sisss' Alıntı:
diğer tekrar istemeye başlamış bak ilden ile farklı uygulamalar başladı bile
Hocam demek ki o diğer illere resmi yazı gitmiş adamlarda çalışmaya başlamış diğer illerde mesafe fazla geç geliyor demekki,
Yazı tahmin ettiğiniz kadar gül değil zaten sıkıntıları var içinde
1. maddeye göre istanbul önce Fatih Projesindeki 200 okula görevlendirme yapsın öğretmen okulund derse girsin yada girmesin sonrada oraya alın gitsin diyor da neye göre,
2. madde en fazla maaş karşılığı idi okulda fazla ders varsa biz müdürlere fazla derse sokamazsınız yazı tersini söylüyor diyorduk şimdi olan derse girsin diyor 25 saat derse girmek zorunda kalıp sonrasınd BT rehber öğretmen olup kalan 5 saati bt ile geçirince okula ne katkı verebilir ki bir insan bu iş buradan yakın çatırdar eskiden bize söylemey cüretli arkadaşların okullarına böyle yapmayın okulunuz faydalanamaz diyorduk şimdi yazıda o idarecilerden taraf oldu.
3. madde garip ama sıkıntı olurmu ileride göreceğiz.
4. madde için demek ki mebbisten birisi komisyonda olacak yada norm kadroya başvuran sınıfçıların normu sorulacak.
5. madde süper olmuş geçen ifade muğlaktı öğretmenlere dert anlatmaya çalışıyorduk sürekli şimdi net olmuş takdire şayan.
kalan maddeler hep bilir ile bitiyor bunlar her ilde farklı yorumlanabilir kimsede itiraz edemez cümleler acak/ecek ile biteydi tüm türkiye aynı yapardı.