hayalcisuat' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
hayalcisuat' Alıntı:
bizler hepimiz okuma ve anlama özürlü olduğumuz için hala bulamadık bi önceki sayfadaki açıklamanızı...!
Çoğul değilde kendi şahsınız için konuştuysanız anlama özürlü olmanıza üzüldüm .
Ne kadar ağır bir itham olsa da insanın kendini bilmesi güzel elbette.
Bir önceki sayfayı bulma sıkıntınız olabilir adresi
http://www.bilgisayarbilisim.net/ok...28/istanbul-okul-formatorlugu-t92694-840.html şeklinde gene çözemeyebilirsiniz diye
bdogretim isimli kişiden sonra yağmurtan isimli kişiden önce yazdıklarımı okuyabilirseniz ki gene ama benim özrüm var bulamıyorummm kiiii diyorsanız . Ben metni buraya da yazayım sizin için.
değerli arkadaşlarım iki grupta ikinizlede bir araya geldik ve yaklaşık 1 saat arayla,
_su_ isimli hocam bir hissiyatını belirtmiş orada ben yanlış ifade etmiş olabilirim benim gönlümden geçen bu görev tanımındaki birkaç maddenin görüş sorulması ve netleştikten sonra ikinci dönem yapılmasıdır dedim,
eemree isimki hocamın bulunduğu gruptada bize görüş sorulursa benim mantığım bu olsada 35 kişilik bir ekibiz ve benim oyum 35'te 1 büyük ihtimalle çoğunluk yapalım diyecektir, baskı o yönde o zaman yapılacaktır ama anlam karışılıklarından dolayı bir süre mağduriyetler olabilecektir,
hemen uygulanırsa kervan yolda düzülecektir, bu benim sevdiğim bir stil değil ama çoğunluğun kararı bağlayıcıdır, dedim.
Yazının gereği yarın itibari ile uygulanmaya konulacaktır diye düşünüyorum, ancak derssaatlerindeki sınırlama dışında çok büyük bir yarar sağlayacağını sanmıyorum,
zümrenin geneli için hayırlı olmasını umarım genede birileri sevinirken birilerinin cnaı yanacaktır diye tahmin etmekteyim.
Geçen defaki görevlendirmelerde ekip arkadaşlarımız yoğun mesai harcamıştı,
şimdi ene benzer bir durum ortaya çıkacaktır.
Ben geçen defa ki görevlendirme çalışmasında da asli görevimin Fatih Projesindeki işler olması sebebiyle etkili bir destek verememiştim şimdide verebileceğimi sanmıyorum bununla beraber çalışma yapılmaya karar verirse ekip arkadaşlarım en kısa zamanda sonuca kavuşturur ve sizlerin zihnindeki ne olacak sorusuna cevap bulabilir diye umuyorum.
Dediğim gibi ama hepimiz çok hoş olmayan bir gruplandırma ben sözlerinizi kendi adınıza algılıyorum.
ey kitle;
kaçınız şu yukarıda yazılanlardan "İSTANBULDA BT REHBER ÖĞRETMENLİK ÇALIŞMALARI YARIN BAŞLAYACAKTIR" anlamını çıkardınız? sanki efendice çıkıp açıklama yapsanız bi şeyiniz eksilirdi dimi...! yine bir öğretmeni aşağılamaya çalışarak açıklama yaptığınızı zannediyorsunuz... ben size değil bizlere kızıyorum...!!! nasıl hakediyorsak öyle yönetiliyoruz. istanbulun sorumluları hemen her başlıkta öğretmene hakaretvari davranıyor... yazık... çok yazık...!
Kime kızarsan kız hocam beni çok bağlamıyorda,
sadece art niyetin olmadan yazanları okumaya çalışsan bile yeter,
istanbul'a gelmemiş miş diye dalga geçeceğine mantığını kullanmaya çalışsan kafi olacak,
yazı bize gelmedi o sebeple birşey düşünülmesi mümkün değil demişim,
ardından yazıyı istediğimizi söylemişim,
yazı gelince benim fikrimin şimdi uygulanmamasından yana olduğunu ama çoğunluğun farklı düşündüğünü söylemişim,
ve de yazının gereği yarından itibaren yapılacaktır öyle düşünüyorum diye fikrimi beyan etmişim,
Ben sizi yöneten biri falan değilim, istanbulun sorumlusuda değilim,
verilen görevleri yerine getiren biriyim diye genelde de sizin şahsınıza da daha evvel söylediğimi hatırlıyorum,
siz hala bu düşünceyi kabul etmiyor bizi bunlar yönetiyor diye düşünüyor olabilirsiniz bende hala öyle bir durum yok ben yazıların gereğini uygulamakla sorumluyum sadece İstabuldan sorumlu falan değilim tüm BT öğretmenlerinden sorumlu hiç değilim.
Bir Öğretmeni aşağılamak demişsin ama öyle yapmamak lazım ben bir sürü öğretmenle görüşüyorum
tek hatam büyüklük etmemem daha büyük daha olgun olsam belki çok daha olumlu olacak ama o da benim hatam,
malesef birçok meslektaşım var ve hakedene hak ettiği gibi davranıyorum.