t85' Alıntı:Sayın Burcu Hanım, emeğiniz teşekkürler ama yayınladığınız açıklama tamamen genel bir açıklama ve ben yeterli görmedim.üstelik toplantının sonucundan bahsetmemişsiniz bile....
bilgisayarbilisim60' Alıntı:burcu arkadaş kesinlikle ileride MEB'in yüksek mevkilerinde bir yerde olacak..Çunku onları aratmayacak derece anlasılmaz, politik, anlamsız bir acıklama yapmıs...herkes emege tesekkur etmıs ama ben ortada bır emek goremedım!!!
4 tane insan 4 tane insancıkla görüştürülmüş, herkesın bıldıgı seyler sonuc olarak ortaya atılmıs...
pufffff..
Al işte yine bir bomba! Emeğe saygı lütfen ama lütfen!esenordelarthe' Alıntı:bilgisayarbilisim60' Alıntı:burcu arkadaş kesinlikle ileride MEB'in yüksek mevkilerinde bir yerde olacak..Çunku onları aratmayacak derece anlasılmaz, politik, anlamsız bir acıklama yapmıs...herkes emege tesekkur etmıs ama ben ortada bır emek goremedım!!!
4 tane insan 4 tane insancıkla görüştürülmüş, herkesın bıldıgı seyler sonuc olarak ortaya atılmıs...
pufffff..
Hocam sizi bir görüşmemize davet ediyorum. YOL ve KONAKLAMANIZI BEN KENDİ CEBİMDEN KARŞILAYACAĞIMI BİLDİRİYORUM. İzin alın sadece, randevu ayarlamak için onlarca görüşme yapmanıza da gerek yok, tahminimce telefonda dahi konuşamayacağınız kişilerle aynı ortama girmenizi bizler ayarlamaya çalışacağız, ekibi kurmaya, raporlar hazırlamaya çalışmanıza da gerek yok biz size hazır vereceğiz. Ekibi bir araya getirmek için de çabaya gerek yok ben organizasyonu yapacağım. Sizi otogardan alıp otogara bırakacağım. SİZ SADECE GELİN ve bahsettiğiniz emeğin nasıl harcanacağı konusunda bizlere bir rehberlik edin. Yeter ki elinizi taşın altına atmak ve emek harcamak konusunda istekli olun
SELAMLAR
bilgisayarbilisim60' Alıntı:.herkes emege tesekkur etmıs ama ben ortada bır emek goremedım!!!
barthez' Alıntı:Al işte yine bir bomba! Emeğe saygı lütfen ama lütfen!esenordelarthe' Alıntı:bilgisayarbilisim60' Alıntı:burcu arkadaş kesinlikle ileride MEB'in yüksek mevkilerinde bir yerde olacak..Çunku onları aratmayacak derece anlasılmaz, politik, anlamsız bir acıklama yapmıs...herkes emege tesekkur etmıs ama ben ortada bır emek goremedım!!!
pufffff..
Hocam sizi bir görüşmemize davet ediyorum. YOL ve KONAKLAMANIZI BEN KENDİ CEBİMDEN KARŞILAYACAĞIMI BİLDİRİYORUM. İzin alın sadece, randevu ayarlamak için onlarca görüşme yapmanıza da gerek yok, tahminimce telefonda dahi konuşamayacağınız kişilerle aynı ortama girmenizi bizler ayarlamaya çalışacağız, ekibi kurmaya, raporlar hazırlamaya çalışmanıza da gerek yok biz size hazır vereceğiz. Ekibi bir araya getirmek için de çabaya gerek yok ben organizasyonu yapacağım. Sizi otogardan alıp otogara bırakacağım. SİZ SADECE GELİN ve bahsettiğiniz emeğin nasıl harcanacağı konusunda bizlere bir rehberlik edin. Yeter ki elinizi taşın altına atmak ve emek harcamak konusunda istekli olun
SELAMLAR
marbled' Alıntı:Görüşme sürecine katılmak isteyen arkadaşlarımıza Burcu Hocam yolu açıyor. Görüşmelerden ve cevaplardan tatmin olmayan arkadaşlar bu görüşmelere katılmanızı tavsiye ediyorum, olumlu desteklerinize her zaman ihtiyac var. Randevu almak gerçekten zor ama bunun yolunu sendika(hangi sendika oldugunun önemi yok, güvendiğiniz bir sendika) ve Burcu Hocam sayesinde açtık. Önümüzdeki günlerde bazı görüşmeler devam ederken Burcu Hocamla irtibata geçip Ankara'ya gitmenizi tavsiye ederim. Bizzat o kişilerle aynı masaya oturup görüş alışverişinde bulunacaksınız. Sadece birgün ayırmanız yeterli.