bence de ama bana da dün sabah 2. maddeyi işaretleyeceksiniz demişlerdi. ne yapacağımı bilmiyorum şuan. 2. madde mi son madde mi?pirireis' Alıntı:Arkadaslar bize en uygunu son madde "norm kadro sebebiyle valik tarafından görev yerim değiştirildi"
bence de ama bana da dün sabah 2. maddeyi işaretleyeceksiniz demişlerdi. ne yapacağımı bilmiyorum şuan. 2. madde mi son madde mi?pirireis' Alıntı:Arkadaslar bize en uygunu son madde "norm kadro sebebiyle valik tarafından görev yerim değiştirildi"
badem' Alıntı:Türk Eğitim sen dışındaki malum diğer iki sendika üyelerine tayin istemeyin resen atanmazsınız demiş uyarmış, tayin istettirmemiş. Türk Eğitim sen de böyle uyarılar olmamıştı sanırım, şimdi bu şekilde mi kendini affettiriyor acaba?(Ankara'da ki norm fazlası tayinlerinden bahsediyorum)
teşekkürler paylaşım için, yazımın sizle alakası yok. içimden geçeni yazdım sadece._miracle_' Alıntı:badem' Alıntı:Türk Eğitim sen dışındaki malum diğer iki sendika üyelerine tayin istemeyin resen atanmazsınız demiş uyarmış, tayin istettirmemiş. Türk Eğitim sen de böyle uyarılar olmamıştı sanırım, şimdi bu şekilde mi kendini affettiriyor acaba?(Ankara'da ki norm fazlası tayinlerinden bahsediyorum)
orasını bilmiyorum, duyduğumu paylaştım ki başkaları da faydalansın diye...
şimdi önümde tek engel il onayı kaldı, hala korkuyorum bir problem çıkacak il reddedecek diye hayırlısı artık.badem' Alıntı:bey değilim ama, hayırlı olsun...
siz hangi ildeydiniz? ne söylemiş acaba sendika yetkilisi ve hangi sendika acaba?
yarın yapacağım inşallah. hangi maddeyi kabul ettirebilirsem onu seçerim herhalde. iki madde de bizim içinmiş aslında söylediklerine göre. 2. madde açık olmadığı için sonra diğerini eklemişler. ama bana da başta söyledikleri 2. maddeydi.hastasıyız dede' Alıntı:şimdi önümde tek engel il onayı kaldı, hala korkuyorum bir problem çıkacak il reddedecek diye hayırlısı artık.badem' Alıntı:bey değilim ama, hayırlı olsun...
siz hangi ildeydiniz? ne söylemiş acaba sendika yetkilisi ve hangi sendika acaba?
ben adanadayım hocam, sendika yetkilisi ne söyledi bilmiyorum ama sendika eğitim bir sen
sen ne yaptın hocam tercih yaptınmı yapacanmı, 2. maddeyimi son maddeyimi seçmeyi düşünüyorsun.
_miracle_' Alıntı:Süreç nasıl işliyor arkadaşlar?
cuma gunu sabahtan okuluma gidip onaylatmayı düşünüyorum. Onaydan sonra ilçeye mi götüreceğim? İlçeden sonra benim işim bitiyor mu? Cuma günü son gün değil mi?
İl içinde yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenlerden görev yaptığı il/ilçe
dışında bulunanlar, her türlü iletişim aracıyla kadrosunun bulunduğu okul
müdürlüğünü bilgilendirmek suretiyle başvurularının onaylanmasını isteyecek; okul
yöneticileri de süresi içinde başvuruları onaylayacaklardır. Başvurusu onaylanan
öğretmenlere ait Başvuru Formu’nun çıktısı okul müdürlüklerince öğretmenlere
göreve başladıklarında imzalattırılacaktır.