İllerin Uygulamasını Öğrenebilir Miyim?

Kodla Büyü
yada başvursu iptal edilip itiraz üzerine düzeltilen yeni gelişme varsa paylaşalım arkadaşlar 26-27 civarında il bölüm bölüm sonuç açıklamış... özellikler açıklanan illerdeki arkadaşlar ?
 
bende bote mezunuyum arkadaşlar, meslek liselerini yazdım bir sıkıntı çıkmadı, basvurumda iptal olmadı,
milli eğitim e sorduk sıkıntı olmayacağını söylemişlerdi (afyon meb.)
ama punım cok dusuk oldugu için gelmedi zaten.
 
Atama sonuçlarını açıklayan illerde çalışan arkadaşlar, lütfen durumlarınızı yazar mısınız?
Nerelere atandınız? Hangi iller sorun çıkardı.
İHL yazabildiniz mi?
 
Arkadaşlar, çoğu ilde konu şöyle yorumlandı. Bir başvurunun kabul edilmesi için o okulda, o branşta en az 1 saat ders olmalı, yani norm aranmıyor ama dersin olması şartı getiriliyor. Bizim branş için ise meslek lisesi ayrımı yapılmıyor, yani böte mezunları bilişim teknolojileri dersi olan mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarını tercih edip, atanabiliyor. Özeti ve illerin uygulaması bu yönde. Saygılar.
 
easytr' Alıntı:
7-c maddesine göre nasıl ki böte mezunu olarak bizler meslek lisesine normal olarak atanamıyor isek, aynı madde yönetici atama yönetmeliğinde var. şunu kesin olarak söyleyeyim, böte mezunu olarak bizler meslek liselerini yazamıyoruz,bu kesin ve net bilgidir. mevzuata hakim iller bu yöndeki tercihleri iptal etti, etmeyen iller var ise sizin başınız yanar arkadaşlar, mevzuata aykırı tercih yapmayın. özellikle istanbulun bu konuda katı olduğu, yanlış tercihleri iptal edip,soruşturma açtığını birisi yazmıştı.
Peki hocam " Kız teknik ve Meslek Lisesi" yazabiliyormuyuz?
 
arkadaşlar sonuçlanan illerden dava açan olmadımı, ben açmayı düşünüyorum, buradan birbirimize yardımcı olalım beraber açalım davayı
 
türk eğitim sen sayfasında kazanılmış 2 tane dava örneği var. kazanırsınız bende dava açıyorum
 
Geri
Üst