23part winrar arşivi %3 kurtarma kaydıda var, indirdikten sonra sıkıntı yaşamazsınız umarım her ihtimale karşı md5 hash bilgilerini de ekliyorum.
dosyaları çıkardıktan sonra 32gb flash a ihtiyacınız olacak,
1.adımda usb yi mb_usb.exe programı ile açılışa hazır hale getiriyoruz.
2. adım olarak klasör içeriğini usb ana dizinine kopyalıyoruz.
• Lisanssız hiçbir program yüklenmedi.
• Hiçbir oturum silinmedi ETKULLANICI şifresi aynı, ancak hiç sormadan otomatik oturum açma eklendi
• Administrator oturumu etkinleştirildi ve şifresi düzenlendi. (parola acronis imaj adında gizli
)
• Word ,excel ve powerpoint programlarının viewer'ları yüklendi. Varsayılan Olarak ayarlandı.
• Chrome tarayıcı kuruldu. tarayıcılarda Anasayfa Google olarak ayarlandı
• Gom Player - Klite codeck pack kuruldu
• Acrobat reader 11 kuruldu
• Java kuruldu
• Winrar yüklendi.
• Windows ve tüm programların güncelleştirmeleri kapatıldı.
• Dyned programı kuruldu.
• Usb disk security ve total360 kuruldu
• Epic PEN kuruldu
Bizdeki tahtalar amd a10 işlemcili umarım i5 i7 olan tahtalarda (varsa) sorun çıkmaz.
upload bitti
https://cloud.mail.ru/public/4f928f01e2 ... faz2.yedek
orjinal fabrika imajı :
fatih-etkilesimli-tahta-f279/2-faz-e-t-w81-full-disk-acronis-fabrika-imaji-t135934.html
acronis grub4dos ile usb den çalışacak şekilde ayarlandı,herhangi bir part bozuk inerse; dosyayı winrar ile aç, araçlar menüsünden "arşivi onar" de kısayolu " Alt+R "
dosyaları çıkardıktan sonra 32gb flash a ihtiyacınız olacak,
1.adımda usb yi mb_usb.exe programı ile açılışa hazır hale getiriyoruz.
2. adım olarak klasör içeriğini usb ana dizinine kopyalıyoruz.
• Lisanssız hiçbir program yüklenmedi.
• Hiçbir oturum silinmedi ETKULLANICI şifresi aynı, ancak hiç sormadan otomatik oturum açma eklendi
• Administrator oturumu etkinleştirildi ve şifresi düzenlendi. (parola acronis imaj adında gizli

• Word ,excel ve powerpoint programlarının viewer'ları yüklendi. Varsayılan Olarak ayarlandı.
• Chrome tarayıcı kuruldu. tarayıcılarda Anasayfa Google olarak ayarlandı
• Gom Player - Klite codeck pack kuruldu
• Acrobat reader 11 kuruldu
• Java kuruldu
• Winrar yüklendi.
• Windows ve tüm programların güncelleştirmeleri kapatıldı.
• Dyned programı kuruldu.
• Usb disk security ve total360 kuruldu
• Epic PEN kuruldu
Bizdeki tahtalar amd a10 işlemcili umarım i5 i7 olan tahtalarda (varsa) sorun çıkmaz.
upload bitti
https://cloud.mail.ru/public/4f928f01e2 ... faz2.yedek
Bu arada 1.fazı 2.ye 2.fazı 1.ye yukledim; (sağlıklı boot etmek için mbr gpt ayarlarıyla oynadım yeni boot kaydı oluşturdum);
Sonuçta açtım ama sonuçlar olumsuz.
1.fazda w81 kurunca dokunmatik çalışmıyor. 8le gelen driver olmuyor, 7 nin driveri 8e uymuyor, driverpack solution denedim oda bulamadı.
herşey çalışıyor bir dokunmatik yuzunden 1.faza 2.faz imajını gömemedik.
2.faz tahtalarda ise usb3.0 yüzunden sonuç başarısız. win 7 ilk etapta usb3 ü desteklemiyor, driver bulup kuralım diyeceğim ama klavye fare de çalışmıyor, bunu aşsak muhtemelen dokunmatik yine çalışmayacak.
orjinal fabrika imajı :
fatih-etkilesimli-tahta-f279/2-faz-e-t-w81-full-disk-acronis-fabrika-imaji-t135934.html