İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Umudumuzu yitirmeyelim hocam , İstanbul 2. dönem başına BTR olarak bizi yetiştirir inş.

Yalnız 2. döneme kalırsa başvuru işi epey uzar ve ek ders kaybı yaşarız .

Evet tek korkumuz ikinci dönem ek ders kaybı yaşamak. Maaş borca gidiyor, Ek ders geçinmeye kalıyor.

Yine boşa stres yaşatacaklar bize anlaşılan, şu ana kadar belli olmalıydı başvuru zamanı..
Norm fazlası olanlar ne yapcaklar, hala belli değil...

Arkadaşlar 5 gün de btr olarak görevlendirme olur diimi?

Arkadaşlar yazı ilçelere gelmiş.En kısa zamanda okullara gönderilir..

oopapatya' Alıntı:
Arkadaşlar yazı ilçelere gelmiş.En kısa zamanda okullara gönderilir..

bu güzel haber, inş. okullara da ulaşır da en kısa sürede...

Başakşehir olarak bir klasik durum yaşıyoruz yine,
resmi yazı daha okullara ulaşmadı, Pazartesi ilçeyi aradık yazı yok dedi.
Kurumnet tüm ilçelere aynı zamanda göndermese neyse diyecez de.

Resmi yazının sayısını ve son başvuru tarihini ekler misiniz ?

iyi çalışmalar...

arkadaşlar yazı geldi.küçükçekmece
son başvuru 22.01.2015 perşembe.
Allah gönlümüze, maaşlarımızı ve ek derslerimize bereket versin...
evraklar

Ekli dosyalar

• bt.zip
    bt.zip
    1.2 MB · Görüntüleme: 81

Kartal başvuru yazısı geldi.
22 Ocak Perşembe son.

e.kurt' Alıntı:
arkadaşlar yazı geldi.küçükçekmece
son başvuru 22.01.2015 perşembe.
Allah gönlümüze, maaşlarımızı ve ek derslerimize bereket versin...
evraklar

Hocam allah razı olsun, burdan indirdiğim yazıyı doldurarak elden başvurdum. Bakın cuma oldu, hala küçükçekmece'deki okuluma yazı gelmedi. Elden götürünce de bana utanmadan, "Bunu bilgisayar ortamından yollayacaksınız" diyorlar. Bende; "siz bana yolladınız mı da, benden istiyorsunuz dedim." öylece kaldılar...

Sayın hocalarım İstanbul'da tercihleri ilk dönemin sonunda yaptık. Hala bir ses yok. Görevlendirmelerden haber var mı?
Yine uykusuz geciyor 12 saat dersle :(

Birinci dönem gittiğim lise müdürü de gelecek misin bu dönem diye soruyor. Dedim bu hafta belli olur. İnş. Belli olur. Son durumla ilgili bilgi verebilecek bir Allah kulu var mıdır. :)

İlce koordinatorleri ikinci donem BTR ile ilgili bir açıklama yapsalar yerinde olur bence.

Okul idaresi yardım istedi ve ve Geçen dönem görev yaptığım, bu dönemde yine ilk tercihim olan liseye bugün gittim. Bir kaç konuda yardımcı oldum. Ne olacağı belli değil. Nere görevin çıkacağı da belli değil yada görevin çıkıp çıkmayacağı bile belli değilken aranmamam rağmen görevlendirme belli değil değip terslemedim tabiki. Ama bu bekleme olayı ömrümüzden ömür götürüyor. Endişeli oluyoruz çıkana kadar birde okullarda kurul toplantıları yapılıyor . Üstelikte kurul toplantılarında BTR konularınında görüşülmesi gerekirken geçikmeler sonucu planlamalar ve çalışmalar olması gerektiği gibi olamıyor.

Biliyoruz ki istanbuldaki görevlendirmeleri yapan arkadaşlar çok özverili ve en iyi şekilde görevlerini yapıyorlar. Yine de sürecin hangi aşamada olduğu bilgisi en azından bize verilse. Eskiden olduğu gibi kontrol listesi yayınlanabilse.Başvurumuzun dahi İşleme konulup konulmadığını bir şekilde öğrenebilsek ve ona göre içimiz rahat bir bekleyişte olsak iyi olmaz mı?

Her zaman bu stresi yaşamak ta bizim açımızdan çok zor açıkçası.

Yahu bekleyin 4 senedir İstanbul'da formatörlük görevini yapıyorum ne zaman görülmüştür okulların açıldığı hafta görevlendirmelerin çıktığı?

Pazartesine kalırsa Maaş karşılığı için KöyDeki bir okula gitmek zorunda kalıcam :P

her ne kadar belirsizlik can sıksada arkadaşlarımız bizi mağdur etmemek için her zaman onayları 9 undan itibaren yapıyor ek ders konusunda bir sıkıntı yaşamamamız için,birazda sezar'ın hakkı sezara diyip dedim. :o

cahraz' Alıntı:
her ne kadar belirsizlik can sıksada arkadaşlarımız bizi mağdur etmemek için her zaman onayları 9 undan itibaren yapıyor ek ders konusunda bir sıkıntı yaşamamamız için,birazda sezar'ın hakkı sezara diyip dedim. :o

Ben hiç sezarın hakkı sezara diyemiyeceğim

BBNET
Geri