İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
Umraniye yazim an itibari ile teblig edildi. BTR yazisini gösterdim bize yazi gelmeden birsey yapamayiz bu gun gelen yazi bu dediler. Yani bakanlikdan illere illerden ilce memlere ilcelerden okullara yazi gelmeden yapacak birsey yok sanirim... Bekliyoruz... 8:00-17:00 mesai devam

Eindoforat' Alıntı:
Arkadaslar acilen su cumleyi bana yorumlar mısınız? İlçenin okula gönderdiği yazıda şöyle bir ifade var :
"Ekli listede görev yeri, isimleri ve görevlendirildikleri okul bilgileri bulunan BT Formator Ogretmenlerinin fiili göreve başlama tarihlerinin kurumnet üzerinden resmi yazı ile çok acele il milli eğitim müdürlüğüne gönderilmek üzere müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim..."

Bu cumleden ne anladınız? Ben kendi okulumda ve ek olarak bir lisede de gorevlendirildim. Şimdi fiili olarak goreve başlama tarihi olarak biz ne yazıcaz, anlamadım? 17 Eylül mü yazıcaz?

17 eylül hocam

Eindoforat' Alıntı:
Arkadaslar acilen su cumleyi bana yorumlar mısınız? İlçenin okula gönderdiği yazıda şöyle bir ifade var :
"Ekli listede görev yeri, isimleri ve görevlendirildikleri okul bilgileri bulunan BT Formator Ogretmenlerinin fiili göreve başlama tarihlerinin kurumnet üzerinden resmi yazı ile çok acele il milli eğitim müdürlüğüne gönderilmek üzere müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim..."

Bu cumleden ne anladınız? Ben kendi okulumda ve ek olarak bir lisede de gorevlendirildim. Şimdi fiili olarak goreve başlama tarihi olarak biz ne yazıcaz, anlamadım? 17 Eylül mü yazıcaz?

Fiili demek ile ne zamandan beri okulda formatör olarak göreve başladığınızı soruyor. Yani 17 eylülden itibaren formatörlük görevini yerine getirmişseniz 17 Eylül tarihini yazacakları yok eğer yazı daha gelmedi ben görevli değilim deyip evinize gitmişseniz ona göre başlama tarihinizi ayarlayıp ona göre ek ders verecekleri anlamına geliyor. Sonuç olarak eğer okulda bulunmamışsanız ek dersinizin başlama tarihi idarenin inisiyatifine kalmış.

Beykoz geldi.

Yeni şartlara göre görevlendirmeler yeniden yapılacak gibi görünüyor. Yeni görevlendirmeler de sanırım en geç 1-2 hafta içinde yapılır. Bu süreye kadar 8-5 e devam..

hugo4545' Alıntı:
Beykoz geldi.

Yeni şartlara göre görevlendirmeler yeniden yapılacak gibi görünüyor. Yeni görevlendirmeler de sanırım en geç 1-2 hafta içinde yapılır. Bu süreye kadar 8-5 e devam..
Umarım öyledir :)

ist_koord hocam BTR ile ilgili il mem de bir gelişme oldu mu? İstanbul mem bu konuda ne yapmayı düşünüyor. Hepimiz merakla bekliyoruz.

Hocam yazı bize ulaşmadı henüz yarın yazıların geldiği birimle görüşürüz bize yönlendirilsin diye; yazı geldiğinde şube müdürümüz ve il müdürümüzle müsait olurlarsa görüşür ne yapılacağını sorarız,
benim esaslardaki belirsizliklere yönelik çekincelerim var ama karar vericiler amirlerimiz ne düşünecekler fikrimizi soracaklar mı
önümüzdeki zamanlarda göreceğiz,
gene de bu iş olsa bile İstanbulda
iki hafta onay toplasak,
bir hafta komisyon çalışsa,
ve nasıl oluyorsa sizlerede bir haftada falan geliyor :)
bu iş 1 aya yakın süre alabilir

Bende merakla bekliyorum,
bakanlık
Fatih Projesi etkileşimli tahtalarının muayene kabulleri tiz zamanda yapıla,
Fatih Projesi okullarındaki öğretmenlerin eğitimlerine başlana ve bitirile,
Fatih Projesi içerik ve güncellemeri hemmen yapıla/planlana/kontrol edile
bitti sanma tiz zamanda gelecek emirlerim bitmedi onlarda gelecek bekleee derken hangi komisyonu toplayıp hangi gün çalıştırıp ne diyeceğiz onuda merakla bekliyorum açıkçası. :)

ysglctnr' Alıntı:
Umraniye yazim an itibari ile teblig edildi. BTR yazisini gösterdim bize yazi gelmeden birsey yapamayiz bu gun gelen yazi bu dediler. Yani bakanlikdan illere illerden ilce memlere ilcelerden okullara yazi gelmeden yapacak birsey yok sanirim... Bekliyoruz... 8:00-17:00 mesai devam
hocam kurum nete onay geldimi formatörlük için bizim idareciler yok dio daaa

onay gelmiş ben iptal istemiştim
müdür bekleyelim biraz diyor ama ne olacak bilmiyoruz.. biz onay okula gelmeden dün, iptalini istedik görevlendirme isteğimden vazgeçtim diye

soru: görevlendirildiğim ikinci okula da yazı gidiyor mu??

hocalarım ben iptal istemiştim gelen yazıda cumaya kadar başlama yazıları gönderilsin diyor benim verdğim dilekçeye yarına kadar cevaplanmazsa benim başlama yazım yazılmak zorunda mı??

yazılmazsa görevlendirme yükümlülüğünden kurtulmuş olurmuyum ??

