Hocam aynen ve onay listesine bakıyorum da sadece ortaokul'da kendi okulunda görevlendirilen arkadaşlar var.bu arkadaşların ortaokluna fatih projesi geldi mi? yoksa İl kafasına göre mi reddediyor anlamadım neler dönüyor.nedlloyd' Alıntı:İlk görevlendirmelerde ilçede tüm fatih projesi okulları dolmasına rağmen ve aktif kullanılan BT sınıfımız olmasına rağmen madde 4 den red yedik.İkinci görevlendirmeler olacak mı? Olacaksa ne zaman sayın ist_koord
İkinci dönem görevlendirmeleri yazıldı ama dediğiniz olay ilgilimi çekti özelden isminizi verir misiniz, sizin içinde uygunsa durumu bir incelemek istiyorum.nedlloyd' Alıntı:İlk görevlendirmelerde ilçede tüm fatih projesi okulları dolmasına rağmen ve aktif kullanılan BT sınıfımız olmasına rağmen madde 4 den red yedik.İkinci görevlendirmeler olacak mı? Olacaksa ne zaman sayın ist_koord
BT Rehberlik tereddüt edilen hususları okuduysanız ilçe genelinde Fatih Projesi okulları dolduysa ilçedeki diğer öğretmenlerin kendi ortaokullarında görevlendirilebileceğini görürsünüz?fingolfin' Alıntı:Hocam aynen ve onay listesine bakıyorum da sadece ortaokul'da kendi okulunda görevlendirilen arkadaşlar var.bu arkadaşların ortaokluna fatih projesi geldi mi? yoksa İl kafasına göre mi reddediyor anlamadım neler dönüyor.nedlloyd' Alıntı:İlk görevlendirmelerde ilçede tüm fatih projesi okulları dolmasına rağmen ve aktif kullanılan BT sınıfımız olmasına rağmen madde 4 den red yedik.İkinci görevlendirmeler olacak mı? Olacaksa ne zaman sayın ist_koord
Hocam bulunduğunuz ilçede Fatih Projesi okulları dolarsa orataokullara görevlendirme yapılabilmektedir.tahres48' Alıntı:Evet ek başvurular yayınlanmış. Biz ikili öğretim yapan okulda iki kişiyiz ders sayımızdan dolayı tüm dersleri birimiz alamıyor ikimiz başvuru yapacağız liseye görevlendirme olmazsa ikimizin de btr rehberliği olmayacak mı? Ama diğer ilçelerde ortaokullara görevlendirme gerçekleşmiş. Orta okullara görevlendirilen arkadaşlar ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. :?: :alkis: :?:
ist_koord' Alıntı:http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=77
2013 - 2014 Eğitim Öğretim yılı İkinci Dönem BT Rehberliği Ek Görevlendirmesi için 11 Mart günü mesai bitimi itibarıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşan başvurular ek listedeki gibidir. Liste, görevlendirmeye işaret etmemekte olup kontrol amacıyla yayınlanmaktadır. Listede ismi bulunan öğretmenlerimizin başvuruları ayrıca değerlendirilecektir.
Başvuru yaptığı halde ek listede ismi bulunmayan öğretmenlerimiz, aşağıdaki belge ve bilgileri eksiksiz olarak bilgisayar34@meb.gov.tr adresine göndermeleri halinde başvuruları dikkate alınabilecektir. Gönderilen iletilere aynı adresten iki saat içinde "alındı" bilgisi gönderilecektir. Alındı bilgisi ulaşmayan öğretmenlerimiz 2124550427 numaralı telefonda bilgi alabilirler.