alınıyor hocam alınmaz mı bu yazın aldım ben toplam 2 ayın ekdersinifahrican' Alıntı:17-30 Eylül arası bu ay yatmayacak da gelecek ay geriye dönük öderler mi belirsiz ?
Bu durumu gecen sene yasadim maas karsiligi aldim ilk haftanin ek dersini. O kadar yazi gosterdim ettim ama sirf okuldan sonra kalmadigim icin yazmadilar aslinda idareye kalmis bir durum yazan da var yazamayan da var..glimmer' Alıntı:pekiii idarenin sen okulda kalmadın dersinş yatırmam deme hakkın var mı?
glimmer' Alıntı:pekiii idarenin sen okulda kalmadın dersinş yatırmam deme hakkın var mı?
Hocam İstanbul'da formatörlük onayları henüz gelmedi. Gelse de hangi tarihten itibaren geçerli olacağı belli değil.savas3457' Alıntı:alınıyor hocam alınmaz mı bu yazın aldım ben toplam 2 ayın ekdersinifahrican' Alıntı:17-30 Eylül arası bu ay yatmayacak da gelecek ay geriye dönük öderler mi belirsiz ?
klebsiella' Alıntı:Bugün ek dersleri yolluyoruz görevlendirme ayın 17 sinde başladı ama onay gelmedi tabi ki ... Peki bu durumda geriye dönük ek dersler ödenir mi? :?:
kimsenin hakkında gözümüz yok şükür...sezgin meriç' Alıntı:biz çalışırken okulda, kravatı tozlarken, sandalye tepesinde projeksiyona el atarken. okul durmayıpta, gezip tozan evde iki ayak havada tv seyreden arkadaşlar acaba alırmıyız demesinler vicdan işi bu 73 milyonun hakkı var.
ist_koord' Alıntı:Değerli meslektaşlarım görevlendirmelerin gelmesi süresinin uzadığının farkındayım ancak onayların gelmesi ile ilgili bir sıkıntı olmadığını bilmenizi isterim.
Sadece ben ve ekip arkadaşlarım geçen sene ki kadar olaya müdahele etmiyoruz/edemiyoruz çünkü bakanlığın emri ile haftasonu dahil olmak üzere içerik yükleme ve eğitim verme işlemlerini yerine getirmemiz gerekiyor.Sadece göre alanımızdaki ilçelere yardımcı olmaya çalıştık ama diğer ilçeleri o ilçelerdeki memur ve şef arkadaşlarımız organize ediyor.
Malesef perşembe günü itibari ile hala göndermeyen ilçeler olduğunu öğrenmiştim buarada yazıyı yanlış yorumlayıp düzeltme gönderen ilçeler ve yazıyı yanlış yorumlayıp görev almak istemeyen sonradan görev isteyen öğretmenlerde komisyonun onay listesini oluşturmasını ve sunmasını engelliyor,
bildiğim kadarıyla komisyon haftasonu hala çalışıyor ve pazartesiye onayı yetiştirmeyi amaçlıyor.
MEB kibarlık yapıp duyarlılık gösterse de yazıyı yollasa olmaz mı öğretmenlerimizin ek dersini yazın mağdur olmasın diye,bu söylediğimi rüyamda görsem inanmam zatenquashpack' Alıntı:İstanbul Memi aradık bugün, önümüzdeki hafta yazı gelcekmiş.idareye söyleyin ekdersinizi yazsınlar çünkü okulların açıldığı ilk günden itibaren başlar görevlendirmeler..
tabi ya idare de emredersin der artıkklebsiella' Alıntı:MEB kibarlık yapıp duyarlılık gösterse de yazıyı yollasa olmaz mı öğretmenlerimizin ek dersini yazın mağdur olmasın diye,bu söylediğimi rüyamda görsem inanmam zatenquashpack' Alıntı:İstanbul Memi aradık bugün, önümüzdeki hafta yazı gelcekmiş.idareye söyleyin ekdersinizi yazsınlar çünkü okulların açıldığı ilk günden itibaren başlar görevlendirmeler..![]()
Bizde dün KBS ye girdiler. Bana da başta 66 saat yazmışlardı. Henüz onay gelmediği için durumun belirsiz olduğunu söyledim. Sadece seminer haftalarına ait olan 30 saati girdik.glimmer' Alıntı:tabi ya idare de emredersin der artıkklebsiella' Alıntı:MEB kibarlık yapıp duyarlılık gösterse de yazıyı yollasa olmaz mı öğretmenlerimizin ek dersini yazın mağdur olmasın diye,bu söylediğimi rüyamda görsem inanmam zatenquashpack' Alıntı:İstanbul Memi aradık bugün, önümüzdeki hafta yazı gelcekmiş.idareye söyleyin ekdersinizi yazsınlar çünkü okulların açıldığı ilk günden itibaren başlar görevlendirmeler..![]()
Hayırlı ugurlu olsunmewluth' Alıntı:Ben bi de alan değişimi ile liseye atandım. Artık ek ders iyice yalan oldu gibi.