kily' Alıntı:
hocalarım ben iptal istemiştim gelen yazıda cumaya kadar başlama yazıları gönderilsin diyor benim verdğim dilekçeye yarına kadar cevaplanmazsa benim başlama yazım yazılmak zorunda mı??

neyi iptal ettiniz hocam ve niçn dilekçe verdiniz..

sonunda küçükçekmece de bitirdi görevlendirmeleri hayırlısıyla bir de lise vermişler bana Anadolu lisesi 2 gün ordayım inşallah idaresi cins değildir.

herohamster' Alıntı:
kily' Alıntı:

neyi iptal ettiniz hocam ve niçn dilekçe verdiniz..

henüz onay gelmeden (dün) formatörlük isteğimden vazgeçmek üzere (gerekçesiyle) dilekçe verdim
okula - okul yazdı ilçeye ve ilçede benim yanımda ile gönderdi

şişli yazı bugün geldi. haftaya başlarım 2.okula diye düşündüm ama müdür yrd. ders programı bu hafta değişmez diyor. ben anlamadım bu işi. yazı gelmiş okulun hemen ona göre ayarlama yapması gerekmiyor mu?

Kendi okulumuz fatih projesi kapsamında değilken, sadece fatih projesi okullarını yazabiliyor muyuz acaba? Kadromun olduğu okulda değil de fatih projesi okulunda haftanın 5 günü BTR olarak kalınabilecek mi?

gsume84' Alıntı:
şişli yazı bugün geldi. haftaya başlarım 2.okula diye düşündüm ama müdür yrd. ders programı bu hafta değişmez diyor. ben anlamadım bu işi. yazı gelmiş okulun hemen ona göre ayarlama yapması gerekmiyor mu?

yapma hocam sen baska okula git diye bugun programmi degisir. program degisimlerinde haftanin bitmesi beklenir. ayrica da acelen ne ki

şimdi biz 2. okulda formatör.. kendi okulumuzda öğretmenmiyiz :?:

kily' Alıntı:

Aslında kurtulmuş olursunuz ama Valilik verdiği işi yapmadığınız için hakkınızda soruşturma açılması da gerekir yada oa benzer birşeyler eğer illa gitmek istemiyorsanız haftaya rapor almanız yada o okula gideceğiniz günler rapor almanız en mantıklısı,
zaten geç gönderen, göndermeyen vb. bir sürü öğretmen var bu sebeple önümüzdeki hafta yeni onay almak gerekecek anladığım kadarıyla o arada iptal dilekçeniz gelmişse onunda iptali yazılır, iş çözülür
ama buna kadar önümüzdeki hafta gitmeniz mantıklısı olacaktır.

istanbul38' Alıntı:
şimdi biz 2. okulda formatör.. kendi okulumuzda öğretmenmiyiz :?:
Hocam bu onay size kendi okulunuzda BT öğretmenisiniz diyemez,
İstanbulun 1 ekim itibari ile gönderdiği onay
size kendi okulunuzda BT Formatör öğretmen olduğunuzu ve eğer varsa iki gün diğer okula görevlendirildiğinizi,
okul idarenize size en fazla 15 saat ders verebileceklerini,
ikinci okul idaresine sizin sadece kendi okulunuzda derse girebileceğinizi ve ikinci okula Fatih Projesiyle ilgili rehberlik için orada olduğunuzu söyler.

Bu tekrar yapılacak görevlendirme sanırım BT rehber öğrt. olucak.
Yeni görevlendirme 2. okul olayı olursa durum şunu gösteriyor o zaman
diyelim 10 saat ders var okulda
geri kalan 20 saat, 2 okula 10 ar 10 ar paylaşılacak. Bt rehberliği için.
Yazı çünkü 30 saat diyor.Fazlası yok.

ist_koord' Alıntı:
kily' Alıntı:

Aslında kurtulmuş olursunuz ama Valilik verdiği işi yapmadığınız için hakkınızda soruşturma açılması da gerekir yada oa benzer birşeyler eğer illa gitmek istemiyorsanız haftaya rapor almanız yada o okula gideceğiniz günler rapor almanız en mantıklısı,
zaten geç gönderen, göndermeyen vb. bir sürü öğretmen var bu sebeple önümüzdeki hafta yeni onay almak gerekecek anladığım kadarıyla o arada iptal dilekçeniz gelmişse onunda iptali yazılır, iş çözülür
ama buna kadar önümüzdeki hafta gitmeniz mantıklısı olacaktır.

cevabınız için teşekkür ederim hocam
şimdi geriye sadece çarşamba ve perşembe günlerindeki derslerimi ne yapacaz haftaya o kalıyor

bide bt rehber öğret. gececeksee bu liste otamatik o zaman üzülücem cok

Belki daha önce çok konuşuldu ama İstanbul için formatörlük onayı gelenler BT rehberliğine geçirilecek mi yoksa tekrar talep dilekçesi mi alınacak? bunun cevabı verilmedi sanırım net olarak. Eğiticimle de bazı nedenlerden görüşmek istemediğimden bilen varsa yazabilir mi lütfen..

göreve başlama yazısı formu olan varmı ark.lar bi eklese buraya

Sayın ist_koord Hocam,
Bağcılarda okullara formatörlük yazısı daha gelmedi. Sanırım ilçe mem ile il mem arasında bir uyuşmazlık var. ilçeyi aradığımızda bize görevlendirilme yazısı gelmedi diyorlar. ama burada ise bir çok ilçenin görevlendirme yazısını okullara gönderdiğini görüyorum.
sayın hocam biz ne yapmalıyız? görevlendirme yazımızı il mem e gidip, oradan mı alalım. yoksa il mem bağcılara görevlendirme yazısını birkez daha gönderir mi?

BBNET
Geri