İstanbul 2.dönem Bt rehberliği yazısı geldi

Kodla Büyü
2.dönem liseye gitmek için yazıyı beklemiştim... gitmediğim günün ekdersini istemiyorum tabiki ama yazının geç gelmesinden dolayı bir ek ders sorunu yaşadık. Sorumlulardan ses duyan olursa bildirile..

ist_koord'ü arkadaşlar ikinci görevlendirme yazıları ne zaman gelecek, okula özür grubundan bir bilgisayarcı daha gelince işler karıştı 3 kişi olduk norm yanlış girilmiş, ikici görevlendirmeye göre işlerimizi ayarlayacağız şu an kişi başı 18 saat ders var.
Acele ederseniz seviniriz

İlk görevlendirmelerde ilçede tüm fatih projesi okulları dolmasına rağmen ve aktif kullanılan BT sınıfımız olmasına rağmen madde 4 den red yedik.İkinci görevlendirmeler olacak mı? Olacaksa ne zaman sayın ist_koord

nedlloyd' Alıntı:
İlk görevlendirmelerde ilçede tüm fatih projesi okulları dolmasına rağmen ve aktif kullanılan BT sınıfımız olmasına rağmen madde 4 den red yedik.İkinci görevlendirmeler olacak mı? Olacaksa ne zaman sayın ist_koord
Hocam aynen ve onay listesine bakıyorum da sadece ortaokul'da kendi okulunda görevlendirilen arkadaşlar var.bu arkadaşların ortaokluna fatih projesi geldi mi? yoksa İl kafasına göre mi reddediyor anlamadım neler dönüyor.

Evet ek başvurular yayınlanmış. Biz ikili öğretim yapan okulda iki kişiyiz ders sayımızdan dolayı tüm dersleri birimiz alamıyor ikimiz başvuru yapacağız liseye görevlendirme olmazsa ikimizin de btr rehberliği olmayacak mı? Ama diğer ilçelerde ortaokullara görevlendirme gerçekleşmiş. Orta okullara görevlendirilen arkadaşlar ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. :?: :alkis: :?:

nedlloyd' Alıntı:
İkinci dönem görevlendirmeleri yazıldı ama dediğiniz olay ilgilimi çekti özelden isminizi verir misiniz, sizin içinde uygunsa durumu bir incelemek istiyorum.

fingolfin' Alıntı:
nedlloyd' Alıntı:
Hocam aynen ve onay listesine bakıyorum da sadece ortaokul'da kendi okulunda görevlendirilen arkadaşlar var.bu arkadaşların ortaokluna fatih projesi geldi mi? yoksa İl kafasına göre mi reddediyor anlamadım neler dönüyor.
BT Rehberlik tereddüt edilen hususları okuduysanız ilçe genelinde Fatih Projesi okulları dolduysa ilçedeki diğer öğretmenlerin kendi ortaokullarında görevlendirilebileceğini görürsünüz?

a) cehaletinizden yapıyorsanız, önce yazıları okuyun öyle yorum yapın.
b) kasıtlı yapıyorsanız, bir meslektaşınız olarak rica ediyorum grubu bölecek böyle şeyler yapmayın,
c) gerçekten böyle bir duruma rastladıysanız(fatih okulları dolmadan görevlendirme meselesi lütfen okul ismi ile yazın düzeltelim yada açıklama getirelim)
örnek: Arnavutköy'de mehmet akif ersoy ortaokulu kurulumlar yapıldığında Mehmet Akif Ersoy Lisesiydi ilçe liseyi başka yere gönderdi binayı ortaokula verdi o ilçede fatih okulları dolmasada bu ortaokula görevlendirme yapılmaktadır.
örnek : Çekmeköy'de Semiha Yıldırım ilk/ortaokulu uygulama okuludur orada da aynı durum var.

Özetle : neler dönüyor merak ediyorsanız neyle ilgili diye açık yazın yada arayın sorun cevap verelim.

tahres48' Alıntı:
Evet ek başvurular yayınlanmış. Biz ikili öğretim yapan okulda iki kişiyiz ders sayımızdan dolayı tüm dersleri birimiz alamıyor ikimiz başvuru yapacağız liseye görevlendirme olmazsa ikimizin de btr rehberliği olmayacak mı? Ama diğer ilçelerde ortaokullara görevlendirme gerçekleşmiş. Orta okullara görevlendirilen arkadaşlar ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. :?: :alkis: :?:
Hocam bulunduğunuz ilçede Fatih Projesi okulları dolarsa orataokullara görevlendirme yapılabilmektedir.

ist_koord hocam, ek başvuruları bu kadar hızlı çıkardığınız için teşekkürler, ne yalan söyleyim nisana kadar sarkar diye düşünüyordum

http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=77

2013 - 2014 Eğitim Öğretim yılı İkinci Dönem BT Rehberliği Ek Görevlendirmesi için 11 Mart günü mesai bitimi itibarıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşan başvurular ek listedeki gibidir. Liste, görevlendirmeye işaret etmemekte olup kontrol amacıyla yayınlanmaktadır. Listede ismi bulunan öğretmenlerimizin başvuruları ayrıca değerlendirilecektir.

Başvuru yaptığı halde ek listede ismi bulunmayan öğretmenlerimiz, aşağıdaki belge ve bilgileri eksiksiz olarak bilgisayar34@meb.gov.tr adresine göndermeleri halinde başvuruları dikkate alınabilecektir. Gönderilen iletilere aynı adresten iki saat içinde "alındı" bilgisi gönderilecektir. Alındı bilgisi ulaşmayan öğretmenlerimiz 2124550427 numaralı telefonda bilgi alabilirler.

ist_koord' Alıntı:
http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=77

2013 - 2014 Eğitim Öğretim yılı İkinci Dönem BT Rehberliği Ek Görevlendirmesi için 11 Mart günü mesai bitimi itibarıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşan başvurular ek listedeki gibidir. Liste, görevlendirmeye işaret etmemekte olup kontrol amacıyla yayınlanmaktadır. Listede ismi bulunan öğretmenlerimizin başvuruları ayrıca değerlendirilecektir.

Başvuru yaptığı halde ek listede ismi bulunmayan öğretmenlerimiz, aşağıdaki belge ve bilgileri eksiksiz olarak bilgisayar34@meb.gov.tr adresine göndermeleri halinde başvuruları dikkate alınabilecektir. Gönderilen iletilere aynı adresten iki saat içinde "alındı" bilgisi gönderilecektir. Alındı bilgisi ulaşmayan öğretmenlerimiz 2124550427 numaralı telefonda bilgi alabilirler.

Hocam listede soyadım yanlış yazılmış, sorun çıkar mı bilmiyorum ama doğrusunu özelden msj atıyorum

BBNET
Geri