bugün müdür yardımcısı ile aramda geçen diyalog;
ben: hocam ben galiba bu sene 3 gün burada 2 gün lisede ders alacağım. ders programım nasıl olur ?
mrd yrd: Baştan desene kardeşim o kadar ders programı yaptık. senin dersi kaldırıp drama felan seçelim
ben: yok hocam benim ders seçilsin ne olur ne olmaz. belli değil daha durumum. kaç saat ders yazıldı
mrd yrd: 19 saat ders yazdık
ben: iyi de ben max. 15 saat almam gerekmiyor mu??
mrd yrd: o mecburi şartlar olmadığı zaman geçerli. ne yapacaz snn kalan 4 saati. ücretlimi tutalım yani
ben: ders saatlerim nasıl olacak peki. bari ayarlayında 9 gibi geleyim (malum ders 7.10 da başlıyor, akşama kadar okulda olmamız lazım)
mrd yrd: sabah ilk saatlere koyduk. evin okulun dibi. millet taa nerelerden geliyor. az derse giriyorsun zaten bişey olmaz
ben:siz o zaman rehberlik sınıfı da vermişsinizdir. klup felanda varmı. nöbet zaten yazıyorsunuz
mrd yrd: geçen sene hepsini yapıyordun zaten bu senede devam. öğretmen yok ne yapalım. sen bizim kadrolu öğretmensin. sınıfı ücretliyemi emanet edelim. kadrolu varken ücretli olmaz
ben: yakınlarda hiç mezarlık felan var mı
mrd yrd: hayırdır
ben: gidip öleyim bari
mrd yrd: hiçbişey olmaz. gençsin halledersin. bak bana. tif bende, iks bende, tky bende, açıkilköğretim bende, 1-2-3-4. sınıflar bende
ben: neyse Allah büyüktür
mrd yrd: heeee bu arada halkbankasından bilgisayar gönderdiler. bi bak bakalım çalışıyormu.
ben: bakaym