biz ne yapalım meb de koymuş kadromuz kısmınıyadigartbaykal' Alıntı:sakıın arkadaşlar. @tulin arkadaşımız çok güzel bir çözüm bulmuş fakat; bilindiği üzere okullarımızda bazı öğretmenlerimiz fotoğraflarının web sitesinde yayınlanmasını istemiyorlar. Özellikle BAŞÖRTÜLÜ öğretmenlerimiz başı açık şekilde olan mebbis fotoğraflarının yayınlanmasına çok kızacaklardır. benden söylemesi![]()
**melike**' Alıntı:biz ne yapalım meb de koymuş kadromuz kısmınıyadigartbaykal' Alıntı:sakıın arkadaşlar. @tulin arkadaşımız çok güzel bir çözüm bulmuş fakat; bilindiği üzere okullarımızda bazı öğretmenlerimiz fotoğraflarının web sitesinde yayınlanmasını istemiyorlar. Özellikle BAŞÖRTÜLÜ öğretmenlerimiz başı açık şekilde olan mebbis fotoğraflarının yayınlanmasına çok kızacaklardır. benden söylemesi![]()
dolacak içi mecburen
ben daha geçmedim yeni sisteme ama geçersem uygulayacağım bu yöntemi
teşekkürler hocam
müdür sizmisiniz hocamtulin' Alıntı:Arkadaşlar kendim bulduğum çok kolay bir yol. Öğretmenlerden fotoğraf istemeden 2 dk oluşturdum. Sizin fikirleriniz nedir? Yöntem
e-okul - okul bilgilerini güncelle - raporlar- fgotoğraflı personel listesi (pdf) indir
web modülde dosyaya indirdiğimizi yükle - kadromuz menüsüne dosya bağlantısı ver.
Yöntemle etiğin ne alakası var hocam. Diğer yolla yapılan kadro tek tuşla kopyalanamıyor mu sanki? Etik konusu oraya resim koyulmalı mı koyulmamalı mı? Nasıl koyulduğunun ne ilgisi var etikle acaba?zeitgest' Alıntı:kolay bir çözüm ama hiç etik değil.arkadaşların uyarılarına katılıyorum.ayrıca indirme yardımcısı yüklü olan bilgisayarlarda şak diye indiriyor pdfyi.