aklıma geldi
koca bir bavul ile burdur!a gitmiştim. şort dışında hiç bir eşya işime yaramamıştı.
21 gün sonra 2 beden küçülerek çıkmıştım![]()
biz ne götürelim söylersen seviniriz

ayazoglu' Alıntı:vay be eski günlerim aklıma geldi
koca bir bavul ile burdur!a gitmiştim. şort dışında hiç bir eşya işime yaramamıştı.
21 gün sonra 2 beden küçülerek çıkmıştım![]()
byramdan' Alıntı:brodil' Alıntı:byramdan' Alıntı:Yazdığı üzere 17.08. 2012 / pazar saat 17 de birliklerimizdeyiz...
hayırlı olsun arkadaşım![]()
hocam bu benim değil açıklanan birininona hayırlısı olsun artık....
brodil' Alıntı:biz ne götürelim söylersen seviniriz![]()
bulicuk' Alıntı:1 - Traş takımı
2 - Sabun, şampuan
3 - Havlu
4 - Terlik
5 - Şort, kapri, eşofman
6 - Çok sayıda atlet, iç çamaşırı (yeşil olmalı)
7 - İğne iplik
8 - Sim kart
Edit:
9 - Çok sayıda çorap
10 - Diş fırçası ve macunu
Aklıma gelenler bunlar. Ha biraz da sabır lazım. Asker öğretmen çıkanlar 20 gün nasılsa çabuk geçer diye düşünmesin. Geçmiyor![]()
mistikowski' Alıntı:bana askeri ögretmen cıktı burdur. bt öğretmeniyim
bulicuk' Alıntı:2006 yılında Manisa'da 20 gün boyunca her gün buz gibi suda duş almak zorunda kalıyorduk. Terden mahvoluyorduk çünkü. İşin tuhaf tarafı içtiğimiz su ılık olurdu, duşlardaki su buz gibi![]()
branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
ankara ordan samsun :verymad:
Hayırlısının ne olacağı belli olmaz tabi. Beytüşşebap'a giden sınıf öğretmeni arkadaşım var, asker öğretmenliğe sevinsin mi üzülsün mü bilemedi. Ama BT'nin de bi avantajı var il/ilçe merkezinde yapıyorsun, mezrada yapma ihtimali sıfır.ahmetfx' Alıntı:Ben geçen sene sonuçlara 23:40 gibi bakmıştım, asker öğretmen çıkmayanlar üzülmesin, belli olmaz hayırlısının ne olacağı...
http://pertem.kkk.tsk.tr/sonuc/sonuc.aspxkily' Alıntı:bilen bi link versin kkk da bişey yok
arkadaşa bakacam
pardon önce samsun sonra ankara..empatichuman' Alıntı:branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
netame' Alıntı:doğuda görev yapanlara kendi okulu çıkar büyük ihtimal ama norm sorunu burayı da etkileyecek belli
nerde görev yapıyorsunby_katliam' Alıntı:pardon önce samsun sonra ankara..empatichuman' Alıntı:branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
branşım bilgisayarrr :verymad:
by_katliam' Alıntı:pardon önce samsun sonra ankara..empatichuman' Alıntı:branşın nedir hocm??by_katliam' Alıntı:kısa dönem er çıktı aq..
branşım bilgisayarrr :verymad:
netame' Alıntı:doğuda görev yapanlara kendi okulu çıkar büyük ihtimal ama norm sorunu burayı da etkileyecek belli