İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
17-30 Eylül arası bu ay yatmayacak da gelecek ay geriye dönük öderler mi belirsiz ?

glimmer' Alıntı:
pekiii idarenin sen okulda kalmadın dersinş yatırmam deme hakkın var mı?
Bu durumu gecen sene yasadim maas karsiligi aldim ilk haftanin ek dersini. O kadar yazi gosterdim ettim ama sirf okuldan sonra kalmadigim icin yazmadilar aslinda idareye kalmis bir durum yazan da var yazamayan da var..

glimmer' Alıntı:
pekiii idarenin sen okulda kalmadın dersinş yatırmam deme hakkın var mı?

Okulda duranlar için yazmama gibi bir şansları yok. Görevlendirme şartlarını yerine getirdikten sonra mecburen yazacaklar. Görevlendirme şartlarını yerine getirmediğiniz durumda ise ipi idarenin eline teslim etmiş olursunuz. Tamamen onların inisiyatifine kalmış bir durum.

savas3457' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
17-30 Eylül arası bu ay yatmayacak da gelecek ay geriye dönük öderler mi belirsiz ?
alınıyor hocam alınmaz mı bu yazın aldım ben toplam 2 ayın ekdersini
Hocam İstanbul'da formatörlük onayları henüz gelmedi. Gelse de hangi tarihten itibaren geçerli olacağı belli değil.
Bugün ek dersler diğer öğretmenlerinki gibi hesaplandı. Seminer haftalarından toplam 30 saat var 17-30 Eylül arasından 15 saatten fazla derse girmediğim için ek ders yok.

klebsiella' Alıntı:
Bugün ek dersleri yolluyoruz görevlendirme ayın 17 sinde başladı ama onay gelmedi tabi ki ... Peki bu durumda geriye dönük ek dersler ödenir mi? :?:

saygıdeğer arkadaşlar geriye donuk ekdersler odenir. fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat. onay gelmedi diye okulda durmayan arkadaşlar varsa müdür vermeyebilir hakkıdır. ben 3 eylülden itibaren çalışıyorum okulda.

biz çalışırken okulda, kravatı tozlarken, sandalye tepesinde projeksiyona el atarken. okul durmayıpta, gezip tozan evde iki ayak havada tv seyreden arkadaşlar acaba alırmıyız demesinler vicdan işi bu 73 milyonun hakkı var.

sezgin meriç' Alıntı:
biz çalışırken okulda, kravatı tozlarken, sandalye tepesinde projeksiyona el atarken. okul durmayıpta, gezip tozan evde iki ayak havada tv seyreden arkadaşlar acaba alırmıyız demesinler vicdan işi bu 73 milyonun hakkı var.
kimsenin hakkında gözümüz yok şükür...
acındırmasaydın bari kendini

Valla ben 3 eylül'den beri okulda çalışıyorum. Kaç yıldır da formatör olarak zorunlu yada isteğe bağlı görevlendiriyorlar. Yoksa okullarındaki bu yatırımlara teknolojiye kapalı öğrenmek istemeyen bazı öğretmen kitlesinin yardımına kim koşacak, Kim sözde teknolojik liderlik yapacak...

Ayın 17'si 24'ü anlamam Fatih projesiyle ilgili okula Bilişim Teknolojisi öğretmenleri 15-16 Eylülde (c.tesi-pazar) çalışsınlar EBA'daki ders içeriklerini indirsinler demeyi biliyorsa beni çoooktan görevlendirmiştir zaten.

38 sayfa yazi olmus yahu hala bekliyoruz bu ay ekders yatmayacak bir dahaki aya kadar yetismezse maas bile alamayacagiz 15 saat olmadi diye tam macera ya.

Hakikaten bu onay ne zaman gelecek? Ben fatih te çalışıyorum, ilçeyi başvurular ne zaman diye çok aramıştım şimdi aramaya çekiniyorum .

MEB bir işini düzgün ve zamanında yapsa şaşarım zaten... Kalan ek dersleri kasımda alıcaz :?

Ek ders yok. Olsa da önümüzdeki aya kalacak. Bütün hesaplar şaştı. Teşekkürler Fatih Projesi. Teşekkürler BT öğretmenine ihtiyaç yok diyen MEB. Ara dur bulursun formatör, kapatırsın açığını.

ist_koord' Alıntı:
Değerli meslektaşlarım görevlendirmelerin gelmesi süresinin uzadığının farkındayım ancak onayların gelmesi ile ilgili bir sıkıntı olmadığını bilmenizi isterim.

Sadece ben ve ekip arkadaşlarım geçen sene ki kadar olaya müdahele etmiyoruz/edemiyoruz çünkü bakanlığın emri ile haftasonu dahil olmak üzere içerik yükleme ve eğitim verme işlemlerini yerine getirmemiz gerekiyor.Sadece göre alanımızdaki ilçelere yardımcı olmaya çalıştık ama diğer ilçeleri o ilçelerdeki memur ve şef arkadaşlarımız organize ediyor.
Malesef perşembe günü itibari ile hala göndermeyen ilçeler olduğunu öğrenmiştim buarada yazıyı yanlış yorumlayıp düzeltme gönderen ilçeler ve yazıyı yanlış yorumlayıp görev almak istemeyen sonradan görev isteyen öğretmenlerde komisyonun onay listesini oluşturmasını ve sunmasını engelliyor,
bildiğim kadarıyla komisyon haftasonu hala çalışıyor ve pazartesiye onayı yetiştirmeyi amaçlıyor.

Komisyon haftasonu da çalıştığına göre belki açıklama zahmetinde bulunabilirler.

ist_koord hocam da çalışıyor heralde, şu ana kadar yoksa yazardı :)

Benim anlamadığım bu kadar kişiyi bezdirdikten sonra görevlendirme gelse ne olacak.
ne ızdırap bir bölümmüş bizimkisi, ne kadar günahımız varmış sa seneler boyunca uğraşıyor bu bölüm.
12-13 bin bt öğretmeni ve bunların çoğu da genç, en fazla 10 senelik öğretmen
bundan sonra bu öğretmenlerden bir verim mi bekleniyor.
Valla bir okul için gerekli olan BT Öğretmenleri telef oldular.
Son olarak yapacakları bizi bir yere toplasınlar üzerimize de kireç döküp kapatsınlar daha ne diyeyim.

İstanbul Memi aradık bugün, önümüzdeki hafta yazı gelcekmiş.idareye söyleyin ekdersinizi yazsınlar çünkü okulların açıldığı ilk günden itibaren başlar görevlendirmeler..

quashpack' Alıntı:
İstanbul Memi aradık bugün, önümüzdeki hafta yazı gelcekmiş.idareye söyleyin ekdersinizi yazsınlar çünkü okulların açıldığı ilk günden itibaren başlar görevlendirmeler..
MEB kibarlık yapıp duyarlılık gösterse de yazıyı yollasa olmaz mı öğretmenlerimizin ek dersini yazın mağdur olmasın diye,bu söylediğimi rüyamda görsem inanmam zaten :)

klebsiella' Alıntı:
quashpack' Alıntı:
MEB kibarlık yapıp duyarlılık gösterse de yazıyı yollasa olmaz mı öğretmenlerimizin ek dersini yazın mağdur olmasın diye,bu söylediğimi rüyamda görsem inanmam zaten :)
tabi ya idare de emredersin der artık

glimmer' Alıntı:
klebsiella' Alıntı:
quashpack' Alıntı:
tabi ya idare de emredersin der artık
Bizde dün KBS ye girdiler. Bana da başta 66 saat yazmışlardı. Henüz onay gelmediği için durumun belirsiz olduğunu söyledim. Sadece seminer haftalarına ait olan 30 saati girdik.
Mebin işi belli olmaz sonra geriye dönük borç çıkarmasınlar. İlk atandığımda da mutemet beni yanlışlıkla evli göstermiş maaşıma aile yardımı da yatmıştı. Maaşım yüksek diye sevinirken şok olmuş bir hafta sonra mal müdürlüğüne elden 70 küsür TL geri ödemek zorunda kalmıştım. :) :verymad:

Merhaba,
Ben İzmir de BT Formatörü olarak görev alıyordum bu seneye kadar. Kadrom sınıf öğretmeni. Bu sene bizde de garip durumlar yaşandı. 1 ekim itibari ile görevlendirme yapılacak ama sınıf öğr.kadrosundakilere norm fazlası olma zorunluluğu çıkardılar. İstanbulda veya diğer illerde sınıf öğr. ile ilgili durum nedir merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim...

bugün okula uğradım. ekdersleri yapan müdür yardımcısına benim bu ayı full ek ders yap dedim. yazı gelince dönem başından itibaren kapsayacak dedim. o da mal müdürlüğü kabul etmez dedi. seninkini 19 saat derse girdiğin için 15+4 gönderebilrim dedi. bu ay yalan olacak bizim ekdersler belli

ya arkadas okulda bana formator muamelesi yapıyorlar. olay paraya gelince normal öğretmen oluyorum

o degil epeydir norm fazlasi degildim yine bugun baktim 31 mevcut var bolge normu 30 ve o 1 fazla ben olmusum nasil oluyor bu anlamadim herkesin ders saati 15 altinda hatta 6 olan var ama ben 10 saatle fazla olmusum :(

BBNET
Geri